Biz MOgana gittik burada konuşulduğu üzere , iki kişi toplam 10 lira giriş ücreti verdik ama kimse yoktu .
Biz MOgana gittik burada konuşulduğu üzere , iki kişi toplam 10 lira giriş ücreti verdik ama kimse yoktu .
Zaten mogan'a giriş 3 liraymış ağabey
Bu gezilere motor ne olursa olsun katılanabilir mi? Yoksa vrod u var bunun olmaz denebilir mi?
Hepsi vardı fazla fazla=) İlk gün gittiğimde yağmur nedeniyle iptal olmuştu sürüş, kullanabilme şansım olsaydı ertesi gün için de kesin bir sürüş daha ayırtmaya çalışırdım herhalde =)
cruiser'dan pek anlamamam ve old school tarz modellerden çok da hoşlanmamam nedeniyle yeni modellerin ağırlıkta olduğu bu deneyim benim için oldukça tatminkar oldu 48, iron, v rod v.b makineler oldukça etkileyiciydi ama benim için asıl sürpriz orada deneme sürüşüne gelen birinin Triumph Bonneville'siydi ,büyüledi beni halen aklımda , utandım çekindim bir tur kullanabilirmiyim diyemedim=)
Ben çekemedim foto, ama belki kendi internet sitelerine koyarlar,çekim yapılıyordu çünkü sürekli,güzel geçen günde bir tek eksik vardı o da egzoz gürültüsü !
motorlar ingiltereden geldiği için sanırım oradaki egzoz standartları gereği çok sessizdi motorlar, 8-10 tane motordan dogru düzgün bir ses çıkmıyodu,eskortluk yapan 1-2 tane Harley owners group tayfasının motorlarının sesi o kadar motoru bastırıyordu öyle diyeyim yani =)
Tuğra, hadi az kaldı. Şafak:22, di mi? Bu arada çiçeğin için teşekkürler Ahmet
Bu gün de havanın maşallahı var.
Ahmetcim siyasal öğrencileri zengin etti o adamı.ama çok lezzetli yapıyor adam.ayran dahil tüm ekmek karışık ızgara 5 lira geçen hafta yemiştim de
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)