Mavi gol diyorum dinlemiyorsunuz hala hem motorlara ucretsiz. Hem ufak bi yol yapmis olursunuz. Bufeler de var.
Mavi gol diyorum dinlemiyorsunuz hala hem motorlara ucretsiz. Hem ufak bi yol yapmis olursunuz. Bufeler de var.
ozaman yarın 11:00'de eskişehir, konya yolu birleştiği, ufuk universitesi önünde buluşmak üzere..
olası bir aksilikte 11:00'den önce haber verelim, iyi geceler..
Valla davut ağabey karıştı herşey.
Şimdilik gölbaşı ya da eymirin girişindeki arazi düşünülüyor.önümüzdeki haftalarda değerlendireceğiz ağabey mavi gölü.
Yunusla konuştuk işi yokmuş gelecek.
---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:57 ----------
Kameraman.
Hüseyin abi biz etimesguttan 5 kişi yola çıkarız. dediğin gibi gölbaşı yoluna dönünce ordaki benzinliklerden birinde toplanalım. Sahura giderkende orada durmuştuk hatırlarsan opetdi sanırım.
dert,çile, konulu konusuz ne bulursa çekiyo anasını satimm soyisimden belli değil mi
o değilde hüseyin abi saat yazmamışın beyavvv
listeye bi elatıver madem bi sıkıntı olmazsa bende gelicem ha o saat olmaz 1 saat sonra olur 2 saat sonra olur ama illaki olur inşallah
bide arabalı gelcek arkadaşlar!! mümkünse eski bir çaydanlık ve çay bardağı getirirlerse tadına doyum olmaz der ve saat çok geç olmadan kaçar giderimmm
ANGARAJ
Saat 11 de konya yolundaki ilk benzinlikte.
Gec kalmısım ben ama olmadı ki şimdi, keske dun aksam gorseydim mesajları, ben de gelirdim, tanışmış olurduk, neyse bir dahaki sefere diyelim artık.
Güzeldi... Herkesle tanıştığıma memnun oldum.
Arkadaslar katılan herkeze tesekkurler cok guzel bir gundu dagılma anında bı sıkıntı oldu kusura bakmayın vedalasamadık...
Güzel bir gündü herkese teşekkürler.
Fotoğraf ve videoları bekliyoruz.
çok güzeldi evt Hakan'ın dediği gbi vedalaşamadık, herkes ıslanmamak için acele etti, umarım kimseye ayıp olmamıştır..
biraz ıslandık dönüşte bir benziklikte bekledik 5-10 dk, sonra çıktık yola birde kahve molası verip dağıldık..
gelen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim
bende memnun oldum Taylan..
facebook sayfamızda telefon numaralarımızı bıraktığımız bir panel var, oraya numaranızı yazarsanız haber verebiliriz..
Bugun bizde size katilalim dedik ozanla beraber ciktik evden cevreyoluna mogan girisine geldik huseyin abiyi aradik ama maalesef dagilmissiniz. Bizde donduk donerkende muthis yagmur ve dolu yedik....
qsTah bugun elvanventte saat 10 da yeni adliyenin orda artci ile bir motor gordum o senmiydin acaba....
keşke topiği takip etseydiniz, saat 11 gibi buluşalım demiştik.. daha otururduk ama hava iyi kapattı kalkalım dedik, birdahaki sefere görüşürüz
yok hocam bugün hiç artçı almadım..
guzel bir gundu. Donuste yagmura takilmadik diger yoldan gittik. Katilan herkese tesekkurler.
Herkese merhaba Abilerim Kardeşlerim ben Berkay, Koray(Redmoon) ın kardeşiyim. Kocaelide oturmama rağmen forumun Ankara topiğinde takılmam enteresan ama sizin muhabbetiniz çok sağlam. Umarım en yakın zamanda Ankaraya gelince tanışırız hepinizle. Sizin mangal resimlerimiz iştahımızı kabartmadan bende Kocaelinden 2 resim paylaşmak istedim. Abimle yaptığım ilk küçük çaplı gezi...
Herkese iyi Haftalar Tekeriniz düz bassın....
Dönüşte yağmur iyi bastırdı ama pek etkilenmedik bir benzinliğe sığındık. Sonrada burgerkingden kavelerimizi içip evlere dağıldık. Bence yağmura rağmen çok keyifli bir gündü. Daha nice güzel buluşmalar yaparız inşallah
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
dağılma işi garip oldu..herkes sola dönünce birden acaba başka bi yere gidilecek diye mi kararlaştırıldı diye düşündüm..trt nin orda küçük bi grubu görünce dağıldığımızı anladım
Valla soldan giden bizler hiç yağmur yemeden gittik. takıl bana hayatını yaşa
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)