Evet gölbaşında.
Motor olmadığı için bu tür uzak yerlerdeki etkinliklere motor alana kadar katılamayacağım.Dikimevinde oturuyorum,eğer ulasımı kolay ve yakın yerlerde etkinlikler düzenlenirse İnşallah onlara katılırım.Mesajınızı aldım,bu mesaj ile haber verme işi çok iyi olmuş en azından bilgisayar açma fırsatı bulamayanlarda etkinliklerden haberdar olmuş olur
Hadin ankara mangala 1-2 mangala 1-2
1-hüseyin
2-yasin
3-erhan
4-ahmet
5-hakan
6-buğra
7-ekrem+1
8-şener
9-
10-
1-hüseyin
2-yasin
3-erhan
4-ahmet
5-hakan
6-buğra
7-ekrem+1
8-şener
9-Fatih (kesin değil)*
10-
* Malum ben Çubuk'ta oturuyorum ve çoğu zaman burada yağmur merkezden daha yoğun oluyor (Kuzeyde olması ve rakımı sebebiyle). Aksilik olmazsa katılacağım.
Not: Yönümüzü biraz kuzeye Çubuk tarafına çevirin beyler hem buralar daha yeşil ve sulak
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Hüseyin Başkan, benim farklı bi önerim var... Mangal olayını Göksu Parkta yapsak nasıl olur ? Yağmur v.s. nedenlerden mangaldan vazgeçsek bile kapalı mekanlar var orada hazır yemek, semaver, nargile v.b. imkanlar var, her türlü değerlendirebiliriz... Zaten hep Mogan'a gidiyoruz farklı bi yer olsun...
TAi piknik alanı teklifim de geçerli fakat yol biraz uzak olduğundan yağmur yağma olasılığında daha fazla ıslanabiliriz... İllaki TAİ derseniz de onu da ayarlarız sıkıntı olmaz... Ama kapalı bi mekan yok, sadece piknik masalarının üzeri kapalı etraf açık...
Hayır biz Mogana gidicez derseniz de katılmak istiyorum, muhalefet olmam... Ters bişey olmazsa gelirim...
abi göksu benim eve 2 dk, giriş ücretli, motor araba dinlemiyorlar 5 lira kitliyorlar, çok birşey değil ama gıcık oluyorum araba motor aynı kefeye koyuyolar diye..
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Gölbası iyidir mehmetcim.
peki abi buluşma yeri belirledinizmi?
Konya yolu girişi nasıl olur.eskişehir yolunun üstü.
Ben cok buyuk ihtimalle arabayla gelirim. Bu seferlik boyle olsun cunku hava islatacak yarin
Sağlık Bakanlığı -> Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğündeyim ( Eski Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü)
fatih kardeş bende
Sağlık Bakanlığı -> Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğündeyim ( Kan Hizmetleri Dairesi Başkanlığı)
Yunusu aradım açmadı.sanırım yarın onun çekimi var oraya gidecek.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)