Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    1 Dakika önce Hakan, Taşkın ve sanırım Kenan motorları böğürte böğürte bizim evin önündeki lambalardan kalktılar, gittiler... İnsan bi ''alo '' der dimi ? Çok ayıp...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosiklet tecrübem yok . Vitesli motosiklete ikinci el çinli ile başla diye tavsiyeler var , bu durumda üç aşağı beş yukarı 300-500 TL arası zararım olur diye tahmin ediyorum. Çinli motosiklet bakımlarına da 300-500 harcarım heralde toplamda 600-1000 tl zararım olur çinli de. Honda CB125 E diye bir motosiklet çıkarmış. Sıfırı plaka ruhsat hariç 3500 civarı alınır heralde . Masraf çıkarmaz diye tahmin ediyorum.Artı binerken kendimi çinliye göre daha güvende hissederim, ya freni tutmazsa falan diye düşünmem .... Satarken zararım 1000 TL^yi geçmez diye umuyorum...

Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var...ÇİNLİ Mİ? CB125 E Mİ? 1-2 sene binip satacağım... (CBF150,YBR 125 aradım ikinci el yok..sıfırlarınıda satarken zararım CB125 E ye göre fazla olacak gibi. CB125 E benzin 100 km 'de 2 lt yakıyor diyorlar.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet acemi motoru..çocuk kendine göre olmadığını ve ankara da tehlikeli olduğunu anladığı için satıyomuş..zaten ekipmanları da satıyo...

bu arada balaklava ne işe yarar merak ediyorum. hadi kışın fonksiyonunu anlayabiliyorum ama yazın da kullanılıyo sanırım...ben de buff var ikame olarak kullanılabiliyo mu?
    Erhan BEY, Siz o ilandaki CBR250 ile birlikte ekipmanları alacakmısınız? Şayet sadece motosikleti alma planınız varsa ve ekipmanları almayı planlamıyorsanız, RİCA ETSEM motosikleti almaya giderken bana da haber verir misiniz ?....zira siz motosikleti bende ekipmanları alırım.. sizinde benim de pazarlık gücüm artar diye düşünüyorum...Saygılarımla

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------

Nezih Bey SİZDE EKİPMAN SATIYORDUNUZ HERALDE..Kask sharp testi mi neydi ondan kaç yıldız almış acaba? Bende kask var ama mont ve dizliği alabilirim şayet hala satmamış iseniz..... birde bu modellere nereden bakabilirim..mont yazlık mı acaba? (Motosiklete yeni başlıyacağım sorular saçma ise kusura bakma)

Hiç motosiklet tecrüben yok ise sıfır motor alma.
    Rodaj denilen bi süreç vardır ki hiç bilmeyen kişi için zordur.
    Dur kalk bilmediğin için sıfır motora yazık edersin.
    Satmak istediğinde zor satarsın çünkü o zamana kadar motoru çok üzmüş olursun.
    Çinli alırsın ucuza ikinci el olur.acemiliği atarsın düşer kalkarsın için yanmaz.
    Satacağın zaman da 300 zararına satarsın.istediğin makineyi alıp keyfine bakarsın.
    qsTah bunu beğendi.

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar satılık bildiğiniz üzere 1 hafta önce aldığım kask,mont ve dizlik satılıktır.
    Nitro aikido S beden kask 3 kez kullanıldı
    Nitro M beden mont 1 kez kullanıldı
    4riders dizlik hiç kullanılmadı
    İlgilenenlere fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım.
    Nezih Bey, bu mesajı kasdettim.. saygılarımla,

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

Nezih Bey, vitesli motosikleti durdurup kaldırabiliyorum ,arkadaşınkini şöyle 10 gün 1er saat kullandım. Arkadaşın motosikleti ÜZDÜM galiba..Ama yinede hala sıfır alma derseniz yarın gidip cb125 e alma fikrinden vazgeçip...ikinci el çinli aramaya başlayacağım.... Motosiklet almanın işkenceye dönüşmesini istemiyorum.. ERRO (ERHAN ) BEY'in ruh haline girmek üzereyim (Erhan Bey umarım saygısızlık olarak adletmezsiniz...)

Hepsi sıfır bendekilerin.
    Kask ingiliz kask test merkezinin güvenlik seviyesi en yüksek olan modeli.
    Mont ise 4 mevsim.içliği çıkabiliyor yazlık oluyor.
    Dizlik ise kaval kemiği korumalı.
    Fiyatlarda yardımcı olurum.

Hepsi sıfır bendekilerin.
    Kask ingiliz kask test merkezinin güvenlik seviyesi en yüksek olan modeli.
    Mont ise 4 mevsim.içliği çıkabiliyor yazlık oluyor.
    Dizlik ise kaval kemiği korumalı.
    Fiyatlarda yardımcı olurum.
    Nezih Bey,süper olur valla..bu modellere internetteb nereden bakabiliri m... veya görme şansım olur mu acaba beden falan denemek için..

Bence sıfır almayın derim.acemiliği atacak bi motor bu sezonu çıkartır.seneye de sıfır 250cc yakışır.

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:16 ----------

Önceki sayfalardan birinde link atmıştım oradan bakın bedenler uyarsa telefonum yazıyor.ararsanız gelip deneyebilirsiniz.bu arada aynı ürünlerin xl bedenini kendim kullanıyorum.şimdi çıkmam lazım.akşama doğru dönerim.

---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto...pmanlarim.html

Bence sıfır almayın derim.acemiliği atacak bi motor bu sezonu çıkartır.seneye de sıfır 250cc yakışır.

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:16 ----------

Önceki sayfalardan birinde link atmıştım oradan bakın bedenler uyarsa telefonum yazıyor.ararsanız gelip deneyebilirsiniz.bu arada aynı ürünlerin xl bedenini kendim kullanıyorum.şimdi çıkmam lazım.akşama doğru dönerim.

---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto...pmanlarim.html
    Nezih Bey, ürünlere bakıp sizi arayacağım .. Bir de acemiliği atacak O MOTOSİKLET konusunda yardımcı olursanız... Zira ikinci el cbf 150,ybr 125, tvs apache baktım ankarada temizi yok...Acemiliği atacağım O MOTOSİKLETİ gören,duyan,tanıyanlardan yardım bekliyorum.. teşekkürler...

davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Arkadaşlar akşama bi organizasyon varmı ki ? Malum gündüz çalışıyorum ben.

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    Alıntı davutyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar akşama bi organizasyon varmı ki ? Malum gündüz çalışıyorum ben.
    Maçı izlemeye gidelim ? Ne dersiniz 3 saat var henüz ? Ayarlanabilir mi ?

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    az önce aldığım duyuma göre hakan, ekrem ve şener motorlarını böğürterek bağlıca tarafında geziyolarmış. Bende mesai bitse diye saate bakıyorum walla. Biyerlere giden olursa yazsın buraya belki akşam mesai sonunda uğrarım

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Alıntı sonhayat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet tecrübem yok . Vitesli motosiklete ikinci el çinli ile başla diye tavsiyeler var , bu durumda üç aşağı beş yukarı 300-500 TL arası zararım olur diye tahmin ediyorum. Çinli motosiklet bakımlarına da 300-500 harcarım heralde toplamda 600-1000 tl zararım olur çinli de. Honda CB125 E diye bir motosiklet çıkarmış. Sıfırı plaka ruhsat hariç 3500 civarı alınır heralde . Masraf çıkarmaz diye tahmin ediyorum.Artı binerken kendimi çinliye göre daha güvende hissederim, ya freni tutmazsa falan diye düşünmem .... Satarken zararım 1000 TL^yi geçmez diye umuyorum...

Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var...ÇİNLİ Mİ? CB125 E Mİ? 1-2 sene binip satacağım... (CBF150,YBR 125 aradım ikinci el yok..sıfırlarınıda satarken zararım CB125 E ye göre fazla olacak gibi. CB125 E benzin 100 km 'de 2 lt yakıyor diyorlar.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

n
    Erhan BEY, Siz o ilandaki CBR250 ile birlikte ekipmanları alacakmısınız? Şayet sadece motosikleti alma planınız varsa ve ekipmanları almayı planlamıyorsanız, RİCA ETSEM motosikleti almaya giderken bana da haber verir misiniz ?....zira siz motosikleti bende ekipmanları alırım.. sizinde benim de pazarlık gücüm artar diye düşünüyorum...Saygılarımla

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------

Nezih Bey SİZDE EKİPMAN SATIYORDUNUZ HERALDE..Kask sharp testi mi neydi ondan kaç yıldız almış acaba? Bende kask var ama mont ve dizliği alabilirim şayet hala satmamış iseniz..... birde bu modellere nereden bakabilirim..mont yazlık mı acaba? (Motosiklete yeni başlıyacağım sorular saçma ise kusura bakma)
    Yeni başlayan birine kimse sıfır motosiklet tavsiye etmez. Olduğu yerde bile olsa düşebiliyor bu araçlar kendimden biliyorum Ama ikinci el çinli almanızda çok riskli bir iş. Bir çok kişi sıkıntılı bir çinli alıp sonra motor işini bıraktım diye ilan açıyor çünkü henüz başlamadan soğuyor. Bence en mantıklısı yürüyeninde ciddi bir sıkıntı olmayan ucuz yollu bir ybr, cbf veya tvs almanızdır. İnşallah gönlünüze göre bir motor alırsınız.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    [QUOTE=sonhayat;2646252]
    Erhan BEY, Siz o ilandaki CBR250 ile birlikte ekipmanları alacakmısınız? Şayet sadece motosikleti alma planınız varsa ve ekipmanları almayı planlamıyorsanız, RİCA ETSEM motosikleti almaya giderken bana da haber verir misiniz ?....zira siz motosikleti bende ekipmanları alırım.. sizinde benim de pazarlık gücüm artar diye düşünüyorum.../QUOTE]

ben haftaya gidebilirim motora bakmak için sanırım. satıcının pazarlık payı yok gibi birşey...ekipmanlar güzel ama..özellikle mont güzel duruyo öyle bir motor için...

alacağın mototrda da ankara da cbf150 ler baya sayıda...apache falan yok dediğin gibi....cbf ye bakabilirsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    ya abi sağnak yağış diyor metoloji, bazı bölgelere bulut bırakıyor gidiyor..
    sağnak var diyo diye pazarımızı yakmayalım, yaslayalım motorlarla..
    açık-kapalı bir mekan olsa, yağdımı içeri kaçsak fln bence iyi olur, glirim diyenler sessiz kalmasın
    nezih77 bunu beğendi.

Bu gün ben baya bi gezdim.bugün de yağmurlu görünüyordu yağmadı.
    Yasinle konuştuk o da çıkalım diyor.
    yarın için mangal yapalım diyenler beri gelsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    abi sonra tuz değilizki yağmur yağınca eriyelim, baktık baya baya sağnak yağıyor, çekeriz bi kenara otururuz, bekleriz..
    tatlı su motorcusu olup, pazarımızı heba etmeyelim derim ben

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Ben bugün motorun grenajlarını çıkarıp motor kısımına detaylı temizlik ve grenaj+tüm boyalı yüzeylere çizik giderici (AutoGlymn Super Resin Polish)+Turtle Wax Platinum Cila yaptım. Zaten kaç hafat sonudur havalardan dolayı motoru temizleyip/cilalayıp kapatıyorum. Doğru dürüst içime sinesi binemedim henüz. Hava da zaten sakattı bugün; iyice kapadı, hafiften yağdı sonra tekrar güneş açtı. Çok kısa bir süre çıktım, ORAN'a gidip geldim. Yol boyunca da yağmur yağmasın diye gri bulutlara baktım devamlı. Neyse ki yağmadı. Ama yarın için kesin yağmur var. İst'da bile maç ertelendi biliyorsunuz. İşte o sistem buraya geliyor yarın. Benden söylemesi...
    Bu arada; Bi tanışamadık ya...

Hele bi yola çıkalım da çok yağarsa sığınırız bi yere.

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

Hadin ankara mangala 1-2 mangala 1-2
    1-hüseyin
    2-
    3-
    4-
    qsTah bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ben gelirim saat 1 civarı katılabilirm nerdeyseniz..biliyosunuz yağmur sorunum da yok şükür

Listeyi devam
    1-hüseyin
    2-yasin
    3-erhan
    4-
    5-
    6-

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Hadin ankara mangala 1-2 mangala 1-2
    1-hüseyin
    2-yasin
    3-erhan
    4-ahmet
    5-
    6-

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler