Buff iyi çok kullanışlı ama kışın sürüyorsan kesinlikle yetmiyor yani yeterince korumuyor. Rüzgar geçirmeyen balaklava gerek kışın sürenler için ama bu mevsim için buff ideal.
Buff iyi çok kullanışlı ama kışın sürüyorsan kesinlikle yetmiyor yani yeterince korumuyor. Rüzgar geçirmeyen balaklava gerek kışın sürenler için ama bu mevsim için buff ideal.
Öyle bir güzel tanıtmışlar ki; bir yemek yapmadığı kaldı Buff'ın.
Bu ne sessizlik ya.kimsenin sesi çıkmıyor.
hüseyin abi hamam demiştin, varmı gelişme?
Yok valla.
hamam bana pek içaçıcı gelmedi...gerçi fısatım olur mu size katılmaya bilemiyorum...
Ne bileyim öylesine beraber olabilme adına demiştim.ne yapılabilir fikri olan var mı.
Havalar az daha ısınsın da bi paintball yapalım bence...
Pazar günkü piknik olayını da hava bozuk olursa ilerleyen haftalara erteleyebiliriz...
Sağanak yağışlı görünüyor pazar günü.
bence hava biraz daha ısınsın, havaalanı yolunda bir havuz var, açık-kapalı.. birde uzak oldugu için 'sincanlı' diye tabir edilen gençler gelemiyor, güzel ve temiz bir havuz orayada gidebiliriz yolda yapmış oluruz..
bu hafta sonu için mangal yapalım bence, 'Hava güzel olursa ..... gideceğiz' diye bir topic yapıp + eklesek bugunden, olmazmı?
Valla bana mangal uyar zaten bu gün gidecektim.üşendim brandayı aç kiliti çöz falan ondan gitmedim.bakalım pazara hava iyi olursa düşünüyorum.
Sincandan gelecek olanlar gelmesinmi diyosun
Biz bugünde gezdik pazar günüde olursa bişey geliriz hertürlü
yok ya, bende sincan tarafında oturuyorum biliyosun
ama öyle bir jargon var, kumaş pantolın, sivri burun kundura 150hs ile gezen adamlar
Sorma ahmetcim beni soğuttu bile.onun için çoğu zaman tabanvay yapıyorum.çıkartıp yerine koyması en az 20 dakikamı alıyor.üstü kapalı olsa branda örtmem de açık olduğu için yağmur yemesin diye mecbur örtüyorum.
Madem durgunluk var bi süreden beri izlediğim büyüklerime , yaşıtlarıma kendimi tanıtıyım
Öncelikle herkese merhaba adım Berkay 94 doğumluyum batıkent çevresinde oturuyorum motorum malesef yok.. Aslında düşünürsek korumalığımda yok :D
Lise 3 öğrencisiyim 1 yıl tekrar ederek kaybettim.. Ehliyet almayı düşünüyorum herşeyden önce bi okulum kapansında
1.70-75 arası boyum 50 kilo bişeyim cılız duruyorum diyebiliriz , etkinliklere katılamam sizinle suan için direk atlayıp motoruma gelemem falan ama burdayım bilin istedim
Aklımdaki motorda 250cc lik bi racing.. Umarım yakın zamanda birinin sahibi olabilirim
Bir süre sonrada açıkcası ne motoru ya ben bu ortamda olsam bile yeter muhabbete dostluga bak bu bile motor almak için yeterli demeye başladım :D
Tekrar herkese iyi akşamlar görüşmek üzere
Herkeze selmnalar Etlik'ten kazasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)