Hafta sonu yağışlı gibi, aktivite olacak mı muhterem cemaat ?
( http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx )
Hafta sonu yağışlı gibi, aktivite olacak mı muhterem cemaat ?
( http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx )
Yunuscum geldiğin için çok teşekkürler.güzel sohbet oldu.
Bende ufak bi tur attıktan sonra sağ salim eve girmiş bulunmaktayım.
Mehmetcim pazar günü sağanak yağmurlu görünüyor.yine pazar gününü bekler hava güzel olursa son dakika organizasyonu yapabiliriz.
Abi google arama motoruna ankara hava durumu yazıyorum biri birini tutsa ona inanacazda, yok..
Motorcunun bi önceki gün yaptığı 6.his tahmini daha tutarlı olur bence
Sen meteorolojinin sitesine güven derim ben. Bu arada yarın sabah çayyolu civarlarında ufak ufak turlayacağım, sezonu açmadan biraz alışiim şu motora. Bu civarda oturan varsa görüşebiliriz.
Ben accuweather den kontrol ediyorum telefonun ana sayfasında olduğu için.%90 doğru çıkıyor tahminleri.bakalım olmadı mehmet tai ye davet etmişti oraya gidebiliriz de.
Nezih tai'yi hafta sonu için mi yoksa yarın için mi söylüyorsun abi?
Pazar günü için.fakat kesin olacak gibi bişey yok.hava durumu hemde mehmet kardeşimizin oluruna endeksli.
Hava durumu gene ters köşe yapar ve gitmediğimiz heryer için pişman olacaz gibi geliyor bana
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
evet acemi motoru..çocuk kendine göre olmadığını ve ankara da tehlikeli olduğunu anladığı için satıyomuş..zaten ekipmanları da satıyo...
bu arada balaklava ne işe yarar merak ediyorum. hadi kışın fonksiyonunu anlayabiliyorum ama yazın da kullanılıyo sanırım...ben de buff var ikame olarak kullanılabiliyo mu?
o zaman kırık döküğü var mı ona da dikkat et sinyal grenaj en ufak bi yatırmada dağılır o motorda ayrıca rodajı doğru düzgün yapılmamıştır muhtemelen ,performansını etkiler motorun, ben buff tavsiye ederim çok kullanışlı pratik bir şey, buff'ın olduğu yerde balaklavaya gerek yok bence,ykm ya da motomaxten temin edebilirsin orjinal olanını.
Televizyonda satis yapan elemanlar vardir ya bicak tanitirlar mesela ivir zivir birsuru seyi keserler superdir oyledir boyledir adami dograrsin agzi bozulmaz falan diye, ayni onlar aklima geldi oyle bir yazmissin ki, sadece altinda kisa bir sure icin 19,99 yaninda da bilmemne bedava eksik kalmis
Bu videoyu sitede defalarca gormusumdur, madem yeri geldi bir de ben koyayim da tam olsun.
direk korsan bandana şeklinde diyosun sanırım,ben o şekilde pek kullanmıyorum balaklava şeklinde kullanmak tercihim, yazın kaskın terden sırılsıklam olmasını önlüyor ,boynun ve ensen amele yanığı olmuyor rüzgar yakmıyor ve kask kafana daha iyi oturuyor , bunlar da benim için yeterli =)
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)