Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçi Erhan'ın gözü yükseklerde adam 250 den başlıycam diye tutturdu. Bir sonraki motoru ne olur tahmin edemiyorum
    yok 250 beni uzun süre idare eder...125 alıp 6 ay sonra değiştirmek istemiyorum..onun için 250 den başlamanın herhangi bir arıza çıkaracağını düşünmüyo abiler...sonrasında ise 650 lik enduro iyi olur ama baya bi uzun vadede

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250cc de ne var la, bana kalsa pegaso 650 aldırırım erhana, cillop olur, onun içindeki endülücüyü biliyorum ;)

Derbi iyi makinadır bende motoru değiştireceğim zaman bakmıştım biraz ama 125cc derbi için azımsanacak bir değer değil, güçlü makinalar erhan ama iki zamanlı gibi hatırlıyorum tam emin değilim bi bu sıkıntı yaratabilir.
    650 cc çok benim için şimdi..pegaso da eski biraz..onun için üzerinde hiç durmuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    hocam sen bi motor bulsan herkes rahatlayacak =)

Motosikleti
    HD xl 883

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    650 cc çok benim için şimdi..pegaso da eski biraz..onun için üzerinde hiç durmuyorum
    Biliyorum dostum konuşmuştuk zaten, ben lafın gelişi söylemiştim zaten ama derbi iyi motor, yunusun dediği gibi pazar payı biraz kötü sadece

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad motoru bulduk ya...ankarada da ilanda iki tane var şimdilik..bi aksilik olmazsa nisan sonu biniyoruz üstüne vuruyoruz kırbacı...
    TUĞR@ bunu beğendi.

Motosikleti
    HD xl 883
    CBR 250' mi ?

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBR 250' mi ?
    evet kısmetse...

Motosikleti
    HD xl 883
    Hayırlı olsun o zaman, en az 2 sezon biner sonra tarzını belirleyip devam edersin yola.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    arkadaşlar Redmoon haklı,
    naçizane tavsiye en uygun fiyata en mantıklı makineyi nasıl alırım diye aylarca araştırma yapmaya forumlarda kaybolmaya gerek yok, işin tadı eğlencesi büyüsü kaçıyor sonra hem de zaman akıp geçiyor zaten Ankara çukurunda motora keyifli binelecek zaman 4 ay bilemedin 5 ay.
    bütçeyi hazırladıktan sonra tek bir modele karar verip ilanlardakileri sırayla arayıp temel bilgileri alıp elemek gerekiyor. Önce aynı ildekileri incelemek olmuyorsa şehir dışındakileri sırasıyla masaya yatırmak gerekir. modeller arasında kararsız kalırsanız işiniz zorlaşır.
    kendimden örnek vereyim. önce chopper alıcam dedim sonra honda shadow alıcam dedim diğerlerine bakmayı bıraktım. sonra turuncu shadow alıcam dedim böylece diğer renkleri de eledim. geriye 2006 ve 2007 model turuncu shadowlar kaldı Ankaradakileri aradım en son fiyatlarını öğrendim bütçemin üzerindeydi vazgeçtim. aynı gün istanbuldaki antalyadaki ve alanyadaki motorları aradım konuştum. alanyadakiyle anlaştım arkadaşım vasıtasıyla kapora verdirdim ertesi gün kaskımı montumu aldım otobüse atladım gittim motoru aldım getirdim.
    ha belki bişey çıkar bi tarafımıza patlar ayrı mesele ama çok da ameliyat edince insanın hevesi kaçıyor be arkadaş
    içine siner sinmez alıp geçmek lazım çok detaya inilirse ikinci elde motosiklet araba almak zor
    TUĞR@ bunu beğendi.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar Redmoon haklı,
    naçizane tavsiye en uygun fiyata en mantıklı makineyi nasıl alırım diye aylarca araştırma yapmaya forumlarda kaybolmaya gerek yok, işin tadı eğlencesi büyüsü kaçıyor sonra hem de zaman akıp geçiyor zaten Ankara çukurunda motora keyifli binelecek zaman 4 ay bilemedin 5 ay.
    bütçeyi hazırladıktan sonra tek bir modele karar verip ilanlardakileri sırayla arayıp temel bilgileri alıp elemek gerekiyor. Önce aynı ildekileri incelemek olmuyorsa şehir dışındakileri sırasıyla masaya yatırmak gerekir. modeller arasında kararsız kalırsanız işiniz zorlaşır.
    kendimden örnek vereyim. önce chopper alıcam dedim sonra honda shadow alıcam dedim diğerlerine bakmayı bıraktım. sonra turuncu shadow alıcam dedim böylece diğer renkleri de eledim. geriye 2006 ve 2007 model turuncu shadowlar kaldı Ankaradakileri aradım en son fiyatlarını öğrendim bütçemin üzerindeydi vazgeçtim. aynı gün istanbuldaki antalyadaki ve alanyadaki motorları aradım konuştum. alanyadakiyle anlaştım arkadaşım vasıtasıyla kapora verdirdim ertesi gün kaskımı montumu aldım otobüse atladım gittim motoru aldım getirdim.
    ha belki bişey çıkar bi tarafımıza patlar ayrı mesele ama çok da ameliyat edince insanın hevesi kaçıyor be arkadaş
    içine siner sinmez alıp geçmek lazım çok detaya inilirse ikinci elde motosiklet araba almak zor
    ikinci el motor almak ara almaktan çok daha zor be abi arabada yine çekip bilgisayara sokabiliyorsun ama ya motorda??
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci el motor almak ara almaktan çok daha zor be abi arabada yine çekip bilgisayara sokabiliyorsun ama ya motorda??
    yok ben Yunusum ya. araba tam kapalı kutu. şanzımanı ayrı dert, süspansiyonu ayrı, döşemesi, elektriği motoru yürüyeni milyon tane aksam var gözden geçirmen gereken. bilgisayara bağlatıp ancak elektroniğini anlayabiliyosun.mekanik yine şansına
    motorda herşey ortada gözünün önünde zaten 3-5 temel öge var. fren diski ortada balatasını bile görüyosun fener tutunca, zinciri ortada dişlisi ortada, şasesi bile ortada boyalı mı kaynaklı mı apaçık duruyor. boya var mı desen e zaten bir depo iki çamurluk varsa yan grenaj. iş super sport değilse çok daha kolay, test edince ne var ne yok anlıyosun. ben ekspertiz yaptırmadan belli bir rakamın üzerinde araba almam ama motorda artık gözüme kestirirsem içime sinerse alıyorum.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    tracer 900
    yok ben Yunusum ya. araba tam kapalı kutu. şanzımanı ayrı dert, süspansiyonu ayrı, döşemesi, elektriği motoru yürüyeni milyon tane aksam var gözden geçirmen gereken. bilgisayara bağlatıp ancak elektroniğini anlayabiliyosun.mekanik yine şansına
    motorda herşey ortada gözünün önünde zaten 3-5 temel öge var. fren diski ortada balatasını bile görüyosun fener tutunca, zinciri ortada dişlisi ortada, şasesi bile ortada boyalı mı kaynaklı mı apaçık duruyor. boya var mı desen e zaten bir depo iki çamurluk varsa yan grenaj. iş super sport değilse çok daha kolay, test edince ne var ne yok anlıyosun. ben ekspertiz yaptırmadan belli bir rakamın üzerinde araba almam ama motorda artık gözüme kestirirsem içime sinerse alıyorum.
    seni alırım yanıma motor almaya giderken o zaman

Motosikleti
    HD xl 883
    Bence de çok kurcalayınca işin büyüsü, tadı biraz kaçıyor , hedef belirleyip bir an önce zihni arındırıp işin keyfine odaklanmak en mantıklısı .
    Bu arada Ankara'da bir cruiser egemenliği var şu anda gördüğüm kadarıyla =) ben de harley sportster iron için test sürüşü rezervasyonu yaptırdım ,fırsat olurda kullanabilirsem iki satır bişey karalarım .

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    seni alırım yanıma motor almaya giderken o zaman
    şehir içi ve haftasonu olursa gelirim zevkle
    ama sonra yok bunun burası patlakmış şurası çatlakmış anlamam

şaka bi yana iddialı değilim ama 10 tane motor alınca ve bunların 2 si 500lük 4 tanesi 600cc ve üzeri olunca duruşundan sesinden bile kendini belli ediyor makine

Motosikleti
    tracer 900
    şehir içi ve haftasonu olursa gelirim zevkle
    ama sonra yok bunun burası patlakmış şurası çatlakmış anlamam

şaka bi yana iddialı değilim ama 10 tane motor alınca ve bunların 2 si 500lük 4 tanesi 600cc ve üzeri olunca duruşundan sesinden bile kendini belli ediyor makine
    eyvallah hocam saolasın..bilmem aşağıdaki motoru ustaya göstermeye gerek var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74599172/detay

KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250
    arkadaşlar 2004-2006 honda civic vtec ES arıyorum bütçe 27 bin e kadar bilgilerinize otomatik - manuel farketmez.
    saygılarımla

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı KAYA28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2004-2006 honda civic vtec ES arıyorum bütçe 27 bin e kadar bilgilerinize otomatik - manuel farketmez.
    saygılarımla
    aklımızda bulunsun hocam...

bide senin şu avatara hastayım

KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250
    aklımızda bulunsun hocam...

bide senin şu avatara hastayım
    sağol

avatarı sormaya ... gündem bile oldu

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı KAYA28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol

avatarı sormaya ... gündem bile oldu
    puahaha ben gerçekten sen zannediyodum elemanı iyi mi

bu arada ben yine mesaideyim ya kaç gündür...

fuck....

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    eyvallah hocam saolasın..bilmem aşağıdaki motoru ustaya göstermeye gerek var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74599172/detay
    900kmdeki bi motorda sıkıntı olacağını sanmam direk hondandan sorgulatabilirsin bence erhan
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler