arkadaşlar Redmoon haklı,
naçizane tavsiye en uygun fiyata en mantıklı makineyi nasıl alırım diye aylarca araştırma yapmaya forumlarda kaybolmaya gerek yok, işin tadı eğlencesi büyüsü kaçıyor sonra hem de zaman akıp geçiyor zaten Ankara çukurunda motora keyifli binelecek zaman 4 ay bilemedin 5 ay.
bütçeyi hazırladıktan sonra tek bir modele karar verip ilanlardakileri sırayla arayıp temel bilgileri alıp elemek gerekiyor. Önce aynı ildekileri incelemek olmuyorsa şehir dışındakileri sırasıyla masaya yatırmak gerekir. modeller arasında kararsız kalırsanız işiniz zorlaşır.
kendimden örnek vereyim. önce chopper alıcam dedim sonra honda shadow alıcam dedim diğerlerine bakmayı bıraktım. sonra turuncu shadow alıcam dedim böylece diğer renkleri de eledim. geriye 2006 ve 2007 model turuncu shadowlar kaldı Ankaradakileri aradım en son fiyatlarını öğrendim bütçemin üzerindeydi vazgeçtim. aynı gün istanbuldaki antalyadaki ve alanyadaki motorları aradım konuştum. alanyadakiyle anlaştım arkadaşım vasıtasıyla kapora verdirdim ertesi gün kaskımı montumu aldım otobüse atladım gittim motoru aldım getirdim.
ha belki bişey çıkar bi tarafımıza patlar ayrı mesele ama çok da ameliyat edince insanın hevesi kaçıyor be arkadaş
içine siner sinmez alıp geçmek lazım çok detaya inilirse ikinci elde motosiklet araba almak zor