Ya arkadaşlar fuara gittik çekilişe katıldık ama sonuca bir türlü bakamadık. 9 Nisan tarihli fotomaç gazetesinde yayınlacaktı. Gazeteyi alan eden, kime çıktı bir bilen yok mu
burda yayınlandı la..isimlerden taşkın tanıdık geliyo falan demiştim sen miydin yoksa acaba
http://www.motosiklet.net/forum/dige...aciklandi.html
ya abiler siz hangi motor tamircisine gidiyorsunuz. bi bilgi verin coşkun motor bana yakın kendileri nasıldırlar.
Koraycım.dün geldiğin için teşekkürler.biralar ve sohbet için.
Sağolsun koraycım dün akşam geldi.dertleştik biraz.
Merhaba arkadaşlar. Mondial 150 MR motoruma Çakmaklık(yağmur koruması için plastik kapaklı) uygulaması
ve telefon tutturma daha doğrusu telefon kamerasından çekim yapmak için
gidon a bağlanan TUTACAk arıyorum. nerede bulabilirim ? nasıl yaparız ?
ayrıca başka bir sorum: Ruhsatımı kaybettim, Emniyetteki işlemleri neler, sigorta soruyorlarmı ( sigortasını yeniletmemiştim ) ve istenen parayı bilen var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81653903/detay
valla çok sevdim bunu ama 125 cc...
Eline para geçince daha da zorlanacaksın seçimde.
Abi daha öncede bahsettim ya, cebimde para-ne alsam derken sezon geçti resmen, motor aldım ama bu seferde havalardan ağız tadıyla binemedim, motorcu adam 3 e 5 e bakmaz herkes bilir bunu, paran belli-zevkin belli, düşür bir makina-yapıştır kardeşim ya, sen de benim gibi çok zor karar veriyorsun galiba
kardeş biz millet olarak fiyat performans olayını maksimum seviyede tutmak uğruna zevklerimizden taviz verebiliyoruz çok rahat..hüseyin abi yeni başladığım için allah tan seçeneklerim sınırlı..zaten üst segmentleri tahmin bile edemiyorum..millet boşuna açmıyo o kadar karşılaştırma başlığını
Keşke haber verseydin Erhan. Bende Ducati Monster'ı Erhan'a başlangıç motoru diye hediye ederim diye içimden geçiriyordum
---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Seninde içinde bir Enduro ruhu var bunu biliyordum
---------- Post added at 08:07 ---------- Previous post was at 08:04 ----------
Koray asıl ikinci motoru seçmek daha zor oluyor. Başlangıç motoru belli zaten 125cc olsun benim olsun gibi bişey. Gerçi Erhan'ın gözü yükseklerde adam 250 den başlıycam diye tutturdu. Bir sonraki motoru ne olur tahmin edemiyorum
250cc de ne var la, bana kalsa pegaso 650 aldırırım erhana, cillop olur, onun içindeki endülücüyü biliyorum ;)
Derbi iyi makinadır bende motoru değiştireceğim zaman bakmıştım biraz ama 125cc derbi için azımsanacak bir değer değil, güçlü makinalar erhan ama iki zamanlı gibi hatırlıyorum tam emin değilim bi bu sıkıntı yaratabilir.
2 zamanlı değil hacıabi bildiğin 4 zamanlı motur bunun üzerindeki 15hp bi alet bu yalnız aldıktan sonra nasıl satarsın bilmem artık erhan büyütmicem abi 5-6 sene binerim ben buna dersen eyvallah da öteki türlü biraz zor be piyasası yok yalnız hakkaten şekil bi alet lastik ebatları benimki ile aynı galiba...
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)