Valla bilmiyorum.tc no falan giriyor bişeyler yapıyor ve fiyat söylüyor.
Valla bilmiyorum.tc no falan giriyor bişeyler yapıyor ve fiyat söylüyor.
Organizasyon olmaz diye düşündüğümden siteye uğramadım ama yine aksiyonu kaçırmışım...
Haftaya Pazar sağlam bi organizasyon yapmayı talep ediyorum... Hafta içinden listemizi yapalım, katılım yüksek olsun... Uygun bi yer bulamazsak sizi TAİ piknik alanın da ağırlamaktan onur duyarım...
Pazar günü için şu anda accu weather sağnak yağışlı gösteriyor.ilerleyen günlerde illa ki değişir.bence perşembe günü liste yapalım.hava durumunu daha netleştirmek adına.
Koray ben motoru alanyadan aldım mecburen ordan sigorta yaptırdım. 52 tl gibi bi rakam ödedim. şimdi plakayı değiştireceğim ankara plaka yapınca yeni plakaya göre zeyil yapılacak o zaman ankara trafiğine kayırtlı olacağı için prim biraz daha artar ama 65 tl yi geçmemesi lazım.
eğer sürücülük geçmişinde sıkıntı yoksa ve yaşın çok küçük değilse yoksa prim miktarı artacaktır.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Arkadaşlar satılık bildiğiniz üzere 1 hafta önce aldığım kask,mont ve dizlik satılıktır.
Nitro aikido S beden kask 3 kez kullanıldı
Nitro M beden mont 1 kez kullanıldı
4riders dizlik hiç kullanılmadı
İlgilenenlere fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım.
Benimkiler değil ahmetcim
dedim adamın canı sıkkın, kızıp motoru tamamenmi bıraktı fln.. iç çektim
Motoru da satıyorum.maddi olarak kendimi toplayana kadar alamam.
Saol kardeşim alakan için, iş dolayısıyla pek ilgilenemiyorum, iyi bir seçenek olabilir.
Dostum ben de il dışından aldım ama sigortayı orada yaptırmadım, böyle bir zorunluluk var mı? rakam iyiymiş, ben net den baktım, listede 83TL gibi bir rakam görmüştüm ama 60 daha iyi tabi Plakayı ben de değiştiriyorum, hem 06 olsun, hem bulabilirsem özel birşey olsun (06 VT 750 ) hem de şu küçük plakalardan olsun istiyorum, çok şey mi istiyorum acaba
sicilim temiz, yaş 30 un üzerinde hocam...
Saol kardeşim, sizin ömrünüz uzun olsun inş, birsonraki organizasyonuda kaçırırsam kahrolurum heralde...
Hüseyin abi kardeşim yenge için korumalık bakıyordu, ben ona bir söyleyeyim, yarın detaylı konuşuruz gerçi ama aklında bulunsun...
Arkadaslar ihtiyac fazlası bazı ürünler satiliktir.
Revit torx eldiven :
http://www.google.com.tr/search?q=re...sgb096moBA#p=0
Eldiven medium bedendir
Motomaxtan alınma siyah deri mont ve pantolon. Mont 54 beden pantalon da aynı ebatlarda iste bana oluyo gerisini siz hesaplayiverin
Bir de prohel kırmızı siyah beyaz yazlık mont ve bir çift dizlik bedelsiz olarak kullanmak isteyecek arkadasıma verilecektir.
İlgilenen arkadaslar burdan faceten cepten ulaşabilir )
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)