~~NEO~~
~~MEHMET~~
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle...
~~NEO~~
~~MEHMET~~
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle...
Herkesin yeni motorları hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Kenaaaaannn Bu ne Herkezi çapırcı yapmışsın nasıl bi adamsın yaa:D Uymayın şuna Yunus bastır abicim nerde Endurocu Ruhu :D
Somebody Else Is Lover
kardesım hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız bındırsın cok canlı duruyo yanıyo makına resmen cok begendım ...
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
ankara en kalabalık buluşmalarından birini yaşadı..katılan herkese teşekkür ederim...
Olm yersen, doğru yolu biliyor insanlar, sende biliyorsun ama iyi bi chopper kullanmadığın için onun tadını bilmiyorsun Bak Emir bile 600f' i satıp chopper aldı, shadow aldı ama chopper en nihayetinde Zaten Koray' ın gönlü hep chopperdan yanaydı, oda shadowa gitti ona da anlatamadım ama adamlar iyi makinaya biniyorlar olm =)
) Kenan haklı chopper olayı bı başka beyler, tamam spor motosiklet heyecanlı tutkulu ateşli bisey ama bı yere kadarmış bence henüz ilk bin kilometremin sonlarindayim daha erken belki ama su an için bir chopper gidonu tutuyor olmaktan çok keyif alıyorum.
Bı arada nedir bu kawa kulanicilarinin shadowla alıp veremedigi anlamadım ) bizle ugrasacaklarina gidip zincirlerini yağlasinlar
Arkadaslar yeni motorlariniz hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. bu arada bugun bulusuldumu bilmiyorum ama biz arkadaslarla Karagole gittik kahvalti edelim diye , erkenden yola ciktik lakin kar hala duruyormus. Gol hala erimemis ve heryer camurdu. Motoru camura sapladim bir tumsegi gecerken 6 kisi cikaramadik. Traktore cektirdik en son, oyle kurtarabildik motoru. Yikayamadigim icin de uzunca bir muddet lastikler balans yapti beni oldurdu benzinlige kadar. Cikardigimizda motor bu haldeydi.
http://i1100.photobucket.com/albums/...4-08113519.jpg
http://i1100.photobucket.com/albums/...4-08113526.jpg
Siz siz olun bir ay boyunca Karagole gitmeyin :-)
bir önceki sayfada sanırım buğra hüseyin abiye tel açacağını söylemişti bugünden için...benim de işim bitince katılacağımı belirttim. sonra herkes aramaya başlayıp katıldı gruba...plansızdı ama sinyalleri verilmişti...
koray sen döndün mü ankara ya...uzun yolda nasıldı shadow...anlatsana arkadaşım nası aldın motoru kaça aldın falan...ne heyecansız adamsın...
Aslında buluşma yoktu.sabah hakan aradı buluşalım diye.bende keyfsizim diye yok dedim.aradan 1 saat sonra buğra aradı sana geliyoruz abi diye.herkez birbirini arayınca evde kalabalık olduk.yoğun ısrar sonunda a.o.ç ne gittik.olmayan arkadaşlarda arayınca 15 kişi kadar olduk.
Yemeğimizi yedikten sonra özgür kardeşimizin bahçesine giderek orada oturduk az önce de dağıldık.
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
15 dakika sonra ankarayı nasıl salladığımızın videosu geliyor.
Dostum Ankaraya döndüm ama malesef otobüsle :D aslında makinayı 150km falan kullandım hafta sonu, yağ gibi maşallah ama yinede içim rahat etsin diye bir bakıma sokup ondan sonra uzun yola çıkmak istiyorum, bu hafta sonu iki tane cenazemiz vardı, o yüzden fırsat bulamadım açıkçası, ama motor konusunda şunu söyleyebilirim ki kesinlikle 125cc den sonra beni benden aldı
Sizin A.O.Ç olduğunuzu hem :Hüseyin abiden hem de kendi kaynaklarımdan öğrendim ama malum katılamadım, inş birdahaki sefere bende olurum yanınızda, bu güzel pazar gününü yolda geçirmek kötüydü açıkçası
Arkadaş gaza getirmesenize insanı gece gece, neyseki bu sefer arkasında Ramstein yok Hüseyin abi sen bu sigorta işini yeni yaptırmıştın, benim makinanın trafik sigortası kaç liradır sence ortalama? kazıklanmayalım sonra...
orda olmak vardı ...
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Plansız bir organizasyonda nasıl bu kadar kalabalık olduk bende şaşırdım doğrusu. Yola etimesguttan 4 motorla çıktık ama en son çiftlikte aramıza katılanlarla 10 motordan fazla olduğumuzu farkettim. Valla sabah 8den beri 200km den fazla şehir içinde dolanmışım 2-3 gün motora binmem heralde kolumu kaldıracak dermanım yok İletişim kuramadığımız arkadaşlar kusura bakmasın olaylar biranda gelişti. Planlı programlı güzel bir organizasyon yapmalıyız havalar iyice ısındı
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, toplu sürüş flan, olması gerekenden fazla eğlenceliydi
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)