Valla ben buradan kimsenin gazına gelmedim.hanımın gazına geldim.beğenmiyor bunu.motordan bile saymıyor.bu gün redline da shadow lara aşık oldu.malum fiyatları.onun için er5 gösterdim netten gözleri parladı.
Alicim benim için motorunun cc si değil insanlığın önemli.böbreğin sende güzel.
bir atak da yunus dan bekliyoruz artık...
Biliyorum o mevzuyu hep yaptıkları şey.13750 diyorlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81112138/detay
yeni düştü temi gözüküyor
hosta piknikte motorculuk yaparken bir er5 gelmişti öğlen yemeğine, oturup 3-4 motorcu konuşmuştuk..
artçı için hiç rahat olmadığını söylemişti, birkaç sıkıntısından da bahsetmişti ama zorladım baya hatırlayamadım..
Hımmmm...turing modellerve golwing hariç artçı için aslında rahat olan hiç bi motor yok.hepsi sürücü için tasarlanmış.onlarda bizi aştığı için anca bunlara bakıyorum.sadece şehir içi kullanım olsa alırım bi 125-150cc kullanırım.
Ama şimdi sezon açıldı.festivaller başlayacak.sürekli eş dost arayıp davet ediyorlar.gitmesek olmayacak.uzun yola aklıma başka motor gelmiyor.aslında bi tane de ulusanda vardı mavi ilanı yok satıldı galiba.
nezih senin kafanı karıştıracak bir ilan gördüm. satılmadıysa tam senlik
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76704184/detay
hem chopper hem yuksekcc hemde anakarada.
Yok valla hocam hiç tarzım değil o motor.emeğin için teşekkür ederim.
ilandaki er-5 güzel görünüyor 32-33 bin km'ye denk geliyor 2004 amerikan versiyon ,motor güvenilir bir ustadan ok alırsa fiyatı da fena değil belki biraz daha aşağı çekilebilirse kaçırmayın derim ben.
Valla ne yalan söyleyeyim turgay hocam senin gelmeni bekliyordum.resimlerden temiz görünüyor gerçekten.sana göre bu motora ne kadar verilebilir en fazla.bir de alma amacımı okumuşsundur önceki mesajlarda.fikrini öğrenmek isterim.
Parça sıkıntısı varmı.ve yakıt sanırım 5.5 civarındaymış.
s.a abı nbr nasılsın . uzun zamandır foruma takılamıyorum. ankara mt sayfasına bır bakayım dedım baya katılımcı oldugunu gordum. sanırım dorado almıssın hayırlı ugurlu olsun dıyecegım fakat er 5 aradıgını okudum =))) arabayı bırakıp tekrardan motora donmeye karar verdın sanırım ?
Bence sen pazarlıgı 6.500 den aç hüseyin abi ,bir şekilde orta yolu bulursanız fiyatı makul eğer göründüğü kadar temizse motor,ben alalı 1.5 ay civarı bir şey oldu fazla bir yol yapamadım ama almadan önce çok okuyup araştırdığım için er-5'te karar kılmıştım,ben uzun yol yapma fırsatı bulamadım ama benden önceki sahibi ki o da burdan bir abimiz baya bi uzun yol yapmış performansından çok memnun olduğunu söylüyordu,yani diyebiliriz ki gerek uzun yol gerekse şehir içi performansı bence fazlasıyla tatminkar,artçıyla kullanımda da bir sıkıntıyla karşılaşmadım denge ve ivmelenmede herhangi bir problem olmuyor gayet konforlu, selesi gayet tatminkar ve rahat bir de benim sele bu kaydırmayan yüzeyi noktalı selelerden belki onun da bir avantajı vardır olmadı sen de o tarz bir şey ayarlayabilirsin.
Parça konusuna gelince evet herkes genel olarak kawasakinin parça sıkıntısında yakınıyor ama e bay v.b alternatiflerden er-5 için uygun fiyatlara diledigin kadar orjinal-çıkma*yan sanayi parça ve ekipman seçenekleri mevcut , zaten er-5 öyle zırt pırt sana parça gerektirecek bir motor kesinlikle değil,yakıt değerleri agresif kullanıma göre değişiyor uzun yolda 4.5- 5 lt'ye kadar düşüyor sanırım yakıt ama şehir içinde biraz artabilir çünkü oldukça agresif bir makine pek sakin kullanıma teşvik etmiyor insanı,şehir içi kıvraklıgı ve manevra kabiliyeti de oldukça tatminkar ,motoru incelerken zincir ve calısma sesi biraz dikkatini cekebilir , er-5 icin bu biraz normal o yüzden kawasakiden anlayan biriyle inceleyebilirsen motoru daha iyi olur,bir de arka fren kampana ön fren disk ,kullanırken arka fren pek hissedilemiyor ama zamanla alışılan bir şey çok sıkıntı değil açıkçası.
Kısaca belirtmek gerekirse;bulunduğu sınıf ve hacimde bence tartışmasız çok kaliteli bir motor er-5 ,ben alırsan pişman olacağını düşünmüyorum,burdaki er-5 topiği de oldukça faydalı ve aktif orası da oldukça aydınlatıcı olur ,ben de motoru tanımaya çalıştığım kadarıyla yardımcı olurum her zaman ,yakında ankaraya döneceğim için bi tane daha er-5 olsun isterim vala=)
döndüm erencim döndüm.baktım bi scooter aldım denedim kendimi baktım durum iyi trafikte büyütmek için arayışa girdim.sen de gtr almışsın galiba
Eline emeğine sağlık turgaycım.bakalım bi görüşeyim sahibiyle anlaşabiliriz umarım.ulusana sorarım motoru.bakımını onlar yapıyormuş.bilirler motoru.ankaraya döndüğün zaman tanışmayı isterim.
Rica ederim abi, hayırlısı olsun umarım istediğin gibi çıkar orta bir yol bulursunuz er-5 leri ikilemiş oluruz böylece=)
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)