Tugra, bunlar bence cok guzel. Bu gibi urunler hediye dukkanlarinda cok tutuluyor, gormussundur. Telden bukulerek yapilanlari da oluyor. Askerden donunce hobi ve kazanc amacli bu isi gelistirebilirsin.
Tugra, bunlar bence cok guzel. Bu gibi urunler hediye dukkanlarinda cok tutuluyor, gormussundur. Telden bukulerek yapilanlari da oluyor. Askerden donunce hobi ve kazanc amacli bu isi gelistirebilirsin.
arkadaslar su fotoları dırek msjda nasıl gosterılıyor lınk gorunmeden yardımmm
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Yemişim öyle teknolojiyi. 1200cc tek silindir motor nedir la, olacağına hiç ihtimal vermiyorum ama yapanında kafası güzelmiş demekki supersport motor dediğim 4 silindir olur, ha olmadı iki silindir olur tek silindir nedir yaaa... Kim ne derse desin hondanın yaptığı sadece iki iyi motor var bi transalp bide cbr1000rr...
Saol kardeşim, zevk meselesi işte, ben kafa olarak old-school bir adamım biraz, Honda da güzel bir custom yapmış çamurluklar falan, mesela VN800 de güzel ya da suzukinin şu yeni makinaları, o zaman da söyledim ya hepsi olurdu ama düşeş birşey bulamayıp belli bir paraya çıktıktan sonra alacağım tek motordu aga Shadow, gezerik artık bahçelilerde
mesaj yazdığın panoda sağdan üçüncü kutuya tıkla, sana fotonun urlsini sorar..oraya gir url yi o kadar...
valla vardı la ben de oha dedim..altın elbiseli adamdaydı..tekerleme gibi bi ismi vardı...olum ben çömüm ss olsun diye almıyom ben moturu...bundan sonra iki silindir bi naked ya da transalpe geçerim herhalde kısmet olursa ama bunu uzun süre kullanırım gibi geliyo...ss le ilgisi yok motorun kamuoyunu yanıltmayalım...
Croiser ler hakkında Kenan abi kadar bilgim yok ama adam haylindeki motoru almış, kıyaslarmı hiç rakipleriyle
adamım ben VN800 den başka motora binmeyen adam da gördüm, dragstar hastası da... yani anlayacağın zevk işi bu, japon cruiserlarının birbirinden aman aman da bir farkları yok aslına bakarsan, bu tamamen kişisel birşey olduğundan aslında çok birşey söylemek de mümkün olmuyor, ben Shadow u ilk gördüğüm andan beri hastasıyım, dünkü bir olay değil ki benim ki
Aslında ilk baştan yüksek cc li bi motor alacaktım.bunu aslında kendimi denemek amaçlı aldım.kazadan sonra trafiğe çıkabilirmiyim diye.evet sorun yok çıkıyorum.
Artık yaz geliyor festival adamıyım ben artçımda var küçük motor olmuyor.nereye kadar tın tın.basınca gidecek motor lazım.onun için de uzun yola gelecek.bastımmı gidecek motor lazım.durum budur yani.
o değil de grupta küçük cc kalmadı hüseyin abi de er 5 alırsa ben de böbreği satarım artık alırım bir multistrada
hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar çok da içmem benim böbrek iyi para eder aslında
biz öğrenciler ayrı takılalım mı ya rahatsızlık olmasın
bakalım kardesım askerden sonra fırsatımız olmaz bu kadar cok yogun bızım ıslerımız hafta sonları belkı burda bosuz aksama kadar
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)