Ne güzel doğum günü hediyesiymiş o öyle yaa! Zaten dosta gidecek motor değildi; kardeşe gidecek motordu hiç şaşırmadım
Doğum günümü kutlayanlara da ayrıca teşekkürlerimi fışkırttım..
Ne güzel doğum günü hediyesiymiş o öyle yaa! Zaten dosta gidecek motor değildi; kardeşe gidecek motordu hiç şaşırmadım
Doğum günümü kutlayanlara da ayrıca teşekkürlerimi fışkırttım..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
bu arada doğum günlerini kutlamayı unutmuşum...aslında yazmıştım ama şu süre kısıtlama meselesi yüzünden post edememiştik gitmemiş..şimdi farkettim...
Selamlar, ağalar beyler, yine bir acemi, yine bir kararsız siz ankaralı dostlarından yardım istiyor. geçen yıl bu zamanlar yine bu sayfadan ehliyet tavsiyesini hallettikten sonra biraz para denkleştirinceye kadar bir yıl geçti. ehliyet cepte motor için 4000-4500 arası para cepte. malumunuz ankara'da yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi motor bulma sıkıntısı da var. ben size şu motoru sormak istiyorum. almaya niyetlenmiş ya da ulusan'dan alışveriş yapan bu motoru gören inceleyen ya da aramızdan bir arkadaşın motoru mudur?.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79036901/detay
fiyat yorumunuz/başlangıç için model seçimim/ ya da sizin tavsiyeniz bir motor var mı?
sorma la bizim işler böyle genelde...ayrıca bu ara işlerin tam çetrefilli olduğu dönemler, onun için kitleme oluyo sık sık..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
beyler bu arada topcase çok elzem bişey mi, yani olmazsa keyif kaçar mı..nelerden mahrum kalırım, ikameleri nelerdir. 200-300 km lik günü birlik bir tura çıktığımda burnumdan gelir mi? sırt çantası ihtiyaç görür mü?
sağ olasın yunus hocam, takip ediyordum bu başlığı ama gözümden kaçmış. Ya nasip artık başkasına bakarız o zaman. İyi hafta sonları dilerim sizlere.
erhan şöyle söleyim hacı ben benim as200 ü topcase'siz kullandım hani ısrarla al şuna bi topcase diyenler oldu ama sallamamıştım günü birlik 200-300km yaptığımda oldu aramadımda hiç allah var hatta sırt çantası bile almadım niye dersen diğer arkadaşların illaki topcaseleri yahut çapırcıların yan çantaları oluyordu yiyeceğimiz i,çeceğimiz malzemeyide zaten gittiğimiz yerden alıyorduk gayet rahattım. Ama ne zaman ki BMW'yi aldım hemen bi topcase aldım en ufağından rahatlık buymuş dedim çünki oraya buraya getirilecek götürülecek ufak tefek şeyer olabiliyor o zaman ızdırap olabiliyor yolculuk... Senin motor olayında yokmu bir gelişme?
ANGARAJ
Selam ben 2 hafta önce ulusan da idim motoru yakından inceledim gayet temiz motor görünüşü ve duruşu diri üzerinde çizik görmedim içine girerek incelemedim ama almak istersen gidip iyice incelemeni tavsiye edrim. Baktından sonra sana fiyat için aracı olmaya çalışırım yapacağı bir şeyler varsa, oradaki Kaan abi benim çok iyi tanıdığımdır.
motoru gördüm diri duruyor oldukça siyahı da var yanında o biraz daha eski gibi ama seçimle ilgili yorum yapamam
bu arada hoşgeldin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
alacağın eşyaya da bağlı aslında sırt çantası ağır olursa sıkıntı tabi ayrıca topcase racing in ruhuna aykırı bence
Bende yok topcase, uzun gezilerde sırt çantasını seleye bağlayıp yada sırtıma takıp gidiyorum Hakan gibi sıkıntı olmuyor, şehir içinde kask bela oluyor Erhan abi..
kask elimde dolaşıyorum heryerde, motorun üstüne de döndüğümde bulamazsam kafayı yerim düşüncesiyle bırakamıyorum (orta halli bi gdr 125tl) ..
hele dizlik fln kullanacaksanız eksikliğini çok hissettirir..
ipotekli olayından vazgeçtim. ankara da iki motor var...nisan sonuna kadar satılammaları için dua edicem...daha önce almak istersem de nakit olayını çözmem gerekiyo...kuyum işine girilebilir
aykırı olduğu için tedirginim zaten..mecbur sırt çantası idare edicez...
Aga aslında o arkada görünen Kamyon da gerçekte "yok" biliyorum, program hep
Dostum ben asla topcase takmam diyordum, hatta arkadaki demiri çıkarıp atacaktım ama bir zaman sonra elin-kolun doluyor, sonra çok da istemeyerek topcase aldım ve dünya varmış dedim bence süper icat fakat bana sorarsan cbr a olmaz! her makinanın bir yakışanı var değil mi ama
topcase takılmadığı halde aparatı bile çirkin duruyo...ss ler hiç kaldırmıyo...neyse her gülün dikeni olayı...arkadaşlar imdadımıza yetişir artık en azından sırt çantası iş görür...
http://img850.imageshack.us/img850/5...0922121733.jpg
arkadan bir bidon geliyor gibi
Erhan o motora topcase takarsan bir gece gelir lastiklerini keserim Ben bile naked motorumu alırken topkase senin olsun dedim adama. Geçen yazdan beri soft çanta alayım diyorum ama kısmet olmadı. Sırt çantası hafifken sırtımda geziyorum ama eğer fazla eşya koyacaksam file ile sabitliyorum arkaya sıkıntı olmuyor. Bi kaç gün önce bi gezi yazısı vardı forumda çok güzel duruyordu soft yan çantalar cbr 250'de
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)