Piyasayı hareketlendirdiniz peynir ekmek gibi motor alış verişi oluyor maşallah
Piyasayı hareketlendirdiniz peynir ekmek gibi motor alış verişi oluyor maşallah
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx bu pazar yağmur gösteriyo gibi ama buluşmaya katılmak istiyorum. yer 4 - 44 ün ora mıydı ?
Şimdilik bi organizasyon yapmadık.hem yağış var hem de a.ö.f sınavı.
Ama duruma göre yağmur yağmazsa ben eşimle birlikte mühye tarafına gitmeyi düşünüyoruz.
Kesinlik kazandığı zaman buradan bildiririm.işi olmayan,sınavı erken bitip gelmek isteyen etini içeceğini alır gelir.
Kısa kısa-atlayarak izledim, demek ki o anı görmüşüm sadece.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81043102/detay
Geçen bahsettiğim Honda Shadow Ace olayını hatırlıyorsunuzdur, aynı olay tekrar oldu, yine benim takip ettiğim ve bir hafta önce 14000tl ye satılan sportster, şimdi 18000tl, bir motoru alıp-üzerine iki su tutup-4000tl karla satmak ne kadar etiktir tartışılır ama bu motoru bu fiyata alacak olan kişi işin aslını bilse kafayı taşlara vurur bence!
Kazası olmayan ancak zevke boyanmış bir motor almak sizce ne kadar doğru olur? Birde bulunduğu rengi beğenmediğim için kendimde boyatmayı düşünüyorum. Sizlerin fikirlerini almak isterim.
Buğracım...doğum günün kutlu olsun kardeşim.nice mutlu yıllara.
Arkadaşlar bugün motorumla Ankaradan Kocaeline geldim, keyifli ve sorunsuz bir yolculuktu, işte resimler
Bütün ıvır-zıvırımı topcase e doldurdum:
Evin önünden hareket:
Hava hafif yağmurlu olduğundan çok sık durmadım, 100km de bir mola verdim, bu ilk mola yerim Bolu (Greenpark):
İkinci mola Düzce'de (Türsan):
Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta
Son mola Sakarayada (Sapanca Gölü):
Ve nihayetinde eve varış, kardeşim doğumgünü hediyesinin yanında
Çok iyi sağ salim eve varmış olmana sevindim.fotoğraflar süper.geri ne zaman dönüyorsun yeni motorunla.
doğum günümüzde motor alan abimiz olmadı!
güzel gezi, geliş daha eğlenceli olur inşallah
Berkay doğum günün kutlu olsun kardeşim.en güzel hediyeyi ağabeyinden almışsın
http://img10.imageshack.us/img10/2388/76149957.jpg
Evet bu şanslı kardeş ben oluyorum :D. Abimsin diye söylemiyorum çok kral adamsın :D :D .
iyiki varsın hafız inşallah beraber nice yollar yaparız. Ankaradan gelişin yavaş oldu ama gidişin muhteşem olacak :D
---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:35 ----------
Çok teşekkür ediyorum Hüseyin abi. Valla öyle oldu adam motoru verdi, korumalıkları aldı bide yetmezmiş gibi depoyuda full getirmiş. Böle bir doğum günü hediyesi Allah herkese nasip etsin :D
Saolasın abi, tek olunca pek fotoğraf çekilmiyor, inş beraber gezerken daha güzel kareler yakalarız dönüşüm pazar da motorlamı-otobüslemi kesinleşmedi abi henüz, hava kapalı...
Banada dönüş daha eğlenceli olacak gibi geliyor ybr max 90 yaptığı için uzun yolda ideal diyemem
çok güldüm abi sabah sabah yanlız yatırmışsın motoru, egzos hep çizik
ooo buberkk buğra doğum günün kutlu olsn..Hepi pörtlek
O zaman bu parça hem sana hemde berkaya gelsin..
Koray Tam Vat is dı metriks çıkmışssın
Her eve lazım bi tane abi bizimkide 1 keresinde depoyu fullemişti benim ama sonradan pişman oldu olm bu kadar benzin alıyomuymuş len bu demişti hala aklıma geldikçe gülerim ya Nice senelere nice abinle uzun yollara gitmen dileğiyle
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)