*
*
Saolasın, acelem yok zaten, sadece hava tahminlerinde kapalı gösteriyor, beni tek düşündüren yağmur açıkçası, keyif almacağım derken eziyet olmasın yeter...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Ben kısa ve orata mesafeli sürüşler yaptım sadece fakat çevre yolları kesinlikle şehir içinden daha rahat onu söyleyebilirim, yol önünde uzayıp gidiyor, fakat rüzgar ya da yorgunluk daha fazla oluyor, mola vermeden devam etmek mümkün olmuyor bir zaman sonra, yarın göreceğiz bakalım, resimleri paylaşırım perşembe akşamı kısmetse
bence uzun yol yeni alınan motoru tanımak için en iyi fırsattır ilk deneyim, ilk motorsa bilemem..
tek problem, motorda bir arıza, bir sıkıntı, ses fln çıkarsa nerden, nasıl geldiğini anlayamayız, ustayı aramak gerekebilir..
yolun açık olsun, kazasız belasız resimleri unutma
Dikkatli ol koray yanına yağmurluğun yoksa çöp poşeti al yağarsa bi nebze korunursun.
Motoru mu almaya gidiyorsun.
Yoksa o videoda 9:00'daki sen misin Hüseyin?
günaydın beyler;
TSE nin önünde sürekli bi cross motor oluyodu..bugün siyah cbr 250 gelmiş bi tane...aramızda mı kendisi...?
Şehirler arası yollar bence şehiriçinden çok daha tehlikesiz 100km de bir durarak çok güzel gelinebilinir
Buna katılmıyorum zira ikinci el kmsi yüksek bir motor alınmış ise ve bir sıkıntısı var ise uzun yolda yolda kalmak motordan soğutur adamı aldığına pişman eder halbüki ufacık bir arızadır ama bulamazsın bilemezsin deli olursun
erhan sakin ol sampiyon beraber getiririz dedik ya
ANGARAJ
Merhaba. Şehir dışından motosiklet alacak gibiyim. Ancak ben şehir dışına işlerim dolayısıyla çıkamadığım için orada bulunan arkadaşım alacak motoru. Ben ona vekalet verip motoru benim adıma alabilirmi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Yok abi ama çok yakınım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
vekalet değilde kendi adına alıp size satış yapsa sadece alış satış parası ödersiniz ekstradan...vekaletle aynı ücrete gelebilir...
yunus içim kıpır kıpır oluyo adamım napayım...
Arkadaşımı bende göremeyeceğim için vekaletle direkt benim adıma alması daha kolay olacak (tabi mümkünse). Diğer türlü uzun bir süre motor onun adına kalmış olur
@ivb aynı durumu ben yapacaktım fakat vekalet de aynı satış parasına geliyor ve yapılabiliyorda olabilir yani..
erhan
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)