beyler bi sorunum var....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-tavsiye.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
yunus, koray da talip monta..napalım la açık artırma falan mı yapsak...
korayla ikimizin bedenleri farklı o zaman hangimize tam olursa o alır seçmenlere bırakıyorum kararı koray ne diyorsunn??
ANGARAJ
honda bugün zam yapıp bu motorum fiyatını 9900 e çekti. Dolayısı ile ikinci el satan arkadaş da fiyatını yükseltti...9000 e 2011 ekim çıkışlı 800 km motoru alıyorum. git sıfır al diyebilirsiniz ama rodaj süresi benim için bütün sezonu bulabilir neredeyse...500 lira kapora verip sözleşme ile nisan sonuna kadar motoru tutmayı planlıyorum
[QUOTE=erro;2632205]honda bugün zam yapıp bu motorum fiyatını 9900 e çekti. Dolayısı ile ikinci el satan arkadaş da fiyatını yükseltti...9000 e 2011 ekim çıkışlı 800 km motoru alıyorum. git sıfır al diyebilirsiniz ama rodaj süresi benim için bütün sezonu bulabilir neredeyse...500 lira kapora verip sözleşme ile nisan sonuna kadar motoru tutmayı planlıyorum
Hayırlı uğurlu olsun. Honda=iyi motor
Bence de o kadar kapora vermilmez.zaten o kadar fiyata da motoru satamaz.hatta hiç kapora verme.eline paranı aldığın zaman belki başka bir motora talip olabilirsin de
bence biraz bekle. daha iyi bir motor bulabilirsin. olmazsa bir arkadaşa 150+ yemek verirsin senin için gidip motoru alır gelir.
Kenan haklı ben olsam ben de almam o motoru. Sıfırı zamlandi diye fiyat arttırmak ne demek hem alt tarafı 400 tl zam gelmiş, defalarca tecrübe ettim ki aman motoru kaçırırım diye kendini kasmamalı hep daha iyisi çıkar karsına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Mehmet hayırlı olsun yeni motor gecen ulusanda regal gördüm iki tane çık yakışıklı motor
tabi karar senin ancak bugüne kadar onlarca otomobil ve motosiklet alıp sattım ne kadar cazip gelse de asla ulan fiyatını yükselten satıcıları bir de saçma sapan teklifler yapmayın diye not yazan satıcıları aramadım, bedavaya altın satıyor olsalar almadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Ya bu arada senin alacağın motorun sıfırı 9900 ve sen ikinci eline 9000 vermeyi goZe alıyor musun ? Evet çok az kilometreli ve sıfır gibi de olabilir ama yine de ikinci el bem olsam 900 tl için sıfır almaktan vazgecmezdim
Bence motorun tekeri döndüğü andan itibaren 9.000 tl olan bir motor en az 8.000 e düşmesi lazım. Kız ile dul bir olur mu?
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Henüz yüzyüze tanışmamış olsak da naçizane fikrimi söyleyeyim: sıfırına zam geldi diye elindekine zam yapan hatta zamdan daha fazlasını yapan vatandaşın motoru alınmaz. Ben almam, birkere niye satıyormuş o motoru işkillenirim öyle ya henüz Ekimde almış belki kronik arızası var. Olmasa bile Ekimde sıfır alınmış bir motor sezon açılırken satılıyorsa ihtiyaçtan yada tatminsizlikten değiştiriliyordur, her iki ihtimalde de senin teklifin geçer. O motoru 900 Tl lik farkla kimseye satamaz. Şunu unutmamak lazım bir araca plaka takıldımı değeri %20 düşer, okadar. Bence iyi düşünün kapora vermeyin 8500 den de fazla vermeyin, rodaj dediğin nedir ki bir kaç günde halledilir. Gerekirse arkadaşlar halleder yahu : ) Saygılarımla
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)