abi hava güzel ya yağmaz gibide kolay kolay, toplanabilirmiyizki şimdi
abi hava güzel ya yağmaz gibide kolay kolay, toplanabilirmiyizki şimdi
Ben şu anda forum ankara dayım. Yollarda çok rüZgâr var dikkatli olun. Bazen kontrolü rüzgâr alıyor diyebilirim
hayırlı olsan hocam ne aldın yoktum bı kac gundur ..
Güzelim pazar günü meterolojinin saçma tahmini yüzünden rezil oldu ,keşke öğlene kadar uyumayıp sabahtan vursaydım kendimi yola ..
Ben bugün saat 13:00 gibi Forum Ankara'ya doğru yola çıktım, Hava güneşli olmasına rağmen batıdan inanılmaz sert rüzgar esiyordu. Motorun kontrolu zorlaşmıştı haliyle. Saat 18:00 gibi Forumdan çıkı,p Çubuk'a yola çıktım. Esenboğa havalimanı civarında sağanak yağmura yakalandım. Botumun içi bile su oldu :(
Bu arada NEO (Mehmet) hayırlı olsun, güle güle kullan. Ne aldın bu arada?
Herkese tekrar selamlar....
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Aleykümselam fatih hocam..Akşam saatlerinde bekleniyordu demekki esenboğada başladı ,güzel başlamış keşke ıslanmadan dönebilseydin üzüldüm.Geçen gün 26 mart sanırım havaalanına gidiyordum akşam 20:45 civarlarında hasköy ve öncesinde dışkapıda gördüm seni hocam varyantta ben çıkarken sende devam ediyordun ..araba vardı sen olduğunu tahmin edemedim bir daha karışılalırsam korna çalar selam veririm
Biz de nata vega ya gittik buğrayla.eğlence merkezinde hakkaten eğlendik allahtan hiç ıslanmadım.
Evet bende öğlen saatlerinde yola çıkarken yağmur başlamak üzereydi ama hiç bişey beni vazgeçiremezdi. Bir ara yağmur yağar gibi oldu ama 1 dk bile sürmedi. Rüzgar özellikle nato vega avm ye giderken geçtiğimiz viyadükde baya bi kendini gösterdi. Hüseyin abiyide avm girşinde yakaladık zaten süper bir gündü benim için. O son makinaya binmeseydim iyiydi abi midem bulanıyor hala Akşam üzeri dönüşde de hafif yollar ıslandı ama yağdımı yağmadımı belli değil. Kızılcahamam organizasyonunu ileriki tarihlerde mutlaka yapmalıyız. Hevesimiz içimize kaçtı resmen
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Valla biz de güzel eğlendik
2 hafta sonra yaparız.önümüzdeki hafta sınav var sonraki hafta olabilir.
ewet en eylenceli hafta sonunu ben geçirmişim su an saat 12 mesai yeni bitti bilgisayar basında harala hürele çizim ......
Hadi geçmiş olsun o zaman kardeşim.
beyler hasbel kadar bi yerden edindiğim montu ihtiyaç sahibi birisine verebilirim. medium beden..hem bana olmuyo hem de ben başka bi mont almıştım...muhtemelen gerçek deri...retro stayla
Arkadaşlar, motorum Regal Raptor'un aynısı ancak Asya Pars adıyla satışa sunuluyor... 3000 km de motor için arkadaşla 3.000 TL'ye anlaştık... Kaporayı verdim... Hafta içi ustama göstericem, ondan da 'okey' alırsa alım satımı hemen yapıcaz... Zaten arkadaş da foruma üyeymiş... Yardımcı oldu sağolsun... Umarım sıkıntı çıkmaz da hayırlısıyla alırım motoru... Merak edenler için makine şu ;
havalar güzelleşsin her hafta sonu çıkarız inşallah
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)