ben yeniyim abi, yol bilmem iz bilmem
de bu saatten sonra nasıl organize edeceksinz, kimse yok galba
ben yeniyim abi, yol bilmem iz bilmem
de bu saatten sonra nasıl organize edeceksinz, kimse yok galba
İsterseniz nata vega alışveriş merkezine gidebiliriz.natoyounun sonunda.ikea.elektroword.teknosa.restaurantlar ve eğlence merkezi var.daha önce gitmemiş görmemiş arkadaşlara tavsiye ederim.
ahmet in dediği gibi bu saatten sonra organize olmak zor olur ikili buluşmalar dışında...
Valla zaten çok katılım olacağını düşünmüyorum.yine de isteyen görenler için teklif yani.
Biz yarın gidecegiz.değişiklik oluyor.orada geziyoruz.eğlence merkezine girip oyun falan oynuyoruz.acıkınca yemek yeyip kahve içiyoruz.evde oturmaktan iyi yani.
ahmet sen kaç km motor sürdün kardeş imzan dikkatimi çekti de şimdi...maşallah valla...
Saati belli olmaz buğracım.sen çıkacağın zaman bi alo de konuşuruz.
Bu arada saat 11-12 arası yağmurlu olacak
günaydın beyler;
kızılay bol güneşli, işe gelirken batı ankara tarafında hava kapalıydı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80395897/detay
Arkadaşlar cumartesi günü 10bin liradan oldukça iyi bir fiyata sahibinden e düşen ve ben işlerimi ayarlayıp bakmaya gidene kadar satılan shadow ace, henüz iki gün geçti ve motor 13700 den satışta, kimsenin ekmeğine mani olmak istemem tabiki ama piyasa neden bu kadar yüksek diyenler için güzel bir örnek sanırım, yükseliş bu şekilde devam ederse yaz aylarında alacak motor bulmak çok çok zor olacak!!
redline yavşaklığı da diyebiliriz...ama o da mal sahibi ve isterse 20 000 yazabilir diyecek bişey yok...
senin adına üzüldüm koray valla...şimdi shodowa niyetlenmişken geri de saramazsın sanırım...
hayırlısı olsun, kısmet değilmiş diyelim...
sen sahibiyle konuşmamış mıydın geliyorum falan diye...
Redmoon bu mesajını bence honda shadow grubunda da paylaş, shadowcular da bilsin kimin ne olduğunu. Bu ekmekle oynamak değil kardeşim sen merak etme, ranta engel olmak sadece. Bunlar robin hood' un aksine fakirden alıp zengine veriyorlar. Allah bilir pazarlıkla 10 bin TLden aşağıya almıştır onlar. %50 yakın kar koyuyorlar.
Shadow görecez diye heveslenmiştim üzüldüm onların eline geçtiğine. Neyse hayırlısı olsun. Bende kaç kere cbf150yi dk farkıyla kaçırmıştım sonra twister denk geldi daha iyisi olmuş oldu. Belki sende daha iyisini bulursun.
Yunus eğer sesimi duyuyorsan motoru ustadan alırken hava filtresini temizlerken içinden bi tane tornavida çıktı dedi verdi. Bence bu senin malzeme olabilir sarı bişey
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
ben alamadigima degil de piyasayi yukseltip motorlari fiyatinin cok cok uzerine satanlara kiziyorum acikcasi! fiyatta anlasamadigimiz virago 535in ilanida 500tl artmis, yani her gecen gun alim gucu daha da dusuyor, ama buberk kardesimin dedigi gibi her iste bir hayir var, ben C4 kasadan istiyordun ve kocaelinden bir motor bulup anlastim, kismetse aliyorum haftaya alaka gosteren herkese tesekkur ederim!
Hadin çıkan varmı
Motorun kaporasını verdim, Şükürler Olsun...!!
Hayırlı olsun mehmetim.çok sevindim.regal mi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)