Bu arada dün akşam maşallah Ankara - MT coşmuş bir kere... Herkes buradaymış galiba... Mesajlar bitmemiş. Bu arkadaşlık çok güzel.
Bu arada dün akşam maşallah Ankara - MT coşmuş bir kere... Herkes buradaymış galiba... Mesajlar bitmemiş. Bu arkadaşlık çok güzel.
Sorma taylan.ışığı gören geldi
Burada ki arkadaşların hepsi organizasyonlardan birbirini tanıyan insanlar.
Kışın dahil neredeyse her hafta buluşup bişeyler yapıyorduk.
Hüseyin abi malum kızılcahamam etkinliğine katilamiyorum,bu etkinlikten sonra bi çiğköfte bulusmasi daha ayarlarsan hani
Valla pazar yağmurlu olduğundan dolayı kızılcahamam organizasyonu iptal olacak.
Yağmurlu havada tat vermeyecek.
Önümüzdeki hafta için yapılabilir.
Tüm katılacak arkadaşların dikkatine.
Abi genede son kararı yarın öğleden sonraya bırakmak dahi iyi olmazmı? Hava tahmini saçma bi şekilde sürekli değişen birşey. Ayrıca haftaya ertelenirse 7-8 Nisanda yapılacak aöf sınavınında katılımı baltalayacağını düşünüyorum. Mesela ben ve hakan sınavda olacağız Sağlık olsun ilk defa katılamayacağız gibi görünüyor
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
İllaki yarın öğleden sonra netleştiririz.şimdiden yazalım da herkes hazırlıklı olsun.bu hafta olmazsa zaten diğer hafta sınavlar dolayısı ile yapılmaz.
Kanal d ana haber de sel ve sağanak yağmur uyarısı verildi. :(
Şu an burada (Çubuk) sağanak şekilde yağmur yağıyor. Yaklaşık yarım saattir yağıyor, kısa bir zaman sonra merkeze ulaşır yağmur :((
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Burada da yağıyor yarım saatten fazla oldu
Bizim evin buralarda yağmur falan yok arkadaşlar. Direk kar yağdı hatta tuttu baya
sa bende sizin etkinliklere katılmak istiyorum bende ramzey2150-23 var gelebilrmyim bu motor uzun yola gelr mi daha acemym
Belirsizlik devam ediyor ama baktık yağış yok en azından oturup bikaç saat muhabbet ederiz bişeyler içeriz heralde.
Şu accuweather midir nedir yarın yağış gözükmüyor ona bakınca. Bu akşam yağış görünüyor tamda motoru etimesguttan almaya gideceğim bu akşam hadi hayırlısı
Allah bilir tabi ama bende yağış görünüyor.
Yarın iptal arkadaşlar %70 yagmurlu görünüyor. :(
çıkmazsak yola kesin yağmaz, yada 5-10 dk yağar : )
başka bir alternatif yokmu peki?
Valla bilmiyorum.varsa fikriniz söyleyin.
valla bence yakın bi yerde yağmur yağdığı an korunabilecek bi yerde toplanın...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)