Arkadaşlar Herkese Merhaba.
Bende Atılayım Aranıza
Arkadaşlar 150 cc Motor Arıyorum.
2011 CBF Yada APACHE Olabilir.Yanlız Fiyatı Uçmayan Olsun
Bilgisi Haberi Olan Varsa Cevaplarınızı Beklerim
ALLAH'a Emanet Olun.
2008 Tvs Apache Km:70.0002011 Tvs Apache RTR Km:28.000 (Şimdilik)
98 Model Hocam. Üstünde Orjinal Bmw alarm, Adv Bosch Sis Farları, Ön maşa Koruma, Touratech Şanzıman koruma, Givi Yan çanta bağlama demirleri, Touratech arka tabla,ayaklık genişletme kiti, Abs li model. Bunun yanında lastikler yeni 5000 km oldu Michelin Anakee. Debriyaj balataları lastiklerle aynı tarihte değişti.Sezona girmeden fren hidroliği ve şanzıman ve şaftın yağları değişti. Motor yağı ve filtresi değişti. Ön balata yeni ve diskler iyi durumda. Akü geçen yaz Bosch akü ile yenilendi. Arkada fren led çakarlar var. 12 Volt Çakmak soketi mevcut. Soketli şarj aleti mevcut. Orjinalinde olan herşey mükemmel çalşır durumda( elcik ısıtma, Abs...gibi)
Fiyat olarak 10 000 Tl Hocam , alet tanıdığa gidecek durumda ve temizlikte, o yüzden ilan vermedim. Herşeyine kefilim. Borusanda en son yapılan işlerin faturası görüntülenebilir.
Ha bu arada sübap kafalarının contaları senkron ayarı yapıldıktan sonra değişti. Tps ayarı falan yaptırmaya gerek bile yok.
Abi sen ne yaptın ya, ragale 4500 tl :S isteyen utanmıyor anlarım da o ilanı koyan ulusan damı utanmıyor... ben böyle cillop motoru sattım 2600e abicim, ederi belli motor belli bi konuşmak lazım bu adamla virago motorumu takmış ne yapmış
Abi çok iyi motormuş ya, tarz uysa yarın noterdeydik...
Sevgili enduroğcum yunusum;
Senin için iyice üzülmeye başladım motorunun yaptığı titreşimin etkisinden hafızanda bazı sıkıntılar belirmeye başladı. Yada bu son benzin zammından dolayı oldu bu sıkıntı. Benim motorum cbf değil eskiler bilir honda twister belkide benden önce bu yaşına kadar hiç bakım görmedi. Sıkıntı çıkarmadı ama sen çekemeyip göstergesini bozmuştun. Ayrıca motorun çok yakıyor diye binmiyordun zamda geldikden sonra sadece üstünde foto çekip faceye koyarsın artık Arada çalıştırda pistonlar karıncalanma falan yapmasın. Gözlerinden öperim.
Nedir bu enduroğğculardan çektiğim yahu..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ben de sıfır Ybr düşünüyorum ilk motor olarak,alıp lise son ve üniversite boyunca kullanacağim Allah nasip ederse.Fakat şu sıralar ilk motor olarak scooter almayı düşünmeye basladım.Fena mı olur şöyle Vespa LX touring 150
sevgili endüğrüğcü arkadaşım
o kadar tork var da n oluyo pistonları biyerde hıssettıkten sonra kı kalmış tarz farklı birde güç olarak ve yakıt olarak bakalım ikiside 48hp yakıt da fazla sende. neyse senin çenene yetişilmez
(buji sorunuymuş hallettim onu hem 1 i bozluyo öburuyle gidiyosun pistonların )
Bu sayfaya ne olmuş böyle, her akşam 1-2 sayfa okurdum, bu gece bitmek bilmedi, güzel de oldu
Birkaç birşeye cevap yazacaktım ama çok gerilerde kaldılar sadece şunu söyleyeyim, bu motora başlama nasıl bir handikaptır arkadaş giren çıkamıyor bende çok kafa yordum zamanında, hatta sezonu kaçırdım resmen hangisini alayım diye, sonrada gittim YBR aldım, varsın kurye sansınlar, taş gibi motor ama şu bir gerçek ki kısa zaman sonra insanın gözü dışarı kayar, sizi eve bağlayamaz yani orası kesin yanlız motor estetikle-şekille değil "teknikle" kullanılıyormuş, kısa deneyimim içinde bunu da farkettim açıkçası!!
biraz foto atalım..ilk fotodaki renk burda yok ama çok güzel duruyo, çok güzel bi touring motoru yapmışlar her ne kadar ss görünse de..
Hoşbulduk Ahmet Kardeş Hoşbulduk Da.Sen Üyelik Tarihlerine Bak İstersen
Sende Hoşgeldin Aramıza.
Ahmet'im Valla Yazdık Bişeyler Bakalım Arkadaşlar Da Yardımcı Olursa Güzel Bi Motor Alacaz.
Evet Buradan Öğrenecek Çok Şeyimiz Var.Eminim Herkesin Öğrenecek Bir Şeyleri Vardır Burada.
Senelerin Verdiği Tecrübe İle Bizde Elimizden Geleni Yaparız İnşallah.
cbr125, 250 ss dir hocam.. dış görünüş, oturuş pozisyonu touring gibi görünsede sizi yanıltmasın..
asfaltta, motor hacminin en yüksek torkunu alabilmek için tasarlanmış motor bloğu ve mekanik mühendislikleri vardır..
gv250 ile cbr250 torku mukayese edilmez değilmi?
touring motor gibi devamlı artçı ile kullanılması çok önerilmez..
asfalt dışında kullanılması pek önerilmez..
touringe nazaran biraz daha hassas denilebilir..
---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:33 ----------
üyelik tarihi yarıştırmayalım şimdi, forumlarda yoksun ondan hoş geldin dedik noldu yani
abi herkes motor arıyor ya, ankarada kimse kafasına göre motor bulamıyor gergin bir heyecan var motorcularda
yılların eskitemediği kurye şefimiz
Hmm Pardon O Zaman Ben Genel Olarak Söylüyorsun Sandım.
Evet MT ANKARA'da Yeni Sayılırım.(Ay Em Söriy) Anladın Sen Onu.
Aynen Yaa Bende Farkettim Herkes Motor Arıyor.Ama Millet De Uçmuş.2011'lere 3.500'den Aşağı İsteyen Yok.
Burada Piyasa Biraz Karışık Valla Benim Kafa Pek Almaz.
Ama Bakacaz Artık Bir HâL Çaresine.Gerekirse Gidip İstanbuldan Alacaz Getirecez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
Bu Arada Yıllar Bizden Çok Şeyi Aldı Götürdü.
Senin Farketmen Lazım
sesiniz soluğunuz çıkmıyor beyler....keyifler nasıl...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
[QUOTE=34 FL 5564;2628257]
Evet MT ANKARA'da Yeni Sayılırım.(Ay Em Söriy)[B][I] Anladın Sen Onu.
[COLOR="Silver"]
Pazar günü sağanak yağış görünüyor. Gezi olmaz herhalde... Tanışmayı da istemiştim sizlerle ama hayırlısı.
Valla bende şimdi onu düşünüyordum.yağmurlu görünüyor :(
benim gelişim belirsizdi..onun için ses çıkarmadım katılım konusunda ama pazara mesai kitlediler...
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)