Bildiğin gibi değil kenan
Benim motorla yunusu çektim.
Tam sesli gülünecek bi video
Ya hacı şaka filan bi yere kadar da acayip motora binesim var, aradığım aklınızda bulunsun işte... Regal Raptor diye bi şart yok, aklınıza yatan, ben olsam alırım dediğiniz herhangi bi makine olur... Fiyat aralığını yazdım... Denk gelirse, haber edin, bakar, araştırırım, hesabıma, zevkime uyarsa alırım... Saygılar müdür...
cbf lerde twisterlar iyi bildiğim kadarıyla (2004 öncesi), sonrasını pek tutmuyolar.
cbr 250 r çok yakışıklı alet değil mi beyler allah aşkına ya
sen güseyin abiyi ara o tamircinin numarasını iste telefondan bir sor rebel varmış sizde diye geçen 2 arkadaş geldi skuterle birinde f650 vardı dersen hatırlar noktayla virgüle benziyodu tipleri de kesin hatırlar
şaka bi yana ara bi sor hakkaten kısmet bu ya belkide yeni motorun o olur??
abi daha zamanı var ya buraya koymayalımda bi toplantıda falan izletirsin sen onu buna hazır değil türk halkı, internet ahalisi
tamam erhan sen motoru bulmuşssun hacı cidden al şu motoru bak tipi falanda cillop tek silindir mek silindir ama soranlara ben enduro ruhunu yaşıyorum bununla dersin
ANGARAJ
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79036901/detay
MEHMET ŞUNA Bİ BAK ULUSANIN MOTORU GENELDE HATA OLMAZ
Yunus sen hangi rebel i diyorsun anlamadım ki motomax te mi geçti lafı
yok abi turan güneşte senin motoru almaya gittiğimizde ordaki adam dedi laf arasında ama sen ağzına tıkadın lafı sadece rebel diyebildi gerisi gelmedi rpm motormuydu neydi orası??
yahu 30snlik videonun özeti nası olacaközel gösterim olsun ya video için...başlık açılsın falan
ANGARAJ
Sinan Usta
Moto rpm çankaya yıldızda
05324914941
herkes burada iken sorayım. ben bu mct ye ön cam aldım. geldim montaj için poşeti açtım. hiç bir şey anlamadım. anlayan var mı?
Valla ben hiç cam montajı yapmadım.ama içindeki çıkan parçalardan anlaşılmıyor mu.
arkadaslar bu gece otobüsle alanyaya yola çıkıyorum. kısmetse haftasonu ankaraya yeni bir canavar kazandıracağım. insallah hayırlısıyla gider gelirim. var mı güneyden bi isteği olan
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
iyi yolculuklar yenı canavarını goruruz ıns arkdasım
işte orada sıkıntı var 4 tane cubuk var ama düz ucunda civata dişi yok. ayrıca hiç kelepöe yok. 4 tane l demir var.
Arkadaşlar benim aleti soran olursa (gerçi görmediniz ama, ilk toplantıda inşallah) satacağım, kafaya koydum. Bugün yine kullandım 650 Gs yi pire gibi maaşallah, ha uzun yolda yıpratır adamı farkındayım ama ne yapalım hergün uzun yola çıkmıyoruz ya. Şimdi bu dursun bi de F 650 Gs alayım da diyemiyorum nitekim hanım pompalıyla vurur beni artık. Üçüne beşine bakmadan satacağım motorumu aldığım fiyata, haberiniz ola. Malum siteye ilan vermeyi düşünmüyorum. Ful + ful herşeyi var borusan bakımlı. Lastik masrafı bile yok. Orjinal alarmlı immobiliser bile var
2002-2003 650 Gs bulsam takaslık bide tadından yenmeyecek.
Gerçi ahali bu heves geçici sakin ol bi derin nefes al sonra pişman olacaksın sattığına filan diyor ama, gönlümü kaptırdım bikere bu sezon da F 650 Gs ile geçsin bakalım.
ne kadar ıstıyorsun hocam kac model tam marka model verırmısn arkdasım arıyordu bu ara
erhan hocam ben uzman motorcu değilim ama bahsettiğin motorların hepsini kullandım bu 6 yıl içinde o yüzden fikrimi yazmak istedim
gt 250 comet güzel motor güçlü motor ama artçı için çok mantıklı değil yani artçılı kullanacaksan racing gibi oluyor ve sorunlu çıkarsa harbiden canını sıkar
gt 250 r ı sen elemiştin zaten
gv 250 eğlenceli rahat 250 cc için gayet güçlü ama temizini bulmak gerek yine bi de tarzına uyar mı acaba
cbf 150 parça ve piyasada süper ama çok düz bir motor
ybr 125 çok ufak ama yakıt ve piyasa çok iyi
apache de hafif vibrasyon var artçı için parçada sıkıntılı biraz ama çok değil onun dışında tipli ve gücü sınıfında en iyisi cbr 125 r la aynı güç
eski kasa cbr 125 r dediğin gibi bisiklete benziyor
yeni kasası çok modern
satmıcam diyorsan cbr 250 alırdım yerinde olsam satcam büyütcem seneye diyorsan cbr 125 al derim
ayrıca o suzuki 12000 tl olur en az hyosung bile 9500 e satıyor
saygılar
bu arada benim apache yi de deneyebilirsin ne zaman istersen
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)