Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    kawa zl 600/ ktm lc4/ kawa 636/R1/ szki gsxr1000
    adamın tarzı bellı ybr fılen kesmez onu bence

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır alacaksan bunu düşün derim benim hoşuma gitti.
    http://motosiklet.suzuki.com.tr/Moto...nk-Secenekleri
    sıfır düşünmüyorum hocam...yoksa güzel alet...ikinci eli olsa onu düşünebilirdim..ama ne fiyat belli ne ne zaman alınabilir o belli...karakutu..10000 altı olacağını da hiç zannetmiyorum..suzuki bu...12000 yazabilir

Erhannnnn boşa kasıyorsun kendini.
    Dediğimiz gibi yap.
    Ufak ve ucuz bi motor al.
    Araba kullanmayla motor kullanmak arasında dünya kadar fark var.
    Onun için hakim olabileceğin.çok ağır olmayan.parça ve tamir sıkıntısı olmayacak.fazla granajı olmayan bi motor al.
    Çünkü mutlaka o motor yere düşecek.ama ayaklık yüzünden ama zemin yüzünden.
    Ucuz bi motor allllllll ucuzzzzzzzzz.
    Seneye onu satacaksın.demedi deme.
    qsTah bunu beğendi.

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    7000 civarı olacakmıs fiyatı suziki formunda öyle yazıyorlardı. ben olsam 6000 civaarı cbr125 alacağıma bunu alırdım. bende nezih77 e katılıyorum. git bir tane ybr cbf al. tepe tepe kullan satarken ödediğin paraya satarsın. bunların 2 eli sıfırdan pahalı oluyor. ben ne yaptım. ben chopper tarzından hoşlanıyorum. gittim bir tane mct aldım. onla öğreniyorum. şu anda trafiğe kapalı alanda frenleme gazlama anteramanlarım devam ediyor. sanırsam nisan ortalarında motora tam hakim olabilirim. sonra trafiğe çıkarım.
    nezih77 bunu beğendi.

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence koray ın ybr yi düşün tertemiz...o satacak sanırım üstad...
    Hocam bünye ağır, Ybr'ye binince At ile kelebek olayı gözümde canlanlıyor... Anladın sen onu...

Alıntı TUĞR@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamın tarzı bellı ybr fılen kesmez onu bence
    Yani... Doğru söze ne denir?
    TUĞR@ bunu beğendi.

Al işte bişey biliyoruz da konuşuyoruz.
    Bende gidip er5 alabilirdim.ama alıp tam hakim olarak kullanamadıktan sonra ne anladım bu işten.
    Yoksa neden scooter alayım.biraz bununla alıştırma yaparım.iyice hakim olunca değiştiririm.
    Yoksa isterim en güzel motoru al kullan.
    Ama alıp ben buna hakim olamıyorum.demeni istemem

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

http://www.sahibinden.com/en/listing...036901/detail/

Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al işte bişey biliyoruz da konuşuyoruz.
    Bende gidip er5 alabilirdim.ama alıp tam hakim olarak kullanamadıktan sonra ne anladım bu işten.
    Yoksa neden scooter alayım.biraz bununla alıştırma yaparım.iyice hakim olunca değiştiririm.
    Yoksa isterim en güzel motoru al kullan.
    Ama alıp ben buna hakim olamıyorum.demeni istemem
    Olmadı sen Er 5 i al, kullanamazsan hemen 4000 vereyim bana sat...

Şaka bi yana scooterı naptın abi, sorunu hallettin mi ?

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7000 civarı olacakmıs fiyatı suziki formunda öyle yazıyorlardı. ben olsam 6000 civaarı cbr125 alacağıma bunu alırdım. bende nezih77 e katılıyorum. git bir tane ybr cbf al. tepe tepe kullan satarken ödediğin paraya satarsın. bunların 2 eli sıfırdan pahalı oluyor. ben ne yaptım. ben chopper tarzından hoşlanıyorum. gittim bir tane mct aldım. onla öğreniyorum. şu anda trafiğe kapalı alanda frenleme gazlama anteramanlarım devam ediyor. sanırsam nisan ortalarında motora tam hakim olabilirim. sonra trafiğe çıkarım.
    üstad hyodan ucuz olacağını hiç düşünmüyorum ben ki hyo nun aynı tarzı 9500 lira...

hüseyin hocam gv250 hakim olunabilen bir motorken cbr 250 neden hakim olması zor onu kavrayamadım...şehir içinde cbr daha kıvrak ve kolay kullanımlı değil mi? koruma takozu grenaj korumak için iyi değil mi...?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

dr steel sym nin bu modelinin fiyatına bakar mısın? buna göre inazuma 7 bin olabilir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79333336/detay

Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olmadý sen Er 5 i al, kullanamazsan hemen 4000 vereyim bana sat...

Þaka bi yana scooterý naptýn abi, sorunu hallettin mi ?
    Hallettim.canavar gibi oldu abisi

üstad hyodan ucuz olacaðýný hiç düþünmüyorum ben ki hyo nun ayný tarzý 9500 lira...

hüseyin hocam gv250 hakim olunabilen bir motorken cbr 250 neden hakim olmasý zor onu kavrayamadým...þehir içinde cbr daha kývrak ve kolay kullanýmlý deðil mi? koruma takozu grenaj korumak için iyi deðil mi...?
    Kullamlı tabiki o anlamda demedim.oturuş tarzı.ayakların yere tam basması.yedek parça ve fiyatları motorun alınırlığını arttırır.
    Ben diyorum ki 125cc al bu yaz kullan.çünkü...
    Cc ne kadar az olursa ivmelenme daha yavaş olacak.akabinde durmak isteyincede daha rahat duracaksın.
    Yapacağın hatayı daha hızlı tolore edeceksin.
    Sen bilirsin yine de para senin.kullanacak sensin.
    Hakkında hayırlısı olsun.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Bizi kimse sallamıyo mu arkadaş...! Bi motor da bana bulun la... Artist Kenan, çevrem geniş diyosun, bi motor bul dedik, hiç sallamadın... Hüseyin Reis'e şikayet edicem seni...
    Ya müdür yok sallamak değilde hacı 3800-4000 tlden bahsediyorsun napıcan la regali ? salla gitsin olm bekle bir sezon daha bi gv250 alalım sana. Hem oya sana birikim konusunda yardım eder, şöyle ki paranı elinden alır harcattırmaz biriktirmiş olursun, seneye gv aldımmı süpper olur bence =)

Motosikleti
    tracer 900
    hüseyin hocam baksana kenan ne diyo ya..

regal 250 yi 1 ay içinde sıkılmış adam cc düşük geldiği için...amaan bakalım...zten cbr 250 satan adam fiyattan düşmedi...

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    hüseyin hocam baksana kenan ne diyo ya..

regal 250 yi 1 ay içinde sıkılmış adam cc düşük geldiği için...amaan bakalım...zten cbr 250 satan adam fiyattan düşmedi...
    Bana sarma bana sarma sen ben değilsin hacı =) aldığın motorda regal değil cbr =)

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    memetttt o dediğin fiyata sanki bi tane Rebel vardı? Hüseyin abi senle gittiğimiz tamircideki adam demişti hatırlasana? cillop gibide alet ama o adamın dediği nasıldı hiç konuşturtmadın bile adamı telefonu falan davut abiden alınıp sorulabilir bilgi alınabilir bence??

Erhan sende al şu CBR250 yi madem getir binelim bizde üstüne vuralım kırbacı biraz sağını solunu çekiştirelim sellektör neyin yapalım

O değilde bugün amma hızlı bu ankara sayfası haa
    ANGARAJ

Yav sen bakma kenan'a
    O herşeyden çabuk sıkılabilen biri.
    Bende öyleyim mesela 2 gün oldu daha motora binmedim.giyinip çıkmaya üşeniyorum.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memetttt o dediğin fiyata sanki bi tane Rebel vardı? Hüseyin abi senle gittiğimiz tamircideki adam demişti hatırlasana? cillop gibide alet ama o adamın dediği nasıldı hiç konuşturtmadın bile adamı telefonu falan davut abiden alınıp sorulabilir bilgi alınabilir bence??

Erhan sende al şu CBR250 yi madem getir binelim bizde üstüne vuralım kırbacı biraz sağını solunu çekiştirelim sellektör neyin yapalım
    CBR yerine CBF düşünsen ? daha rahat olmaz mı kullanılışı acaba ?

Motosikleti
    KAWASAKİ
    Görürsem söylerim... Seneye ev alıcaz olm... Çocuk olsa bi de işim bitti... Bu sene motoru aldım, aldım... Alamazsam bi daha 10 sene alamam, ancak babayı alırım... Örnek vereyim, motoru alırsam, sıkılınca, sattığımda üstüne 3-5 koyar büyütürüm ama sıfırdan 6.000 TL çıkamam, anlatabiliyor muyum ? Yavaş yavaş büyütücez... Başka çare yok... En baştan gaza gelip elimdeki motoru satmasam iyiydi de artık yapacak bişey yok... Zaten bundan sonrası beni GV 250 filan kesmez... Direk Harley...
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Yav sen bakma kenan'a
    O herşeyden çabuk sıkılabilen biri.
    Bende öyleyim mesela 2 gün oldu daha motora binmedim.giyinip çıkmaya üşeniyorum.
    "Like"

butonu çıkmadı =)

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBR yerine CBF düşünsen ? daha rahat olmaz mı kullanılışı acaba ?
    la hacı CBR nere CBF nere tiplere bah hele bikere CBF sorunlu motur baksana buğraninkisi tamirde işte (ağzıma düşmeyin hele görüyonuzmu buberk )
    ANGARAJ

Yunus şu videoyu yüklesek mi bakıp bakıp gülüyorum.süper yaa.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Görürsem söylerim... Seneye ev alıcaz olm... Çocuk olsa bi de işim bitti... Bu sene motoru aldım, aldım... Alamazsam bi daha 10 sene alamam, ancak babayı alırım... Örnek vereyim, motoru alırsam, sıkılınca, sattığımda üstüne 3-5 koyar büyütürüm ama sıfırdan 6.000 TL çıkamam, anlatabiliyor muyum ? Yavaş yavaş büyütücez... Başka çare yok... En baştan gaza gelip elimdeki motoru satmasam iyiydi de artık yapacak bişey yok... Zaten bundan sonrası beni GV 250 filan kesmez... Direk Harley...
    Madem öyle diyorsun bakalım bakalım duyarsak bi regal haberdar ederiz, bakar oluruz kardeşim. Sonra da harley lere bakarız =)

---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:15 ----------

Yunus şu videoyu yüklesek mi bakıp bakıp gülüyorum.süper yaa.
    Hangi Video ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler