adamın tarzı bellı ybr fılen kesmez onu bence
adamın tarzı bellı ybr fılen kesmez onu bence
Erhannnnn boşa kasıyorsun kendini.
Dediğimiz gibi yap.
Ufak ve ucuz bi motor al.
Araba kullanmayla motor kullanmak arasında dünya kadar fark var.
Onun için hakim olabileceğin.çok ağır olmayan.parça ve tamir sıkıntısı olmayacak.fazla granajı olmayan bi motor al.
Çünkü mutlaka o motor yere düşecek.ama ayaklık yüzünden ama zemin yüzünden.
Ucuz bi motor allllllll ucuzzzzzzzzz.
Seneye onu satacaksın.demedi deme.
7000 civarı olacakmıs fiyatı suziki formunda öyle yazıyorlardı. ben olsam 6000 civaarı cbr125 alacağıma bunu alırdım. bende nezih77 e katılıyorum. git bir tane ybr cbf al. tepe tepe kullan satarken ödediğin paraya satarsın. bunların 2 eli sıfırdan pahalı oluyor. ben ne yaptım. ben chopper tarzından hoşlanıyorum. gittim bir tane mct aldım. onla öğreniyorum. şu anda trafiğe kapalı alanda frenleme gazlama anteramanlarım devam ediyor. sanırsam nisan ortalarında motora tam hakim olabilirim. sonra trafiğe çıkarım.
Al işte bişey biliyoruz da konuşuyoruz.
Bende gidip er5 alabilirdim.ama alıp tam hakim olarak kullanamadıktan sonra ne anladım bu işten.
Yoksa neden scooter alayım.biraz bununla alıştırma yaparım.iyice hakim olunca değiştiririm.
Yoksa isterim en güzel motoru al kullan.
Ama alıp ben buna hakim olamıyorum.demeni istemem
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:41 ----------
http://www.sahibinden.com/en/listing...036901/detail/
üstad hyodan ucuz olacağını hiç düşünmüyorum ben ki hyo nun aynı tarzı 9500 lira...
hüseyin hocam gv250 hakim olunabilen bir motorken cbr 250 neden hakim olması zor onu kavrayamadım...şehir içinde cbr daha kıvrak ve kolay kullanımlı değil mi? koruma takozu grenaj korumak için iyi değil mi...?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
dr steel sym nin bu modelinin fiyatına bakar mısın? buna göre inazuma 7 bin olabilir mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79333336/detay
Hallettim.canavar gibi oldu abisi
Kullamlı tabiki o anlamda demedim.oturuş tarzı.ayakların yere tam basması.yedek parça ve fiyatları motorun alınırlığını arttırır.
Ben diyorum ki 125cc al bu yaz kullan.çünkü...
Cc ne kadar az olursa ivmelenme daha yavaş olacak.akabinde durmak isteyincede daha rahat duracaksın.
Yapacağın hatayı daha hızlı tolore edeceksin.
Sen bilirsin yine de para senin.kullanacak sensin.
Hakkında hayırlısı olsun.
Ya müdür yok sallamak değilde hacı 3800-4000 tlden bahsediyorsun napıcan la regali ? salla gitsin olm bekle bir sezon daha bi gv250 alalım sana. Hem oya sana birikim konusunda yardım eder, şöyle ki paranı elinden alır harcattırmaz biriktirmiş olursun, seneye gv aldımmı süpper olur bence =)
hüseyin hocam baksana kenan ne diyo ya..
regal 250 yi 1 ay içinde sıkılmış adam cc düşük geldiği için...amaan bakalım...zten cbr 250 satan adam fiyattan düşmedi...
memetttt o dediğin fiyata sanki bi tane Rebel vardı? Hüseyin abi senle gittiğimiz tamircideki adam demişti hatırlasana? cillop gibide alet ama o adamın dediği nasıldı hiç konuşturtmadın bile adamı telefonu falan davut abiden alınıp sorulabilir bilgi alınabilir bence??
Erhan sende al şu CBR250 yi madem getir binelim bizde üstüne vuralım kırbacı biraz sağını solunu çekiştirelim sellektör neyin yapalım
O değilde bugün amma hızlı bu ankara sayfası haa
ANGARAJ
Yav sen bakma kenan'a
O herşeyden çabuk sıkılabilen biri.
Bende öyleyim mesela 2 gün oldu daha motora binmedim.giyinip çıkmaya üşeniyorum.
Görürsem söylerim... Seneye ev alıcaz olm... Çocuk olsa bi de işim bitti... Bu sene motoru aldım, aldım... Alamazsam bi daha 10 sene alamam, ancak babayı alırım... Örnek vereyim, motoru alırsam, sıkılınca, sattığımda üstüne 3-5 koyar büyütürüm ama sıfırdan 6.000 TL çıkamam, anlatabiliyor muyum ? Yavaş yavaş büyütücez... Başka çare yok... En baştan gaza gelip elimdeki motoru satmasam iyiydi de artık yapacak bişey yok... Zaten bundan sonrası beni GV 250 filan kesmez... Direk Harley...
Yunus şu videoyu yüklesek mi bakıp bakıp gülüyorum.süper yaa.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)