Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125cc ayaş yolunda, istanbul yolunda, eskişehir yolunda v.s çok eziliyor, öyle böyle değil..
    sağdan gitsen özellikle istanbul yolunda kamyon tekerlerinin açtığı patika sinirini ve dengeni bozuyor,
    ortadan gitsen aynaya her baktığında biri panikle senden biranönce kurtulmaya çalışıyor..
    yüksek devirde hızlı ve ortadan gideyim desen çok yakıyor, vibrasyon ve ses kafa yoruyor v.s v.s..
    bizim şirket iskitlerde, ev eryamanda bu yolu 125cc, 150cc makinelerle yaptım, 250 alınca berbat ve boş bir tecrübe olduğunu anladım..
    uzun oldu ama umarım doğru karara giden yolda etkimiz olur,
    250de çok ezilmiyor, ortadan, soldan rahat seyir edebiliyorum.. vites küçültüp kontra yaptığımda rahatlıkla sollaya biliyorum aynı yollarda...
    yorumun için tşkler...dediklerin doğrudur...benim ev balgatta..iş yeri bakanlıklar...hafta sonu da artık neresi olursa bakarım ama bahsettiğin ana arterleri çok sık kullanacağımı zannetmiyorum..olursa da toplu sürüşlerde olur orda da zaten topluca eziliriz..

abi 2011 öncesi ve sonrası görsel olarak hacmen çok fark var...250 cc görüntüsü vermişler..sadece tekerler kalın 250 de...onun için 2011 düşünüyorum...bütçemle de uyumlu..
    nezih77 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumun için tşkler...dediklerin doğrudur...benim ev balgatta..iş yeri bakanlıklar...hafta sonu da artık neresi olursa bakarım ama bahsettiğin ana arterleri çok sık kullanacağımı zannetmiyorum..olursa da toplu sürüşlerde olur orda da zaten topluca eziliriz..

abi 2011 öncesi ve sonrası görsel olarak hacmen çok fark var...250 cc görüntüsü vermişler..sadece tekerler kalın 250 de...onun için 2011 düşünüyorum...bütçemle de uyumlu..
    ozaman cbr125 ve kalite derim
    nezih77 bunu beğendi.

Sana attığım linke baktım da kırmızı siyah olan temiz görünüyor 5000 lira olan
    Siyah var bi 6500 e onun sahibi de genç baya görmek lazım.

Motosikleti
    tracer 900
    evet abi 6500 lük iyi gibi duruyo..fiyatı abartmış biraz sadece...500-750 falan düşse alınık motor...aşağıdakiyle karşılaştırıyorum tabi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79928410/detay

6000 e bağlanabilir belki ankaradaki gerçi kayserideki de 6000 olur...
    Bana soracak olursan o kadar yüksek modelli alma.
    3-4 civarında bi motor al çünkü seneye mutlaka yükseltmek için satacaksın.zararın fazla olur gibime geliyor.bi düşün bence.

Motosikleti
    tracer 900
    abi 6000 e bağlansın sıfırı 6500 lira sitesinde...

valla satmadaki zararı kabullenebilirim..çünkü baya bi görsellik farkı var bi kasa öncesiyle..
    arkadaş herkes de zıbardı mı..kimseden ses soluk çıkmıyo başka?
    benim de yatmam lazım...

Neyse yat sende bu muhabbet bitmez sabaha kadar

Motosikleti
    yzf r-125
    mt ankaraya iyi geceler forumun genelde takipçisiyim kısmet olursa hafta sonundaki geziye bende katılıp sizlerle tanışmak isterim
    nezih77 ve buberk bunu beğendiler.

Merhaba hoş geldiniz.arada bir de yazın.hafta sonu bekleriz.

Motosikleti
    yzf r-125
    eyvallah abi takip ediyorum hafta sonu gezisini sincandan katılcam aranıza

Tamam.yol üzerinden alırız.kask ve ehliyet var değil mi.yolda sıkıntı olmasın.

Motosikleti
    yzf r-125
    var var sıkıntı olmaz ben yine takipteyim hadi görüşürüz

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay! bizim mekanımızda bize artistik mi yapıyon la yalovalı!
    parmak arasını giymeyi bırak görmeye bile tahammülüm yok, öyle gıcık kaparım kendisinden.
    yazma sayfamıza, yabancıları sevmezik burda
    Askerligimi orda yaptim ben, Genelkurmaydan iznim var, nerde Ankara'yi gorursen dal iceri dediler :p

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    abi 6000 e bağlansın sıfırı 6500 lira sitesinde...

valla satmadaki zararı kabullenebilirim..çünkü baya bi görsellik farkı var bi kasa öncesiyle..
    arkadaş herkes de zıbardı mı..kimseden ses soluk çıkmıyo başka?
    benim de yatmam lazım...
    cbr 125 ; motosikleti sevdiren, sorunsuz harika bir motordur , şehir içi kıvraklığı ve bence gayet yeterli performansı,ekonomik yakıt tüketimi,sempatik ve ilgi çekici görünüşü,piyasasının her zaman aktif ve canlı olması v.b bir sürü nedenden dolayı ben de ilk motorum ilk göz ağrım cbr 125'i öneririm hocam sana , temiz bakımlı bir tanesine denk gelirsen pişman olmaz büyük keyif alırsın.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 125 ; motosikleti sevdiren, sorunsuz harika bir motordur , şehir içi kıvraklığı ve bence gayet yeterli performansı,ekonomik yakıt tüketimi,sempatik ve ilgi çekici görünüşü,piyasasının her zaman aktif ve canlı olması v.b bir sürü nedenden dolayı ben de ilk motorum ilk göz ağrım cbr 125'i öneririm hocam sana , temiz bakımlı bir tanesine denk gelirsen pişman olmaz büyük keyif alırsın.
    eyvallah hocam ısınmaya başladım giderek...

Motosikleti
    HD xl 883
    Isın hocam ısın cıbır iyidir, 2 yıl önce Ankara MT tayfa'da 3 tane cıbır vardı ,vızır vızır dolaşırdık yunus müdür hatırlar o günleri =)

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    eyvallah abi saolasın...
    cbr 125 r a birden ısındım valla...
    yeni kasalara bakmıyorsan bizim burakta bar bir cbr125 fiyatıda gayet güzeldi motora ben zaten kefilim düşünürsen bi ara görüş derim erhan..

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Isın hocam ısın cıbır iyidir, 2 yıl önce Ankara MT tayfa'da 3 tane cıbır vardı ,vızır vızır dolaşırdık yunus müdür hatırlar o günleri =)
    o kadar oldumu yahu Cemde sende birde tarıkda var idi hakkaten sorunsuz makina kolay kolay öldüremezsin uzun yolda da hızlanabiliyordu tarıkın 125 cbr ı benim 200lük asyadan hızlı gidiyodu düşün yani
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    yeni kasalara bakıyom yunus ya...öncekiler bisiklet gibi geliyo...gerçi hiç yakından görmedim hep foto...eski kasa düşünsem fiyatları da güzel..

Motosikleti
    HD xl 883
    olmamı yaa müdür uzun zaman oldu =) özellikle tarıktaki makina çok çok temiz iyi bir motordu istanbul yolunda bir ben bir o uzardık gücümüz yettiğince =) cbr 125 için ben önceki kasa da alınabilir diye düşünüyorum motoruna özen göstermiş hor kullanmamış birine denk gelinirse kaçırılmamalı güzel bir başlangıç olur.

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Selamlar dostlar...

Organizasyonların belini kırdınız bu aralar da fazla mesailer de benim belimi kırdı... Sabah 07:00, Akşam 22:30 çalışıyorum... Sizleri özledim, motorsikleti de özledim... Bi kaç motorla pazarlığım sürmekte, inşallah birini alıyorum ve gezilere koşa koşa geliyorum... Az kaldı...

Hüseyin Abi, motorun hayırlı olsun... Kenan, bana bi regal bulamadın ya sana da helal olsun...

Saygılar...
    nezih77 ve buberk bunu beğendiler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler