Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kawa zl 600/ ktm lc4/ kawa 636/R1/ szki gsxr1000
    SLM ARKDASLAR SITEDE YENIYIM ANKARA GRUBU OLMUS RESMEN NERDE BU MILLET MOTORLAR GARAJLARDA ANLADIKTA SIZLER NERDESINIZ YAZ GELIYO GEZILERE GITMEK ISTIYEN YOKMU HERKEZMI SINGLE TAKILCAK BU YAZ ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ali taş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırdır yaa? Apache yazıyor altta
    apache aldım abi
    buberk bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı TUĞR@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SLM ARKDASLAR SITEDE YENIYIM ANKARA GRUBU OLMUS RESMEN NERDE BU MILLET MOTORLAR GARAJLARDA ANLADIKTA SIZLER NERDESINIZ YAZ GELIYO GEZILERE GITMEK ISTIYEN YOKMU HERKEZMI SINGLE TAKILCAK BU YAZ ....
    arkadaşım hoşgeldin..oyuncu değişikliği sonucu son dakikalarda oyuna giren futbolcu gibi heyecanlısın..son 3-5 sayfa okusan genel havayı, herkes nerde, single mi grup mu gayet görebilirsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

Alıntı ali taş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apache aldım abi
    sen uçak bileti için satmamış mıydın moturu ben mi karıştırıyom...
    buberk ve nezih77 bunu beğendiler.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Bravo erhan hislerime tercuman olmuşsun bana yazacak bir şey bırakmamışsın. Arada diğer şehirlerdeki topiklere baktığım oluyorda bizimki baya bi hareketli. Daha kar yerden kalkmadan 20 kişilik mangal yaptık arkadaş önceki sayfaları gözden kaçırmış olabilir

Ali hafta sonu gelirsen bende yakından bi apache görmüş olurum zamanında baya araştırmıştım o motoru. sınıfının en iyisi diyenler var. hayırlı olsun
    ali taş ve TUĞR@ bunu beğendiler.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim şadan ağabeyim.yağmur kar olmazsa eğer,bu pazar kızılcahamam gezisi düşünüyoruz bekleriz

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

01.04.2011 pazar günü kızılcahamam gezisi.
    Buluşma noktası...Çiftlik kavşağı efe honda önü.
    Yaz mevsimine yaklaştığımız bu zamanlarda,artık resmen sezonu açıp ilk uzun yola beraber çıkıp güzel bir gün yaşayalım mı?
    Saat 09:45 de efe honda önünde buluşma.Saat 10:00 da teker döner.
    Kurtboğazı barajında fotoğraf çekimi için mola.Kızılcahamam'a varış.*
    kahvaltı Ve öğle yemeği için tekliflere göre hareket ederiz.
    ister alışveriş yapar kendimiz hallederiz.Ya da dışarıdan hazır olarak yeriz.
    Akşam saat 16:00 civarında hareket eder hava kararmadan ankaraya döneriz.
    Fikirleri olanlar lütfen belirtsin.
    Abi eryaman tarafından veyahut etimesguttan gelecekler var ise Optimumun orda toplanmanız daha mantıklı sanki? Birde ordan hareket ettikten sonra ankaranın çıkışında bi Shell var orda bi durup benzini olmayanlar için benzin alımı vs yapılabilir ha burdan yiyecek içecek vs. malzemeleri alıpda oraya kadar taşımayada gerek yok direk kızılcahamamda alırsınız derim ben

hayır ben gelemiyorum gidenler benim yerimede sucuk mangal yesin

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

Alıntı TUĞR@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadşım öncelikle hoşgeldin siteye yeni üye olmuşsun belli, bi ismini cismini necisin falan yazsaydın da hepimiz bilgi sahibi olsaydık? Ayrıca 3 mesaj atmışsın siteye hepsi büyük harfle yazılmış, forum ortamında büyük harfin ne anlama geldiğini biliyorsundur umarım...
    nezih77 bunu beğendi.
    ANGARAJ

ali taş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım hoşgeldin..oyuncu değişikliği sonucu son dakikalarda oyuna giren futbolcu gibi heyecanlısın..son 3-5 sayfa okusan genel havayı, herkes nerde, single mi grup mu gayet görebilirsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

sen uçak bileti için satmamış mıydın moturu ben mi karıştırıyom...
    sattım sonra bizimkiler kıyamadılar daha fazla uçak biletini onlar halledecek yani kandırmıyorlarsa

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bravo erhan hislerime tercuman olmuşsun bana yazacak bir şey bırakmamışsın. Arada diğer şehirlerdeki topiklere baktığım oluyorda bizimki baya bi hareketli. Daha kar yerden kalkmadan 20 kişilik mangal yaptık arkadaş önceki sayfaları gözden kaçırmış olabilir

Ali hafta sonu gelirsen bende yakından bi apache görmüş olurum zamanında baya araştırmıştım o motoru. sınıfının en iyisi diyenler var. hayırlı olsun
    beğenirsin umarım küçük ama etkili diyelim

O zaman şöyle yaparız.
    Ankara merkezden geleceklerle efe honda da ya da daha merkezi bi yerde buluşuruz.
    Optimum önündeki kavşakta katılmak isteyenler gelir.
    Shell de durup yakıt ikmali yapılır.
    Kazan dan katılacak arkadaşı alıp devam ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    O zaman şöyle yaparız.
    Ankara merkezden geleceklerle efe honda da ya da daha merkezi bi yerde buluşuruz.
    Optimum önündeki kavşakta katılmak isteyenler gelir.
    Shell de durup yakıt ikmali yapılır.
    Kazan dan katılacak arkadaşı alıp devam ederiz.
    ben gelebilirsem benim için iyi olurdu, eryamandayım hemen cıkardım otobana yolu uzatmadan..

Ne oldu senin disk işi.

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

Bu arada istanbul yolu üzeri.göksu parkının önü daha mantıklı gibi.
    buberk bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    kafam iyice karıştı beyler...gv 250 alma taraftarıydım ki hala öyle...ama hedef noktamın da transalp, v storm olduğunu düşünüyorum.
    ankara da gv 250 bulmak zor, denk getirmek lazım...ertan satmaktan vazgeçmiş
    cbr 250 r çok tatlı duruyo, kendimi onu izlerken buluyorum bir anda ama fiyatı biraz yüksek...
    cbr 125 r yeterli şehir içi hatta dışı diyorlar, fiyatı uygun, kullanıcısı çok fazla,ikinci eli güzel...tipi güzel ama cılız mı görüntü olarak tam bilmiyorum
    gt 250 cometler de güzel bir alternatif ama yine ankara da olmaması faktörü giriyor...
    gt 250 r lar hacimli kaslı fakat oturuş pozisyonu tam domalık bana uymaz..
    apache 150 herkes memnun, son kasası gayet iri ama daha iyisi olabilir hususunda soru işaretleri var...

off napıcaz be kamil...

Bak erhancım.şehir içi kullanmak ciddi anlamda eziyet.dur kalk vites değiştir trafiği kontrol et gerçekten yorucu oluyor.
    Birde bunun üzerine ağır bi motor alıp onun eziyetini de ekleme bence.cbr yada apache bence kıvraklığı ve yakıt ekonomisiyle seni üzmez.
    Biliyorsun ali baya bi uzun boylu.onda da apache var şimdi.bide ilk başlarda büyük motorlara bakma.biraz trafikte dolaş.motora ve trafik okumaya alışınca kafana göre bişey alırsın.hatta şimdi ikinci el ucuz bişey al bu sene onunla takıl.

Motosikleti
    tracer 900
    Bak erhancım.şehir içi kullanmak ciddi anlamda eziyet.dur kalk vites değiştir trafiği kontrol et gerçekten yorucu oluyor.
    Birde bunun üzerine ağır bi motor alıp onun eziyetini de ekleme bence.cbr yada apache bence kıvraklığı ve yakıt ekonomisiyle seni üzmez.
    Biliyorsun ali baya bi uzun boylu.onda da apache var şimdi.bide ilk başlarda büyük motorlara bakma.biraz trafikte dolaş.motora ve trafik okumaya alışınca kafana göre bişey alırsın.hatta şimdi ikinci el ucuz bişey al bu sene onunla takıl.
    abi bu şartlarda gv 250 ağır kaçar mı diyosun..ruhumda öyle çapırcı bi hal yok..sadece hoşuma gittiği için ve başlangıç olarak uygun olduğundan ve piyasası olduğundan gv 250 demiştim...takıntım yok yani...bu minvalde cbr 125 r mı diyosun sen de..?

Yani...ya cbr125 ya da apache.
    Ağır derken kilo olarak diyorum.benim scooter 120 kilo falan.oyuncak gibi oynuyorum.vites olmaması zaten işleri daha da kolaylaştırıyor.tüm dikkatini trafiğe verebiliyorsun.
    aslında sana bi maxi scooter al diyeceğim de sen istemezsin gibime geliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Ne oldu senin disk işi.

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

Bu arada istanbul yolu üzeri.göksu parkının önü daha mantıklı gibi.
    göksuda uyar hiç problem değil,
    abi disk idare ediyorda nasıl diyim tutup tutup bıraktığını düşün ön frenin, gidonu kontrol etmemi zorlayacak kadar sallıyor ani frenlemede..
    ama bu şekilde kullanılabilir, sıkıntı yok pek.. de başka bir durum daha var, gelemeyebilir zaten, yine son akşam güncelleriz..

Motosikleti
    tracer 900
    Yani...ya cbr125 ya da apache.
    Ağır derken kilo olarak diyorum.benim scooter 120 kilo falan.oyuncak gibi oynuyorum.vites olmaması zaten işleri daha da kolaylaştırıyor.tüm dikkatini trafiğe verebiliyorsun.
    aslında sana bi maxi scooter al diyeceğim de sen istemezsin gibime geliyor.
    ya inanmazsın ona bile gözüm kayıyor..çok aç gözlüyüm yaa
    işte tecrübe olmadığı için benim hepsini denemem gerekiyor aslında...çok istediğim motoru belki sevmeyeceğim
    onun için buluşmalarda birer tur binmem lazım sizin motorlara..ama birden cbr 125 e ısındım bu akşam...görüntü olarak da güzel...

Ne zaman istersen benim scooter emrine amade.valla yağ gibi akıyor yolda.selesi çok rahat.cbr baya hızlanabiliyor.140 yapıyor.yeter artar hatta.

Ahmet disk yamulmuş.sanırım sıcakken sudan geçtin.sök diski prese ver belki düzelebilir sanırım.
    erro bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    eyvallah abi saolasın...
    cbr 125 r a birden ısındım valla...

İyi işte bak bakalım onun şöyle temiz ikinci eline.satman da kolay olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bu şartlarda gv 250 ağır kaçar mı diyosun..ruhumda öyle çapırcı bi hal yok..sadece hoşuma gittiği için ve başlangıç olarak uygun olduğundan ve piyasası olduğundan gv 250 demiştim...takıntım yok yani...bu minvalde cbr 125 r mı diyosun sen de..?
    125cc ayaş yolunda, istanbul yolunda, eskişehir yolunda v.s çok eziliyor, öyle böyle değil..
    sağdan gitsen özellikle istanbul yolunda kamyon tekerlerinin açtığı patika sinirini ve dengeni bozuyor,
    ortadan gitsen aynaya her baktığında biri panikle senden biranönce kurtulmaya çalışıyor..
    yüksek devirde hızlı ve ortadan gideyim desen çok yakıyor, vibrasyon ve ses kafa yoruyor v.s v.s..
    bizim şirket iskitlerde, ev eryamanda bu yolu 125cc, 150cc makinelerle yaptım, 250 alınca berbat ve boş bir tecrübe olduğunu anladım..
    uzun oldu ama umarım doğru karara giden yolda etkimiz olur,
    250de çok ezilmiyor, ortadan, soldan rahat seyir edebiliyorum.. vites küçültüp kontra yaptığımda rahatlıkla sollaya biliyorum aynı yollarda...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler