Sağol kenancım.bu gece inceledim poseidonu.yok yav dedim
Sağolasın koraycım.bu sene bununla idare et bence seneye kışın bak alacağın motora.
dedim şimdi pazar günü kimseye artçı olmayayım.hemen aradım buldum (2 aycık)
Bu arada kask mont da lazım olacak.nitron aikido siyah L beden yok beklemedeyim.mont için de yarın bi motomax yapacagım.bakalım bişey bulabilecekmiyim.
Mekanı bilmiyoruz diyen arkadaşlar sıkıntı etmesin. Biz ümitköy tarafından gelip mevlana bulvarından tırmanışa geçeriz. Yol üstündeki motorcuları toplaya toplaya geliriz gerekirse
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Kumaş tarzı istemiyorum deri olsa süper olacak.itfaye meydanını gezdim bugün.deri montlar var baya bi kalın ama bedenleri tutmadı.bakalım buluruz elbet.
Hayırlı olsun Hüseyin Abi
ANGARAJ
toplantılar pazar gunu olunca iç işleri bakanı isyan çıkartıyor bir hafta zaten işle gidiyorsun bugun bebeğe sen bakacan beni gezdirecen diyor. dolayısıyla gelemiyorum.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Pazar günü için mangalı ve ıvır-zıvır malzemeyi nasıl temin edeceğimiz belli mi? Geçen sefer tezgah hazırdı benim bildiğim kadarıyla gideceğimiz yerde sabit mangallardan yok, yiyecekler falan topcase le gelir ama mangal için araba gerekir diye düşünüyorum, var mı motoru olmayıp da arabayla gelecek, Erhan?
Arkadaşlar herkese teşekkürler.sabah 9 itibari ile scooterımı almış bulunuyorum.motor çok kirli olduğu için yıkamacıya gittim.sonrasında ikinci adresim mühyeye gittim.yolda benzinim bitti.hemde çok güzel bir yerde trt rampasının tam ortasında.başladım rampa yukarı itmeye.sakın demeyin bırakıp benzin alıp gelseydin diye.motoru bırakacak yer yok dik rampa kayıyor tam 4 saatte rampayı bitirip benzinliğe girdim.tabi marş basa basa akü bitti.allahtan kick start devreye girdi.o yorgunluğun halsizliğin üzerine 2,5 saatte ona uğrastım.sabah öğlen ve akşam yemeğini birleştirip 7 gibi yedim.
Ama motor halen çalışmamak için inadını sürdürdü.yemek yediğimiz yerin paketçisi buji teşhisi koydu.marmaris büfenin paketçisi ve dominos pizzanın paketçisi buji bulup değiştirdiler.sonuç yine değişmedi.sonra bobin teşhisinde karar kıldılar.
Motoru oran sitesindeki shell e bırakıp taksiye binip bu saat itibari ile eve kendimizi zor attık.
Sabah yibaya gidip bobin alıp oran sitesine gideceğim orada değiştireceğiz.çalışırsa sorun yok.
Ama çalışmaz ise yine iterek birlik mahallesindeki tamirciye gideceğim.
Uzunnnn günün sonunda ellerimin içi ciddi şekilde acıyor.bacaklar zaten malum...hevesimi kısa da olsa aldım.
Özet olarak söylemek gerekirse.
Motor kullanmasını çok özlemişim
Artık grup sürüşleri felan yaparız değil mi Hüseyin Abi
ANGARAJ
Gurup olalım grup )))
Yine sıkıntı olursa çekecek adam iyi olur
Şaka bir yana havalar yine serinliyor.eğer haftaya sıcak olursa bi kızılcahamam fena olmaz.önce sigorta yaptırayım ruhsatı cıkarttırayım da.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)