Selam arkadaşlar motorun aküsü bitmiş çalıştıramadım gidilecek yer de bana yakınmış aslında ama motoru nasıl çalıştıracağım bilemiyorum vurduruncada çalışmıyor aküyü ya şarj etmek ya da değiştirmek lazım
Şadan ağabey nasılsın.özlettin kendini iyice.
Şarj ettirmeyi dene ağabey.baktın olmuyor yeni akü seni bekler.
benim gibi yap. ben wifi modemin adaptorune baktım 12v1a cıkıs veriyordu. gittim akuyu soktum. bu adaptore kablolarla bağladım 6 saat şarjda tuttum 6a akum doldu. ertesi gun gittim taktım motora. hemen çalıştı. eğer ucuz bir sey istersen en ucuzu bu. yok ben uğraşmak istemem dersen metroda kuru akü var 5a lik 28 tl alıyorsun takıyorsun. haydi kolay gele
Ankara'da paslanmaz çelikten koruma demiri üreten işine güvenilir bir adres verebilir misiniz..?
Arkadaşlar mekan bilgisi arkadaşlara vermeye çalıştım onlarda elerinden geldiğince anlatmışlar. Şimdi ben elimden geldiğince yardımcı olayım okulun onunden gecen dolmuş türközü topraklık hattı calışır. http://harita.yandex.com.tr/?ll=32.8...73083689691047 bu haritada görünen okulun hemen arkasında toplanacağımız mekan yani okulla inaaştın arasındaki yoldan girip yolu bitiminden sağa girilecek. Mekanla ilgili yağmur yağarsa yağmurdan korunacağımız yerimiz var ama sigara içmeyen içen diye ayrımı ben yapamam yapılacak yerimizde yok acıkcası. Ama kurdugumuz sofra yağmurdan korunaklıdır. Son 4 gündür hastalıkla boğuşuyorum biraz geç yazdığım için özür dilerim. Ama pazar günü görüşmek dileğiyle diyorum....
Özgür AYDIN
0555 967 46 96
Valla hiç yazmayacaksın sanmıştım özgürcüm.geçmiş olsun.
Neyse adres bilgisi netleşmiş oldu
geçmiş olsun özgür.
gstah evde wireless modeminin adaptorunu alıyorsun onun akımı yuksek
sonra bir kalın tel bir ince tel buluyorsun. adaptorun arkasında jakın hangi ucunun artı oldugu yazılı. misal benimki içteki artı dıştaki eksi idi. kalın teli biraz bükerek jaıkn içine sokuyorsun tam oturmus mu diye kontrol ediyorsun. ince teli jakın dışına doluyorsun. sonra bunları bant veya kelepce gibi birşeyle sabitliyorsun. sonra akunun artısına artı kablonu eksine eksi kablonu bağlayıp sarj ediyorsun. 6 a akun varsa 6 saat şarj ettinmi yakalşık 5 a dolar ama bu senin motoru çalıştırmaya yeterde artar.
bu arada kablonun ucları acık olacak ama birbirlwerine değmiyecek
Listeye Devam:
11/03/2012 Pazar - Doğum Günü Partisi ve Mangal Organizasyonu - Saat: 13:30 - Yer: Özgür'ün Mekan (Türközü)
1- Hüseyin - Selma
2- Özgür
3- Erhan + 1
4- Koray
5- Kenan + 1
6- Ali
7- Fatih
8-Yunus+1-1 Biraz geçikebilirim ama olsun.
9-Safa+Alper
10-
12 v 9 a ise adaptorun 12 v olmalı birde akımı 1 a ise 9 saat şarj etmen gerek
Listeye Devam:
11/03/2012 Pazar - Doğum Günü Partisi ve Mangal Organizasyonu - Saat: 13:30 - Yer: Özgür'ün Mekan (Türközü)
1- Hüseyin - Selma
2- Özgür
3- Erhan + 1
4- Koray
5- Kenan + 1
6- Ali
7- Fatih
8-Yunus+1-1 Biraz geçikebilirim ama olsun.
9-Safa+Alper
10-Soykan Yağmur yağmazsa katılabilirim.
ANGARAJ
teşekkür ederim arkadaşlar bende sizleri özledim allahtan bir mani olmazsa gelmeye çalışacağım şu akünün şarj meselesine gelince elimde oğlanın akülü jeepinin 12V luk şarj cihazı var fakat çıkışları farklı ihşallah uydurabilirim
Özgür'ün verdiği linkte bana harita çıkmadı. Linklenirken sorun mu oldu acaba?
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
39.910732,32.877231 (5. sokak 102, 06670 ankara, ankara türkiye)
ben saat 14 gibi orda olabilicem sanırım...
Biz de 13:00 gibi orada oluruz hazırlık yapmaya başlarız.
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)