Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı VİRAGON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar ben ve nur otobusle ile yola ciktik istanbula gidiyoruz ama ben biletlerimi ankarada unuttum... ( Şuanda nur yanimda ve benimle dalga geciyor ) Sabah icin fazla bileti olanlardan destek alabiliriz...
    ahaha davetiyeleri mi unuttun la hacı, çok pis gülerim olm, harbi çok pis gülerim, kargoyla gönderiyim istersen istanbula aps ile :D

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özgür kenana selam sarkıt dellenip motorla gelsin senin biletleride getirsin
    Yok müdür ben gitmem artık, hiç istek yok içimde, ben hafta orada harcayacağım paranın üzerine az daha koyarım yakınlarda bi hafta sonu akdenizde inerim =)
    nezih77 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Özgür sabah kahvaltı ofganizasyonu var oraya gidin.bilet dağıtacaklar.

Motosikleti
    Harley Davidson XL 1200
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özgür sabah kahvaltı ofganizasyonu var oraya gidin.bilet dağıtacaklar.
    Aga aksam cayi cok kacirmisiz sabah kalkamadik. Fuara ogleden sonra ulastik arkadaslar da saolsunlar yine fazlasiyla yardim ettiler...

Aman iyi sevindim sıkıntı olmadığına.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Fuarcılar hoşgeldiniz, ne yaptınız, en aldınız ? Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, anlatın gari ?

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Alıntı VİRAGON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar ben ve nur otobusle ile yola ciktik istanbula gidiyoruz ama ben biletlerimi ankarada unuttum... ( Şuanda nur yanimda ve benimle dalga geciyor ) Sabah icin fazla bileti olanlardan destek alabiliriz...
    Yazdıklarınızı ancak şimdi okudum. Kusura bakmayın, geç oldu biraz. Fuar güzeldi ama öğleden sonra çok kalabalıklaştı. İhtiyaçlarımı uygun bir şekilde tamamladım. Beni tatmin etti, gittiğime değdi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuarcılar hoşgeldiniz, ne yaptınız, en aldınız ? Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, anlatın gari ?
    kendi adıma güzel geçtiğini söyleyebilirim..ilk olduğu için heyecanlıydı...o kadar çok modeli gıcır gıcır görmek güzel gerçekten...görsellik güzeldi...tek gün olduğu için yorucu oldu ama...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

en çok zamanımı da bumoto standında geçirmek istediğimi parantez içinde belirtmek istiyorum,

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Fuar genel anlamda güzeldi yalnız cruiser tarzı motosikletlerin çok az oluşu geçen seneki fuara nazaran hayal kırıklığına uğrattı, Yamaha 950 Midnightstar en çok göze çarpan cruiser modeliydi, Suzuki'lere oturmak yasak olduğundan çok detaylı incelemedim açıkçası, tarz olarak naked-supersport baskındı, Dukati, MV-Agusta, Aprilia ve Yamaha nın makineleri oldukça etkileyiciydi, Honda standı her zamanki gibi en kalabalık olanıydı, yeni tanıtılan NC700S modelinin fiyatı bana oldukça makul geldi, fuardaki en kaliteli stand yine BMW' ninkiydi ve Bumoto' nun mankenleri "bunlar insansa ben neyim!" dedirtiyordu Aksesuar olarak fiyatlar acayip pahalıydı, piyasanın altını geçtim normal fiyatında ürün bulmak bile zordu, kafamda birkaç şey almak vardı ama 1-2 katalogla çıktık fuardan, akşamda Erhan kardeşimle Taksim yaptık, her şeye rağmen gittiğimize değdi...

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuar genel anlamda güzeldi yalnız cruiser tarzı motosikletlerin çok az oluşu geçen seneki fuara nazaran hayal kırıklığına uğrattı, Yamaha 950 Midnightstar en çok göze çarpan cruiser modeliydi, Suzuki'lere oturmak yasak olduğundan çok detaylı incelemedim açıkçası, tarz olarak naked-supersport baskındı, Dukati, MV-Agusta, Aprilia ve Yamaha nın makineleri oldukça etkileyiciydi, Honda standı her zamanki gibi en kalabalık olanıydı, yeni tanıtılan NC700S modelinin fiyatı bana oldukça makul geldi, fuardaki en kaliteli stand yine BMW' ninkiydi ve Bumoto' nun mankenleri "bunlar insansa ben neyim!" dedirtiyordu Aksesuar olarak fiyatlar acayip pahalıydı, piyasanın altını geçtim normal fiyatında ürün bulmak bile zordu, kafamda birkaç şey almak vardı ama 1-2 katalogla çıktık fuardan, akşamda Erhan kardeşimle Taksim yaptık, her şeye rağmen gittiğimize değdi...
    Tahmin ettiğim gibi benim için geçen seneden hiçbir farkı yokmuş, önemli eksik olarak harley yokmuş daha önce haberini aldığım gibi. afiyetler olsun hepinize, güzel bir gezi olduğuna eminim. Ama en çok merak ettiğim özgür harleye bir iki aksesuar bakıyordu, acaba bulup alabildi mi ?

Motosikleti
    tracer 900
    Tahmin ettiğim gibi benim için geçen seneden hiçbir farkı yokmuş, önemli eksik olarak harley yokmuş daha önce haberini aldığım gibi. afiyetler olsun hepinize, güzel bir gezi olduğuna eminim. Ama en çok merak ettiğim özgür harleye bir iki aksesuar bakıyordu, acaba bulup alabildi mi ?
    valla herkesle karşılaştım bir özgürle karşılaşmadım...

Motosikleti
    CBF 500
    Dediğin gibi Harley önemli bir firmaydı fuar için ve en güzel stantları da çoğu zaman onlar kuruyordu, TT-Custom gibi profesyonel ya da bireysel bazda güzel çalışmalar oluyordu, bu sene sadece "Apache Choppers" diye ilk defa duyduğum bir firma vardı cruiser aksesuarları anlamında, bir de Hudson vardı tabi klasik, onun dışında çin mallarının ve scooter-commuter tarzı modellerin zibil gibi olduğu bir fuardı, ekstra olarak stund gösterisi izledik dışarıda, bir de Yamaha nın semineri vardı ona katıldık, faydalı bir gün oldu

Motosikleti
    tracer 900
    arkadaş taktınız harleye valla...olsaydı güzel olurdu ama benim aklıma bile gelmedi fuardayken...

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş taktınız harleye valla...olsaydı güzel olurdu ama benim aklıma bile gelmedi fuardayken...
    Sırf motorcu kafasıyla bakınca insan endurodan da naked dan da ayrı ayrı haz alabilir belki ama motor olayına sadece chopper olarak bakan, deri kıyafetiyle, heavy metal müziğiyle bu işin kültürünü yaşam tarzı edinmiş bir adam için fuar gerçekten çok zayıftı! He şu da var sonuçta burası Amerika değil, imkanlar çerçevesinde bakıldığında daha ne olsun

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Arkadaşım höyytt! o gv250yi aldırtmam =)=) şaka falan da koray iyi açıklamış erhan =)

Motosikleti
    tracer 900
    Arkadaşım höyytt! o gv250yi aldırtmam =)=) şaka falan da koray iyi açıklamış erhan =)
    çok kişi harley diyince lan bende mi eksik sevda var dedim birden
    bu kadar adam harley diyosa vardır bi bildikleri elbet...

Motosikleti
    CBF 500
    çok kişi harley diyince lan bende mi eksik sevda var dedim birden
    bu kadar adam harley diyosa vardır bi bildikleri elbet...
    Sana şu kadar söyleyeyim, eğer gönlünde bir cruiser aşkı varsa, bir "easy rider" bir "harley davidson ve marlboro man" bir "hell ride" vs izlerken heyecanlanıyorsan, HD nin herhangi bir modeline, mesela bir dyna, roadking veya springer'a dokunduğunda, oturduğunda ya da çalıştırıp sesini dinlediğinde yüzünde bir gülümseme oluşuyorsa şifayı çoktan kapmışsın demektir dostum son olarak bu video benden sana gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=Qt-g2xob1dc

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Sana şu kadar söyleyeyim, eğer gönlünde bir cruiser aşkı varsa, bir "easy rider" bir "harley davidson ve marlboro man" bir "hell ride" vs izlerken heyecanlanıyorsan, HD nin herhangi bir modeline, mesela bir dyna, roadking veya springer'a dokunduğunda, oturduğunda ya da çalıştırıp sesini dinlediğinde yüzünde bir gülümseme oluşuyorsa şifayı çoktan kapmışsın demektir dostum son olarak bu video benden sana gelsin

valla o kadar abartılacak bişey göremiyorum ben ya kimse alınmasın ama yani tamam güzel aletler param olsun almazsam adam değilim ama öle milletin gözüne sokulurcasına dayatılan reklamlar sonucu bu kadar abartılması ne bileyim garipsiyorum bazen...
    hattsaffa ve mukavemeth bunu beğendiler.
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900

koray valla dediklerin ben de yok sanırım...ben bazen kendimi bir naked, bazen bir ss e hayranlıkla bakarken bulabiliyorum...satın alma sürecinde olduğum bu dönemde kendimi cbr250 üzerinde bile hayal ettim...gezi fotolarına bakarken "lan en ideali enduro aslında, vstorm,transalp biçilmiş kaftan" dedim...ama cruiser ilk aklıma giren makinaydı...

Motosikleti
    CBF 500
    koray valla dediklerin ben de yok sanırım...ben bazen kendimi bir naked, bazen bir ss e hayranlıkla bakarken bulabiliyorum...satın alma sürecinde olduğum bu dönemde kendimi cbr250 üzerinde bile hayal ettim...gezi fotolarına bakarken "lan en ideali enduro aslında, vstorm,transalp biçilmiş kaftan" dedim...ama cruiser ilk aklıma giren makinaydı...
    Olur, onlarda olur, hepsi güzel

hattsaffa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT 600E (2000)
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla o kadar abartılacak bişey göremiyorum ben ya kimse alınmasın ama yani tamam güzel aletler param olsun almazsam adam değilim ama öle milletin gözüne sokulurcasına dayatılan reklamlar sonucu bu kadar abartılması ne bileyim garipsiyorum bazen...

ya motorların bu kadar çeşitli lmasının sebebi insanların yaşam tarzlarının sonucu. ben çocukluğumdan beri dağ bayır gezdim kızıldericilik oynadım bilmem ne (gerçi bu durumda indian almak daha makul görünüyo ama) beni de reklamı sesi hiç bi şeyi çekmiyo.. ha değil çalışırken HD'nin kontak anahtarını görsem dönüp dönüp bakarım o ayrı, dikkat çekici ama.. ya işte orman da bi patika da ağaç yaprakları yüzünü okşarken de HD yanında olamıyo ya.. sarı yaprakla kaplı bi yoldan kampa kadar rüzgarla yarışırken bi naked ojeleri kurumamış gelin gibi kalıyo.. (yunus yardıma koş bi delilik ettim manifesto gibi oldu. döverler olm beni) :D
    qsTah bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler