Oğlum kawasaki daha doğrusu z-moto ne zaman katılmışki bu sene yok diye gelmiyosun. Z-motonun cebinde akrep var nasıl bir distribütör kawasaki nasıl bir firmaki hala bunlarla çalışabiliyor anlamıyorum. Fotoğrafla fuar mı gezilirmiş. Geleceksin dokunacaksın oturacaksın üstüne hissedeceksin. Kullanıcıları ile sohbet edeceksin vs.
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:09 ----------
Hüseyi abi Kawasaki ve Harley dışında bütün Japon, Alman ve İtalyanlar fuarda olacak. Geçen sene Harley vardı alanıda bir hayli büyüktü. Bu sene niye katılmıyorlar anlamadım sanırım ekonomik sebebler.
Ya kardeşim ben diyorum ki harley gibi bir firma yok, kawasaki zaten yok diyorum, ne zaman oldu ki kısmına bende katılıyorum. Fotoğrafla çok güzel fuar gezilir abicim, ben chopper kullanıyorum ne zaman adamakıllı bir chopper geldi ? Honda bile vt750 shadow getirmiyorken, yamaha geçen sene sadece midnight star getirmişken, bi suzuki vardı geçen sene iki tane vl800 getirmişti... ben ne gidip race, naked, enduro bakayım ? Bana hitap etmiyor dostum, gidip regal raptor bakmam, bilmem derdimi anlatabiliyor muyum. Fuara sırf motor sürmek için gidecektim, motorla da gidemediğime göre bi anlamı yok benim için.
Ben bu gece otobüsle çıkıyorum. Yarın fuarı ziyaret edip döneceğim, umarım güzeldir. Erkenden (10:00 gibi) girmeyi planlıyorum fuara. Umarım fazla kalabalık olmaz o saatlerde.
+1 fazla davetiyem de var.
Teneşir'den bahsetmişken; kaçlısın sen Fatih?
Sağlıklı uzun ömürler dilerim. Ben senden 3 yıl daha eskiyim bu dünyada.
eyvallah taylan dayı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ihtiyacım olan tüm resimlere bakmış bulunuyorum, geçen seneki fuardan hiçbir artısı yok, aynı şeyler, eksik olarak harley yok, zaten alacağım birşey yoktu, doğru karar verdiğim için kendimi tebrik ediyor, başarılarımın devamını diliyorum, fuara giden arkadaşlara saygılarımı, sevgilerimi ve şükranlarımı sunarım
kenan biz de hac vazifesi gibi gitmiyoruz..maksat değişiklik olsun ankara nın ortamından sıyrılalım, deniz görelim, motor dostlarıyla birlikte olalım, rakı balık yapalım vs. falan gidiyoz..benim de alacağım bişey yok esasında...fotolara bakmakla olsaydı ben bu ara çok doritos reklamı izliyom megan fox lu
geri viteslere kılıf uydurmayalım..
O zaman ısrarlara dayanamayarak kamuoyuna açıklamamı sunuyorum, dedim yapmayım ama beni siz delirttiniz =)
Evet motorla gideceğim dedim ama ne bileyim ukraynadan ateşli turistler yerine buz gibi karlı havanın geleceğin, dolayısıyla motor işi yattı. Sonra baktım harley yok, alacak birşey yok Ayrıca havalar ısınıyor motorumuza bineriz artık, orada harcayacağım parayla motorun bir iki ekstra işi krom işi var onları hallederim, gidip orada para harcamaktansa dişe dokunur birşey yaparım, zaten ben çok gidiyorum ist a boğaz yerine kadıköyde yaparım rakı balığımı tanıdık bildik mekanda. Cebimdeki parayı çar çur etmek istemedim, olay bundan ibaret, lüzumsuz bir harcama geldi daha sonradan, bu.
Geri vitese kılıf yok, açıklama var müdür. E abicim çok mantıksız sebep bu hava değişimi olsun, deniz görelim, ankaranın ortamından sıyrılalım falan... Gelin bi hafta sonu antalya ya da izmire gidelim hava değişimi deniz falan diyorsanız, en azından denize girer, istanbulun o mal trafiğini çekmeden krallar gibi eğlenir geliriz.
ben de izmir re sürekli gidiyom müdür...istanbul cazip geldi bana...antalya güzel bir alternatif olabilirdi...ama durumlardan dolayı kafaya göre ben hafta sonu gezmeye gidiyorum diyemiyoruz...bu güzel bi bahane oldu...gerçi bunda da bi sürü fırça yedik ama olsun
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)