Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara sayfası biraz durulmuş sanki, şu videoyu izleyinde gaza gelin azcık

http://www.youtube.com/watch?v=lYOoW...eature=related

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

Yaaavv! kendi kendimi gaza getirdim yine gece gece
    hiç unutmam bu filmi ilk defa hbb kanalında izlemiştim...
    hecbibi dediğimiz kanal...
    bana da hastalık burdan bulaşmıştı...daha ilk okula gidiyordum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motoriderrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, ben fuara gitmeyeceğim, Harley' in çekilmesi zaten kawasaki nin gelmemesi, alınacak birşeyin olmaması ve gidenlerin çekilen pek çok fotoğrafından zaten fuarın gezilebilme ihtimali beni caydırdı. Fuarın masrafı ile çok daha faydalı şeyler yapabileceğimi düşününce iyice vazgeçtim, nasılda özgür bana anlatır herşeyi, iyi yolculuklar sizlere, amman dikkatli gidin, ankarada geldiğinizde görüşürüz.
    Oğlum kawasaki daha doğrusu z-moto ne zaman katılmışki bu sene yok diye gelmiyosun. Z-motonun cebinde akrep var nasıl bir distribütör kawasaki nasıl bir firmaki hala bunlarla çalışabiliyor anlamıyorum. Fotoğrafla fuar mı gezilirmiş. Geleceksin dokunacaksın oturacaksın üstüne hissedeceksin. Kullanıcıları ile sohbet edeceksin vs.

---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:09 ----------

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenanın ne suçu var.adamlar doğru dürüst fuar yapmıyor.harley bile yok.amaç çin motoru görmek ise yiba çarşısına gitmek daha mantıklı olur.
    Hüseyi abi Kawasaki ve Harley dışında bütün Japon, Alman ve İtalyanlar fuarda olacak. Geçen sene Harley vardı alanıda bir hayli büyüktü. Bu sene niye katılmıyorlar anlamadım sanırım ekonomik sebebler.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğlum kawasaki daha doğrusu z-moto ne zaman katılmışki bu sene yok diye gelmiyosun. Z-motonun cebinde akrep var nasıl bir distribütör kawasaki nasıl bir firmaki hala bunlarla çalışabiliyor anlamıyorum. Fotoğrafla fuar mı gezilirmiş. Geleceksin dokunacaksın oturacaksın üstüne hissedeceksin. Kullanıcıları ile sohbet edeceksin vs.

---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:09 ----------

Ya kardeşim ben diyorum ki harley gibi bir firma yok, kawasaki zaten yok diyorum, ne zaman oldu ki kısmına bende katılıyorum. Fotoğrafla çok güzel fuar gezilir abicim, ben chopper kullanıyorum ne zaman adamakıllı bir chopper geldi ? Honda bile vt750 shadow getirmiyorken, yamaha geçen sene sadece midnight star getirmişken, bi suzuki vardı geçen sene iki tane vl800 getirmişti... ben ne gidip race, naked, enduro bakayım ? Bana hitap etmiyor dostum, gidip regal raptor bakmam, bilmem derdimi anlatabiliyor muyum. Fuara sırf motor sürmek için gidecektim, motorla da gidemediğime göre bi anlamı yok benim için.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Arkadaşlar, ben fuara gitmeyeceğim, Harley' in çekilmesi zaten kawasaki nin gelmemesi, alınacak birşeyin olmaması ve gidenlerin çekilen pek çok fotoğrafından zaten fuarın gezilebilme ihtimali beni caydırdı. Fuarın masrafı ile çok daha faydalı şeyler yapabileceğimi düşününce iyice vazgeçtim, nasılda özgür bana anlatır herşeyi, iyi yolculuklar sizlere, amman dikkatli gidin, ankarada geldiğinizde görüşürüz.
    harley yoksa giderim ben bu fuara.
    çapır gördümmüydü midelerim galkıyo
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harley yoksa giderim ben bu fuara.
    çapır gördümmüydü midelerim galkıyo
    Seni bmw standı paklar abi =)

Motosikleti
    xt 600
    Seni bmw standı paklar abi =)
    bizi tebeşir paklar bu yaştan sonra

(aslı teneşirdir)

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizi tebeşir paklar bu yaştan sonra

(aslı teneşirdir)
    Yok yok seni bi bmw paklar =)

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Ben bu gece otobüsle çıkıyorum. Yarın fuarı ziyaret edip döneceğim, umarım güzeldir. Erkenden (10:00 gibi) girmeyi planlıyorum fuara. Umarım fazla kalabalık olmaz o saatlerde.
    +1 fazla davetiyem de var.

Teneşir'den bahsetmişken; kaçlısın sen Fatih?

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dante gibi ortasındayız ömrün

78'liyim hocam.

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Sağlıklı uzun ömürler dilerim. Ben senden 3 yıl daha eskiyim bu dünyada.

Motosikleti
    xt 600
    eyvallah taylan dayı

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    ihtiyacım olan tüm resimlere bakmış bulunuyorum, geçen seneki fuardan hiçbir artısı yok, aynı şeyler, eksik olarak harley yok, zaten alacağım birşey yoktu, doğru karar verdiğim için kendimi tebrik ediyor, başarılarımın devamını diliyorum, fuara giden arkadaşlara saygılarımı, sevgilerimi ve şükranlarımı sunarım

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenan, Hacı, senin motorun geri vites dişlisi de amma kuvvetliymiş... Önce motorla gidicem dedin, sonra arabayla dedin şimdi de hiç gitmiyorum diyosun... Tam gaz, Geri vites ... Bi de park sensörü taktır tam olsun... Geri giderken bi yerlere çarpmazsın... Hani boğazda rakı-balık yapıcaktık, hani birlikte takılacaktık, hani kuşlar, ağaçlar, binbir renkli çiçekler...
    Abi açıkara şu yorumu 1. seçiyorum yaaa baksana kenan bile bişey diyememiş..

Hüseyin abi kenana laf yok kenan adamın kareküpü
    mukavemeth bunu beğendi.
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ihtiyacım olan tüm resimlere bakmış bulunuyorum, geçen seneki fuardan hiçbir artısı yok, aynı şeyler, eksik olarak harley yok, zaten alacağım birşey yoktu, doğru karar verdiğim için kendimi tebrik ediyor, başarılarımın devamını diliyorum, fuara giden arkadaşlara saygılarımı, sevgilerimi ve şükranlarımı sunarım
    kenan biz de hac vazifesi gibi gitmiyoruz..maksat değişiklik olsun ankara nın ortamından sıyrılalım, deniz görelim, motor dostlarıyla birlikte olalım, rakı balık yapalım vs. falan gidiyoz..benim de alacağım bişey yok esasında...fotolara bakmakla olsaydı ben bu ara çok doritos reklamı izliyom megan fox lu

geri viteslere kılıf uydurmayalım..

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenan, Hacı, senin motorun geri vites dişlisi de amma kuvvetliymiş... Önce motorla gidicem dedin, sonra arabayla dedin şimdi de hiç gitmiyorum diyosun... Tam gaz, Geri vites ... Bi de park sensörü taktır tam olsun... Geri giderken bi yerlere çarpmazsın... Hani boğazda rakı-balık yapıcaktık, hani birlikte takılacaktık, hani kuşlar, ağaçlar, binbir renkli çiçekler...
    O zaman ısrarlara dayanamayarak kamuoyuna açıklamamı sunuyorum, dedim yapmayım ama beni siz delirttiniz =)

Evet motorla gideceğim dedim ama ne bileyim ukraynadan ateşli turistler yerine buz gibi karlı havanın geleceğin, dolayısıyla motor işi yattı. Sonra baktım harley yok, alacak birşey yok Ayrıca havalar ısınıyor motorumuza bineriz artık, orada harcayacağım parayla motorun bir iki ekstra işi krom işi var onları hallederim, gidip orada para harcamaktansa dişe dokunur birşey yaparım, zaten ben çok gidiyorum ist a boğaz yerine kadıköyde yaparım rakı balığımı tanıdık bildik mekanda. Cebimdeki parayı çar çur etmek istemedim, olay bundan ibaret, lüzumsuz bir harcama geldi daha sonradan, bu.

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kenan biz de hac vazifesi gibi gitmiyoruz..maksat değişiklik olsun ankara nın ortamından sıyrılalım, deniz görelim, motor dostlarıyla birlikte olalım, rakı balık yapalım vs. falan gidiyoz..benim de alacağım bişey yok esasında...fotolara bakmakla olsaydı ben bu ara çok doritos reklamı izliyom megan fox lu

geri viteslere kılıf uydurmayalım..
    Geri vitese kılıf yok, açıklama var müdür. E abicim çok mantıksız sebep bu hava değişimi olsun, deniz görelim, ankaranın ortamından sıyrılalım falan... Gelin bi hafta sonu antalya ya da izmire gidelim hava değişimi deniz falan diyorsanız, en azından denize girer, istanbulun o mal trafiğini çekmeden krallar gibi eğlenir geliriz.
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    ben de izmir re sürekli gidiyom müdür...istanbul cazip geldi bana...antalya güzel bir alternatif olabilirdi...ama durumlardan dolayı kafaya göre ben hafta sonu gezmeye gidiyorum diyemiyoruz...bu güzel bi bahane oldu...gerçi bunda da bi sürü fırça yedik ama olsun

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de izmir re sürekli gidiyom müdür...istanbul cazip geldi bana...antalya güzel bir alternatif olabilirdi...ama durumlardan dolayı kafaya göre ben hafta sonu gezmeye gidiyorum diyemiyoruz...bu güzel bi bahane oldu...gerçi bunda da bi sürü fırça yedik ama olsun
    Bi Antalya yapaydık,fFırça yediğine değseydi bari abi yaa =)

Motosikleti
    Harley Davidson XL 1200
    Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu gece otobüsle çıkıyorum. Yarın fuarı ziyaret edip döneceğim, umarım güzeldir. Erkenden (10:00 gibi) girmeyi planlıyorum fuara. Umarım fazla kalabalık olmaz o saatlerde.
    +1 fazla davetiyem de var.

Selamlar ben ve nur otobusle ile yola ciktik istanbula gidiyoruz ama ben biletlerimi ankarada unuttum... ( Şuanda nur yanimda ve benimle dalga geciyor ) Sabah icin fazla bileti olanlardan destek alabiliriz...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı VİRAGON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar ben ve nur otobusle ile yola ciktik istanbula gidiyoruz ama ben biletlerimi ankarada unuttum... ( Şuanda nur yanimda ve benimle dalga geciyor ) Sabah icin fazla bileti olanlardan destek alabiliriz...
    Özgür kenana selam sarkıt dellenip motorla gelsin senin biletleride getirsin
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı VİRAGON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de gece çıkıyorum..sabah 6,30 da orda olcam...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler