Gezilerinize çıkmadan önce buraya yazsanız da bilsek arkadaşlar..
Gezilerinize çıkmadan önce buraya yazsanız da bilsek arkadaşlar..
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
kahvaltı etkinliğine katılmayı düşünen var mı?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
ben 7,30 gibi istanbul da olcam...
Evet abi Pazar öğlene doğru güzeldi gerçekten ama dönerken karanlığa kaldık, akşam soğuk bir hayli hissettirdi kendini, Bir daha ki sefer birlikte takılalım
Kenan'ın söylediği gibi aslında organize eden arkadaş buraya yazmıştı ama üstüne muhabbeti yapılmayınca arada kaynamış olsa gerek, fuardan sonraki hafta yine yaparız inş. şart!
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Aslında oradaki arkadaşlarla tanışmak güzel olurdu ama ben o kadar erken inemem muhtemel ist.a aktarmalı geleceğim için, bir de mekanı bilmek lazım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Arkadaşlar buluşma hala günceldir, katılmak isteyenleri bekleriz
29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5- Nur
6- Yunus
7- Viragon (Özgür)
8-
9-
10-
Hoşgeldin dostum, cross konusunda ben sana pek yardımcı olamayacağım ama aramızda endülüsü olan arkadaşlar var, misal yunus-f650, hakan-r1150gs, Fatih Abi-XT600 gibi. Buraya da sık sık yazarlar kar yerden kalksın güzel geziler düzenlenir ama asfalt adamıyım ben maalesef =) gv650 ile girmeyeceksin değil mi araziye :D:D
ben GV650'nin araziye girebilme hayalini sevdim, Kuba STR'nin slick lastik ile asfaltı ağlatıp drift yapılabilme ihtimailini sevdim, Mondial kt125 ile tın tın güneşin batışına sürebilme ihtimalimi sevdim kenan anlıyormusun beni??
Özgür hoşgeldin, çarşamba günü Kenanın mekanı Voodoo da buluşuyoruz kop gel sende
ANGARAJ
hoşbulduk. aslında ben hep cross motor hayaliyle başladım motorculuğa ama koşullar hep farklı tarzlara sürükledi beni
hoşbulduk sağolun.. gv650 ile girdim araziye ama altı sürttü gv 650 olsaydı sizinle (vn 800) yol yapmak isterdim, zaten kaliteyi bi kenara bırakırsak görüntü olarak beğendiğim ikinci cruiser vn 800 dür. Ama maalesef onroad'u bi kenara bırakıp yoldan çıkmak istediğim içindir ki başlangıç için bir made in china klasiği olan crosslardan aldım araziye ne kadar gider bilmiyorum artık...
Sevgili arkadaşlar...
Bu buluşma açık bir organizasyondur.motosikleti olan olmayan gönlünü motosiklete kaptırmış olan herkese açıktır.
Yaptığımız listeye isminizi kendiniz yazarak gelmeniz yeterlidir.
Cc marka model meslek ayrımı yapmıyoruz.aramızda devamlı kalabilmek için adam gibi adam olmak yeterlidir.
Abi gideceksin bol soslu bol soğanlı bi dürüm, cacık gelecek, acı biber gelecek, soslu patates gelecek... Ama vallaha canım çekti yaaa :D Olsa da yesek ...
Biz ne zaman özgürle beraber çıkışta biriyle karşılaştık la, bir kere seninle karşılaşmıştım, iş arkadaşlarıyla bi muhabbet vardı benim o gün, ama özgürle gitmişken ?? Hafızam zayıf bro yapacak birşey yok...
olm hüseyin abi anında hatırladı bak..
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)