ben mesaj almadım ama tesekkur ederim bende
hocam hiç önemli değil,bayyyaaann demedıgınız surece
29 subat bende varım iyide sizi nasıl tanıyacagım yaf
masada kask falan olur mu ??
[COLOR="#000000"][B]ayaklarımın dibine kadar gökyüzü[/B][/COLOR]
Rica ettik yunuscum ne demek.sürekli araştırma içinde olduğum için az buçuk fiyat biliyorum.
Nur hanım rica ederim.en fazla karizmatik hangi masadaysa oraya oturun.doğru yerdesiniz demektir.
Koraycım gerekirse toplaşır gider seni dövenleri döveriz.
Kenan adamın kare kökü,metre küpü,adam yaaa adammm...
Yunus Ne konuşuyon arkadaşım gidiyosan hodri meydan kapışırız kaybeden kaybeder davetiyeyi :D( Hatırlatma: Özgürden sonra en büyük benimki :D)
Somebody Else Is Lover
hakan benim senle bi davam yok hacı kenana takılıyorum ben hem ortalığı velveleye veriyo vay matörlen gidicem diye sonra diyoki takım taklavat soğuktan nassı koricaz adamın her derdine çözüm buluyoruz sonra kalkıyor diyor ki biz arabayla gidicez vay şöyle vay böyle sonra biletim var ilk isteyene vericem oda tırt çıkıyor ondan sonra sana diyoki nası endülücüsün biz burda endülücülüğü savunuyoruz sen bizi sırtımızdan vuruyorsun olmuyor böyyleee sonrada adamın vay adamın hası vay adamın dibi yok metrekaresi yok karekökü demekki sikinti bende
ANGARAJ
kenana laf yok aga! adam kere adam , hatta bir kaç iyi adam
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Tahriklere kapılmıyorum yunuscum kafa göz gireceğim sana direk ilk gördüğüm vakit :D:D
29u için arkadaşları arayıp kaç kişi olacaksanız masa ayarlatayım size aradaşlar ?
Valla kimse listeye devam etmiyor.yoksa masa olayı sıkıntı değil ayarlanırdı
Sözünüzü balla kesiyorum ama; pazar günü iki motor beynam ormanlarına dolaşmaya gidiyoruz. katılmak isteyen olursa bizi sevindirir.. (buluşma için yer saat konuşmak için cumartesi akşama kadr özelden msj atabilirsiniz)
saygılar sunup koşarak uzaklaşıyorum...
Arkadaşlar eklememişler, ben onların yerine yazayım...
29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5- Nur
6- Yunus
7-
8-
9-
10-
iyi geceler arkadaşlar bişey soracağım benim 150zc motorun marş düğmesi basmaz oldu hiç tepki vermiyor şuan ayakla çalıştırmaktayım ..acaba marş motorumu yanmıştır
bu voodoo eskı brothers gibi bi his var içimde,içimden bi ses brothers brothers diyo
[COLOR="#000000"][B]ayaklarımın dibine kadar gökyüzü[/B][/COLOR]
29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5-Viragon (Özgür)
6-
7-
8-
9-
10-
@Bukowski bu voodoo eskı brothers gibi bi his var içimde,içimden bi ses brothers brothers diyo
İçindeki ses dogru söylüyor...
Arkadaşlar bu gün Mogan gölüne gittik siteden 3 arkadaşla, linkten fotolara ulaşabilirsiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2590902
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)