29 u çoğu arkadaşlar katılamazlar.malum ertesi gün fuar başlıyor.sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız
29 u çoğu arkadaşlar katılamazlar.malum ertesi gün fuar başlıyor.sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız
Geçmiş olsun Taşkın en kısa zamanda tamamen iyileşmen dileğiyle..
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Hoşgeldin tekrar Ankara' ya o zaman, şu an motor kullanıyor musun ? Bi ara buluşunca konuşuruz diğer konuları.
Birkaç motosiklet klübüne ve fuara katılan firmalara davetiye gitti, giriş 20 tl gibi birşey normalde. Hamok' da davetiye var mıdır yok mudur bilemem, bana eskişehir enduro' nun başkanı göndermişti.
La hacı fazla, madem gideceksiniz davetiye lazım, insan iletiyi okuyunca bi arar la, biz aramasak hiç... Bu arada davetiyeler hala elimde ve kimseye vermiş değilim, kesin gidecek birilerine vermek istiyorum, yanmasın davetiyeler =)
Hayırlı olsun abi, yazın keyfini beraber süreceğiz anlaşılan
Bakalım dostum şu anda Hakan' da istiyor, bi sıralama yok hacı öyle önce şuna veririm diye, bi hakanla konuşurum o giderse önce o yazdığı için ona veririm, yoksa sana veririm kardeşim.
Abi bilemiyorum, ay sonu, gelmeye çalışırım ama kesin birşey konuşmayım, benim mekana da gidiyorsunuz ama
25 şubat ta ben de gelirim....hem tanışmış oluruz....
herkese selam.............
Davetiyeler Hakan (Muhavemeth)' e gitmiştir, hayırlı uğurlu olması dileğiyle
25 Şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( Rakıname' nin 3 bina üstü )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5-
6-
7-
8-
9-
10-
25 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Ben bilmem olm erkek adamın ağzından laf bi kere çıkar
Abi gelmeyi isterim ama muhtemelen gelemeyeceğim misafirim geliyo bugün yine bide çekim çıkacak gibi haftaiçi bi gün olsa gelirdim koray-erhan ve geberiğede uyarsa 29u bence daha makul gibi bide malum haftasonu vodoo da değil oturacak ayakta duracak yer olmuyor genelde.Şahsi düşüncem haftaiçi gider hem sakince muhabbetimizi eder hemde güzelce sıcacık otururuz
ANGARAJ
Nur hanım ve yunus için tarihi güncelleyelim...
29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)