herkese selam ederim....yeni üye oldum...emekteki 4.caddedeki sons of anarchy..yazısı beni çok etkiledi onların kendilerine ait bir sitesi varmı yoksa burdan mı ...
o zaman sizin dükkanda çalışanlar birde ben galiba...bugün sizin dükkanın önü kazılıyordu o yüzden giremedim ama daha önce gelmiştim..
bende honda shodow vardı ama sattım..istanbuldaydım....şimdi ankaradayım....sizin montlardaki yazıları nerde yaptırdınız...ben de size kulube girmek isterim....
davetiyeleri her yıl klüplerın adına bellı bı sayıda cıkarıyolarmıs..bende almadım daha,hamok'dan sıtkı abı ayarlayacak ama nedır bu davetıye muhabbetı bı aydınlatıverın beni
[COLOR="#000000"][B]ayaklarımın dibine kadar gökyüzü[/B][/COLOR]
Valla ne söyleyeyim yunuscum. gençler durum değerlendirmesi yapmış,bu şekilde karar vermişler.malum çapırcı dediğin keyif adamı...
Kenan noldu davetiyeler fazlaysa biz alabilriz ;)
Somebody Else Is Lover
Biraz önce bi motora pazarlık yaptık.bakalım adam yarın arayacak.hayırlısı ise olsun.
Mondial scooter çok eski bir hayalim nostalji modeli olanlardan.yapıp vitrin motoru yapacağım.
Madem çok istekli var.cumartesi günü bi voodoo bar yapalım mı
selam beyler;
kenan ben kesin gidiyorum şimdilik, ama davetiye ayarladım istanbul dan..gidecek başka arkadaşlar faydalanabilir...
erhan gecen yıl 20 lıra vermıs kapıdakıler )
su bulusma ısınıde 29 subat yapsak bende gelsem nolurdu ??
25 þubat 2012 saat 19:30 fuar öncesi organizasyonu yer voodoo bar adres:selanik 2 caddesi no 61 kýzýlay ( rakýname nin 3 bina üstü )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4-
5-
anlasıldı arkadaslar,eyvallah
Şu an bu konu içerisinde 138 kullanıcı var. (0 üye ve 138 misafir)