Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ya bu kuryeler bi de ayna gibi bişeyler takıyolar arka arkaya 3 tane şahin aynasının parlağını düşün...muhakkak görmüşsünüzdür..aga o nedir öyle ya...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmıdır makinenin durumu nasıl belki kulağınıza bir şeyler gelmiştir =)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8171948/detay/

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    cihazı görmüştüm sanki turgay sanada sölemiştim gerçi ama alıcı gözüyle bakmamıştım o yüzden bilen gören duyan arkadaşların bişiler karalaması daha makul bi tanede mavi vardı onu çalıştırmışlardı fena değildi sanki o?
    ANGARAJ

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu kuryeler bi de ayna gibi bişeyler takıyolar arka arkaya 3 tane şahin aynasının parlağını düşün...muhakkak görmüşsünüzdür..aga o nedir öyle ya...
    İşin ilginci "sahibinden.com" a ankara-ybr yazınca acayip acayip motorlar çıkıyor, piyasasından daha da fazla para istiyorlar üstelik, bence bir kişi yaptırmış, diğerleri ondan gaza gelmiş

ya bu kuryeler bi de ayna gibi biþeyler takýyolar arka arkaya 3 tane þahin aynasýnýn parlaðýný düþün...muhakkak görmüþsünüzdür..aga o nedir öyle ya...
    bildiğin dandik plastik.herhangi bir fonksiyonu falan yok.onlara göre sadece aksesuvar yani görsel amaçlı.

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmýdýr makinenin durumu nasýl belki kulaðýnýza bir þeyler gelmiþtir =)
    o makinaya bakmıştım temiz görünüyordu yakından bi incelemekte fayda var.

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cihazý görmüþtüm sanki turgay sanada sölemiþtim gerçi ama alýcý gözüyle bakmamýþtým o yüzden bilen gören duyan arkadaþlarýn biþiler karalamasý daha makul bi tanede mavi vardý onu çalýþtýrmýþlardý fena deðildi sanki o?
    Mavi olan çok eski duruyor ya o hiç ilgimi çekmemişti.

Motosikleti
    CBF 500
    Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmıdır makinenin durumu nasıl belki kulağınıza bir şeyler gelmiştir =)
    Hocam ben ulusan a gittiğimde oradaki motorlara şöyle bir bakmıştım ama ER5 le ilgilenmediğim için uzun uzun incelemedim açıkçası, tekrar gidersem bakayım senin için diyeceğim ama o zamana kadar sen belki motor almış olacaksın bu sefer de

Motosikleti
    tracer 900
    beyler fuara gitmeyi düşünen var mı günübirlik ya da bir gece kalmalı falan...?

Motosikleti
    CBF 500
    beyler fuara gitmeyi düşünen var mı günübirlik ya da bir gece kalmalı falan...?
    Ben gideceğim kısmetse, cumadan memlekete gidip (Kocaeli) cmrtsi sabah erkenden fuarda olmayı planlıyorum, 1 gece ist da kalıp pazar da oradan Ankaraya dönmeyi, şimdilik plan bu ama belki ufak değişiklikler olabilir

Motosikleti
    tracer 900
    aslında 5-6 kişi trenle gidilse süper olurdu ama 2 yıl tren seferi yok sanırım hızlı tren projesi nedeniyle..ben de gitmek istiyorum bakalım...

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    cihazı görmüştüm sanki turgay sanada sölemiştim gerçi ama alıcı gözüyle bakmamıştım o yüzden bilen gören duyan arkadaşların bişiler karalaması daha makul bi tanede mavi vardı onu çalıştırmışlardı fena değildi sanki o?
    evet müdür mavi olandan bahsetmiştin ama o pek sıcak gelmedi bana bir de onun fiyatını değiştirip duruyorlar sanki var birşeyler,siyah olan alınabilir gibi sanki,malum Ankaraya dönücem inşallah yakında o zamana kadar burdan alma gibi bir niyetim var ama temiz bir şey denk gelirse Ankaradan almakta mantıklı ,ankaraya getirme derdim olmayacak en azından ,o yüzden bi danışmak istedim fırsat bulup gelebilsem Ankara bi görüp inceleyebilir tmeiz olması durumunda alıp garaja kapatırdım belki ama fırsat olmuyor bu aralar ,bakalım hayırlısı.

Motosikleti
    CBF 500
    Evet hocam trenler 2-3 sene aramızda olmayacak artık benim kesin bir plan yapamamamın sebebi başka başka illerden gelen arkadaşlarımla fuarda görüşme şansını yakalayacak olmam kısmetse, geçen senede çok keyifli olmuştu fakat herkesin gelme-dönme zamanı farklı işte, ben ilk önce cuma gideyim dedim ama iş-güç malum, her halükarda cmrtsi fuardayım kısmetse, denk gelirsek görüşürüz inş

Motosikleti
    tracer 900
    ben de zaten cumartesi fuarda olcam gidersem şayet...uçak fiyatlarına bakmak lazım aslında...

Motosikleti
    CBF 500
    Hocam 400km için uçağa gerek yok, vur kafayı 6 saate ist dasın

Motosikleti
    tracer 900
    gidiş dönüş 133 lira çok uygun aslında...gece konaklama da yapmaya gerek yok...du bi hatunla görüşeyim ben mevzuyu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam 400km için uçağa gerek yok, vur kafayı 6 saate ist dasın
    öyle diyon da istanbul un içinden çıkmak 2 saat alıyo ve o kadar bekledikten sonra hala istanbulda olduğunu görmek koyuyo adama yaw
    birde otobüs yapılsa gece kalmadan çok yorucu olur..konaklama ücretiyle değerlendirirsen uçak gayet mantıklı bence...

Motosikleti
    CBF 500
    gidiş dönüş 133 lira çok uygun aslında...gece konaklama da yapmaya gerek yok...du bi hatunla görüşeyim ben mevzuyu
    O da fena değil hocam dediğin gibi, sen içişleri bakanına danışmadan alma yinede sana özelden tel imi de atayım da fuarda rastlaşamazsak araşırız olmadı ne oldu GV250 işi?

Valla aslında bende gitmeyi düşünüyorum.bakandan izin var git arkadaşlarınla takılın beraber diyor canım benim
    İlk gün vip olacağı için giriş sadece vip lere olacakmış.bankadan aradılar gündüz 7000 lira hazır hesaba geçelim mi diye sordular.şimdilik beklemede kalalım dedim.aslında gidip gitmeme konusunda karar veremedim.motor da bulunsa oradan alıp gelirdim.ama malum havalar da malum.bakalım biraz daha yaklaşsın da tarih.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Hocam biz kaskın altını bağlayalım da nasıl bağladığımız çok detay konu aslında, ben çok görüyorum kask var bağlı değil, kafada ama kep gibi giyilmiş- alında duruyor, kask var ama kafada değil direksiyonda-depoda-kolda vs. kask yok bere var, kask yok berede yok-ağızda sigara falan... Ahh ah!
    sadece maske var yada gözlük var...
    benim agv k2 nin çene bağını açmak için ilgili düğmeye basınca çıkmıyor...öne yada arkaya doğru eğmek lazım...sanırım o yönü çok güzel...her hangi bir durumda düğmeye bassam da genede açılmıyor...illaki 2. elimle de bir tarafa doğru esnetmem lazım... yani iyi bir şey...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

ben ankara da iken 500 lük motor arayışı içerindeydim...siyaha da maviye de baktım... yazılan fiyatların motoru değil onu baştan söyleyim... daha uygun fiyatlara verirlerse düşünülebilir...

mavi motor biraz yıpranmış duruyordu....siyah olanın motor koruma demirinde de boyanmış yerler vardı...
    onların istediği fiyatlara daha iyileri alınır...

Motosikleti
    tracer 900
    O da fena değil hocam dediğin gibi, sen içişleri bakanına danışmadan alma yinede sana özelden tel imi de atayım da fuarda rastlaşamazsak araşırız olmadı ne oldu GV250 işi?
    numaranı aldım eyvallah...motor işini o gün prensipte anlaşmıştık biliyosun...bugün dese gidip alırım ama ne kadar geç olursa benim için o kadar iyi olacağını söyledim...

kenan ertan motoru satmadı di mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla aslında bende gitmeyi düşünüyorum.bakandan izin var git arkadaşlarınla takılın beraber diyor canım benim
    İlk gün vip olacağı için giriş sadece vip lere olacakmış.bankadan aradılar gündüz 7000 lira hazır hesaba geçelim mi diye sordular.şimdilik beklemede kalalım dedim.aslında gidip gitmeme konusunda karar veremedim.motor da bulunsa oradan alıp gelirdim.ama malum havalar da malum.bakalım biraz daha yaklaşsın da tarih.
    sen ne bakıyon hocam, marka model..fuar beklediğine göre sıfır bakacaksın..?

Yok sıfır düşünmüyorum 2.el alıp burada satmayı düşünüyordum.gitmişken hem motoru alırım hem fuar gezerim hemde ekipman tamamlarım diye düşünüyordum ama havalar izin vermeyecek gibi

Motosikleti
    tracer 900

hırsızlar için...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler