ya bu kuryeler bi de ayna gibi bişeyler takıyolar arka arkaya 3 tane şahin aynasının parlağını düşün...muhakkak görmüşsünüzdür..aga o nedir öyle ya...
ya bu kuryeler bi de ayna gibi bişeyler takıyolar arka arkaya 3 tane şahin aynasının parlağını düşün...muhakkak görmüşsünüzdür..aga o nedir öyle ya...
Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmıdır makinenin durumu nasıl belki kulağınıza bir şeyler gelmiştir =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8171948/detay/
cihazı görmüştüm sanki turgay sanada sölemiştim gerçi ama alıcı gözüyle bakmamıştım o yüzden bilen gören duyan arkadaşların bişiler karalaması daha makul bi tanede mavi vardı onu çalıştırmışlardı fena değildi sanki o?
ANGARAJ
bildiğin dandik plastik.herhangi bir fonksiyonu falan yok.onlara göre sadece aksesuvar yani görsel amaçlı.
o makinaya bakmıştım temiz görünüyordu yakından bi incelemekte fayda var.
Mavi olan çok eski duruyor ya o hiç ilgimi çekmemişti.
beyler fuara gitmeyi düşünen var mı günübirlik ya da bir gece kalmalı falan...?
aslında 5-6 kişi trenle gidilse süper olurdu ama 2 yıl tren seferi yok sanırım hızlı tren projesi nedeniyle..ben de gitmek istiyorum bakalım...
evet müdür mavi olandan bahsetmiştin ama o pek sıcak gelmedi bana bir de onun fiyatını değiştirip duruyorlar sanki var birşeyler,siyah olan alınabilir gibi sanki,malum Ankaraya dönücem inşallah yakında o zamana kadar burdan alma gibi bir niyetim var ama temiz bir şey denk gelirse Ankaradan almakta mantıklı ,ankaraya getirme derdim olmayacak en azından ,o yüzden bi danışmak istedim fırsat bulup gelebilsem Ankara bi görüp inceleyebilir tmeiz olması durumunda alıp garaja kapatırdım belki ama fırsat olmuyor bu aralar ,bakalım hayırlısı.
Evet hocam trenler 2-3 sene aramızda olmayacak artık benim kesin bir plan yapamamamın sebebi başka başka illerden gelen arkadaşlarımla fuarda görüşme şansını yakalayacak olmam kısmetse, geçen senede çok keyifli olmuştu fakat herkesin gelme-dönme zamanı farklı işte, ben ilk önce cuma gideyim dedim ama iş-güç malum, her halükarda cmrtsi fuardayım kısmetse, denk gelirsek görüşürüz inş
ben de zaten cumartesi fuarda olcam gidersem şayet...uçak fiyatlarına bakmak lazım aslında...
Hocam 400km için uçağa gerek yok, vur kafayı 6 saate ist dasın
gidiş dönüş 133 lira çok uygun aslında...gece konaklama da yapmaya gerek yok...du bi hatunla görüşeyim ben mevzuyu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
öyle diyon da istanbul un içinden çıkmak 2 saat alıyo ve o kadar bekledikten sonra hala istanbulda olduğunu görmek koyuyo adama yaw
birde otobüs yapılsa gece kalmadan çok yorucu olur..konaklama ücretiyle değerlendirirsen uçak gayet mantıklı bence...
Valla aslında bende gitmeyi düşünüyorum.bakandan izin var git arkadaşlarınla takılın beraber diyor canım benim
İlk gün vip olacağı için giriş sadece vip lere olacakmış.bankadan aradılar gündüz 7000 lira hazır hesaba geçelim mi diye sordular.şimdilik beklemede kalalım dedim.aslında gidip gitmeme konusunda karar veremedim.motor da bulunsa oradan alıp gelirdim.ama malum havalar da malum.bakalım biraz daha yaklaşsın da tarih.
sadece maske var yada gözlük var...
benim agv k2 nin çene bağını açmak için ilgili düğmeye basınca çıkmıyor...öne yada arkaya doğru eğmek lazım...sanırım o yönü çok güzel...her hangi bir durumda düğmeye bassam da genede açılmıyor...illaki 2. elimle de bir tarafa doğru esnetmem lazım... yani iyi bir şey...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
ben ankara da iken 500 lük motor arayışı içerindeydim...siyaha da maviye de baktım... yazılan fiyatların motoru değil onu baştan söyleyim... daha uygun fiyatlara verirlerse düşünülebilir...
mavi motor biraz yıpranmış duruyordu....siyah olanın motor koruma demirinde de boyanmış yerler vardı...
onların istediği fiyatlara daha iyileri alınır...
numaranı aldım eyvallah...motor işini o gün prensipte anlaşmıştık biliyosun...bugün dese gidip alırım ama ne kadar geç olursa benim için o kadar iyi olacağını söyledim...
kenan ertan motoru satmadı di mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
sen ne bakıyon hocam, marka model..fuar beklediğine göre sıfır bakacaksın..?
Yok sıfır düşünmüyorum 2.el alıp burada satmayı düşünüyordum.gitmişken hem motoru alırım hem fuar gezerim hemde ekipman tamamlarım diye düşünüyordum ama havalar izin vermeyecek gibi
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)