Bende bugün motorumla gezme şansını yakaladım, özellikle ara sokaklardaki buz ve kar karışımlarında zor anlar yaşadım ama çok keyif aldım. Saat 14:00 de arabanın göstergesinde 12 derece sıcaklığı görünce dayanamadım evden kask ve montumu alarak yola çıktım (eldiveni almayı unutmak kötü oldu)
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Buluşmamız yine her zaman ki gibi çok keyifli geçti... Bazı arkadaşlarla pek sohbet edemedik, onlar da kusurumuza bakmasınlar... Katılan herkese çok teşekkür ederim... Motorsuz, motorsiklet.net buluşmasının bende olan fotoğrafları yayınlıyorum...
Tüh tüh,ne zamandır gezmiyordum forumu etkinlik olmus 2 gün le kaçırmısım.Tanışmak bir daha ki etkinliğe artık kısmetse..
Nerdesiniz tatlı su motorcuları. Enduro ile herkes enduro yapar önemli olan naked ile enduro yapabilmek
Yok müdür ne alakası var, telefon numaran yok bende de ertanda da. Zaten öyle bi kızılay, bi turan güneş sonra batıkente döndük, tabi ben daha önce biraz daha gezmiştim =)
Ne biliyim la, cuma akşam çıkıyor musun falan diye konuştuk, sen böyle pek gönülsüzdün bende çıkmazsın diye düşündüm kardeşim ya ondan aramadım yani müdür, kusura bakma, bir dahakine haberleşiriz =)
Öyle belirli bir organizasyon yoktu erhan ya, kafaya esti çıktık öyle =)
herkese iyi günler,
ben henüz kaydoldum foruma ve ankaralıların ayrı bir sayfası olması çok iyi olmuş.
6 yıldır motor kullanıyorum ama ankarada yeniyim motoru sıfır alacağım önümüzdeki hafta, küçük bir commutter ama yine de tubeless lastiğe ihtiyacım olacak bilenler var mıdır diye
danışmak
istedim? ankarada nerden alınır nerde takılır? öğrenciyim bütçeye uygun bir lastik bulmam lazım.
yardımcı olursanız çok mutlu olurum
şimdiden teşekkürler.
foruma ve ankara ya hoşgeldin...istanbul grubunun sürekli konuştuğu bir lastikçi var..ankara da da muhakkak bulursun ama internette araştır bence..fiyat farkedebiliyor..kenan ın dediği gibi kazım karabekir caddesinde bir çok lastikçi mevcut.
nerden geldin bilmiyorum ama ben sıkıldım artık ankara dan..özellikle şu kış aylarında...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)