03.02.2012 cuma günü akşam buluşması
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Taşkın
5.hüseyin-selma
6.Koray
7. Mehmet-Oya Evin çifti =)
8. Özgür
9. Hakan Coşkun
10. Bahadır
11. Emre + 1
12. BuğR@
13. ........
03.02.2012 cuma günü akşam buluşması
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Taşkın
5.hüseyin-selma
6.Koray
7. Mehmet-Oya Evin çifti =)
8. Özgür
9. Hakan Coşkun
10. Bahadır
11. Emre + 1
12. BuğR@
13. ........
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Arkadaşlar kesin olmamakla beraber bende eşimle geleceğim. Sizlerle tanışamnın zamanı geldi de geçiyordu bile
Bende eski buluşmalardan bir foto ekleyeyimde gelecek arkadaşlara fikir olsun biraz
ANGARAJ
Arkadaşlar biz saat 19:00 da mekanda oluruz erken gelmek isteyen olursa bilgisi olsun
Ben şu anda rakınamedeyim masamız çok güzel olmuş
Buluşma gerçekten çok güzeldi, katılan tüm arkadaşlara tek tek sevgi, saygı, hörmet
Gerçekten uzun zaman sonra çok güzel bir organizasyon oldu, katılan herkese çok teşekkür ederim, katılamayanlarda artık kaçırdılar yapacak birşey yok =) Yeni tanıştığımız arkadaşlarda çok iyi insanlar, çok sevdik, daha nice organizasyonlara diyelim, herkese iyi geceler, ben şimdi çok güzel uyurum =)
Anammm anammmm çok Güzzel bi geceydi katılan herkese teşekkürler
Arkadaşlar eşimle çok istememize rağmen gelemedik nitekim arkadaşlarımız misafirliğe geldiler, bunun yanında kandil olduğunu unutarak geliriz demişim, açıkcası alkol almak da içimize sinmezdi. Katılanlardan birdahaki sefere diyerek bizi mazur görmelerini rica ederim. Yanlış anlamayın yoksa anasonla ilişkimiz iyidir bir sıkıntımız olmadı şu güne kadar, haftasonu bir aktivasyon olursa katılabiliriz. Kahvaltı olur, öğlen çayı olur, akşam yemeği olur, ne olursa artık.
tanıştığıma çok memnun oldum gerçekten...organizasyonu yapanlara emeği geçenlere ayrıca teşekkürler...şu fotoları da eklersiniz artık kısa zaman içinde..
Valla bende bi tane vardı onuda facebook a attım
Bugün 3 haftalık bir aranın ardından dayanamayıp çıkardım motosikleti, yav nasıl özlemişim insan bir sevgilisini böyle özler bir de motorunu heralde tabi günün sonunda üst-baş çamur oldu cross cular gibi
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)