kıbrıslı arkadaşım işin gücün yokmu senin?? anladık köpeğin var kamyonun var kaskın var montun var güneşin var sıcaklığın denizin plajın var ama ne yok biliyomusun??MOTORUN yok işte
ANGARAJ
Bu arada arkadaşlar Sabah Mehmet ile karşılaştım, bir aksilik olmazsa cuma günü eşi ile bize katılacaklar. Son duruma göre güncel isimler aşağıdadır,
03.02.2012 cuma günü akşam buluşması
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Mukavemeth (Hakan)
5.Taşkın
6.hüseyin-selma
7.Koray
8. Mehmet-Oya Evin çifti =)
9. Özgür
10. Hakan Coşkun
11. ...
12. ...
bir aksilik olmazsa gelmeyi, tanışmayı isterim..
net birşey söyleyemiyorum şimdilik ne yazıkki ama perşembe günü kesin bir haber veririm sakıncası yoksa..
Kenan Kardeşim, saygılar...
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Mukavemeth (Hakan)
5.Taşkın
6.hüseyin-selma
7.Koray
8. Mehmet-Oya Evin çifti =)
9. Özgür
10. Hakan Coşkun
11. Bahadır
12. Emre + 1
13. ...
Mukavemeth (Hakan)' in işleri çok yoğun olduğu için muhtemelen gelemeyecek, son olarak liste aşağıdaki gibidir;
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Taşkın
5.hüseyin-selma
6.Koray
7. Mehmet-Oya Evin çifti =)
8. Özgür
9. Hakan Coşkun
10. Bahadır
11. Emre + 1
12. ...
Demin İstanbul Topiğine baktım da, hava güzel madem biraz motor kullansak falan demişler Sonra pencereden dışarıya baktım, Ankarada kar motoru olsa bir ihtimal
Arkadaşlar biraz önce rakıname ye uğradım rezervasyon işini hallettim.sigara içilebilen ısıtmalı bahçede canlı fasıl müziği eşliğinde 20cl.rakı,levrek yada çipura 1 adet meze ekstra ikram olarak salata meyve tabağı kişi başı 40 lira olarak konuştuk.ayrıca o akşam gelmek isteyen arkadaşlar için rezervasyon yaptırmasına gerek yoktur.
Sevgili Kardeşlerim,
Maalesef Antalyadayım ve çok istediğim halde buluşmaya gelemeyeceğim. Benim yerimede bir tek atıverin ( bir tek = ince belli bardakta çay , duble = su bardağında çay ))))
Sevgiler
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)