Ben kapalı mekanlarda yasaksa içilmemesi taraftarıyım.önceki mesajımda da belirttim.içen birisi olarak kokusundan bende rahatsız oluyorum ki içmeyen birinin ne kadar rahatsız olacağını tahmin ediyorum ve saygı duyuyorum.
Ben kapalı mekanlarda yasaksa içilmemesi taraftarıyım.önceki mesajımda da belirttim.içen birisi olarak kokusundan bende rahatsız oluyorum ki içmeyen birinin ne kadar rahatsız olacağını tahmin ediyorum ve saygı duyuyorum.
dert edecek bir durum değil. bunun baharı var yazı var. elbette açık havada bir toplantı da yaparsınız. ona iştirak ederim.
Açık havada yaptığımız organizasyonlar da genelde cafe yada barlar da oluyor.her ne kadar bahçede açık havada oturuyor olsakta yoğun sigara tüketimi oluyor
Neden alınganlık yapıyorsun ki. Ben isterim ki sen de orada ol tanışalım dost olalım.çok kalabalık olalım sohbet muhabbet gırla olsun.mesela erro arkadaşımız sigarayı 3 gün önce bırakmış fakat o bile katılacak.
e hocam kapalı mekan sigara kokulu. öyle olunca ben de açık alandaki piknikvari buluşmalara iştirak ederim diye ummuştum ama açık alanda buluşsak da yoğun sigara tüketimi var diyorsunuz. nasıl edeceğiz?
bir de o kadar olmazsa olmaz bir şey değil ya bir kişi eksik toplanmak o kadar da dert edilecek, üstüne yazı yazılacak bir mesele değil esasen.
Neyse bi yaz gelsin hele bulunur bi yol.fikrini değiştirirsen nerede olacağımızı biliyorsun. Hadi ben yatar iyi geceler
Hocam eğer içişleri bakanının vetosuna takıldıysan yapacak bir şey yok ben bekar olduğumdan atıp tutarım şimdi ama sonra söylediklerimi yutmak istemem ilerde
Şu an bu konu içerisinde 142 kullanıcı var. (0 üye ve 142 misafir)