http://www.facebook.com/events/198912546872736/
Yapılacak buluşma etkinliği için
mekanda sigara içilmiyorsa ben de gelebilir miyim?
Kapalı mekanlarda sigara içmek yasak zaten.ayrıca açık bir buluşma dileyen herkes katılabilir...
Aramızda face i olamayan arkadaşlar olabilir, onlar buradan dahil olsa olur mu
Arkadaşlar açık buluşma dileyenler listeye ismini ekleyip katılabilir
03.02.2012 cuma günü akşam buluşması
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Mukavemeth
5.Taşkın
6.hüseyin-selma
7.Koray
8. ???
9. ???
10. ??
o yasak uygulanıyor mu ankara'da yau? ben bi ara kızılay'da bi dolandım da duman altı olmayan içkili mekan bulmakta zorlanmıştım. masalara kola kutuları koymuşlardı küllük yerine
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater :(
Valla bilmiyorum aslında içilmemesi lazım madem yasak deniliyorsa.ama sigara içmeden de içilmiyor ki benim içkinin yanındaki tek mezem o.
aslında forumda görüpde ankara topiğinde yazmayan nadir kişilerdensin sende merak uyandırıcı biraz kısmet şimdiyeymiş bunu söylemek. Eviniz uzak değilse gelmenizi temenni ederim şahsım adına. ama buluşup görüşmemiz için illa bi etkinlik şart değil zaten ben sürekli kızılay tarafındayım bi uğrayacağınız vakit haberleşelim yine görüşürüz
ANGARAJ
hocam tanışmaktan memnun olurum. gerisini özel mesaja yazdım...
arkadaşım sağlık sorunları nedeniyle mi sigaralı ortamlarda bulunmaman gerekiyo...sakıncası varsa cevap vermeyebilirsin...sadece merak ettim yoksa bıraktın da sigaraya dayanamıyo musun...ben de taze bir bırakan olarak oraya sigarayla savaşmaya gidicem...benim için güzel bi test olacak inşallah...
yok hocam sağlık sorunu değil; benimkisine kılkuyrukluk denebilir. kokusundan çok rahatsız oluyorum. hiç içmedim zira kokuyor hatta içilen mekanda içtiğimde saçlarım kokuyor, montum kokuyor kıyafetim kokuyor alayını temizlemem gerekiyor filan, uzun iş.
senin için bir savaş olmayacak bence zira mekanda içiliyor hatta organizatör de sigarasız alkolden tat almanın zor olduğunu düşünüyor. haliyle sen de güzel güzel çekersin; sıkıntı yok
valla içeceğimi düşünmüyorum pek...organizatör değil sigara içenlerin genel kanısı o yönde zaten...şu na için o gün sigara içmeyeceğimden eminim...benim için savaş kendinle olacak...büyük ihtimalle o günün öncesinde zaten öyle bir ortamda bulunacağım için ilk olmayacak en azından...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)