motor kulubüyse benim de ayağımı alıştırıverin bi zahmet ya...tek başımıza sevdalanıyoruz...
motor kulubüyse benim de ayağımı alıştırıverin bi zahmet ya...tek başımıza sevdalanıyoruz...
bu neyaa biri der çarşamba çarşafa dolanır öbürü perşembe perişanlık ben cuma olsun diorum ve yazıyorrum bi aksilik olmazsa
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4. Mukavemeth
5. Taşkın (Hele bi gelme :D)
6....
Somebody Else Is Lover
Evet dostum motor klubu. Ankara da öyle çok bi oluşum yok ya, bi biz varız (Sons Of Anarchy), blackjacks var, red devils var benim bildiğim. Biz her çarşamba okhan diye bir arkadaşın mekanında (pyro) da toplanıyoruz, muhabbetimizi yapıyoruz, içkimizi içiyoruz, başka mekanlara gidiyoruz falan. Havalar biraz toparlasın gezilerimiz başlar, basar basar gideriz =)
@erhan gv250 istiyormuşsun, 4.44 motor bahçelievler hyosung yetkili bayii, bilgin olsun =)
Günaydın ey ankara ahalisi
Geliriz tabi gelmezmiyiz
Haftaya cuma gunu degil mi yanlislik olmasin.nerede yapacagiz kizilay taraflari iyi olur.biz anca 7 gibi katiliriz
herkeze günaydın ve herkezede selamlar bende yeni bir üyenizim ve bir sorum olacak bu 4.44 motorda 2. el satışı varmı gv 250 için bende almak istiyorum ama birtürlü başarılı olamadım...
03.02.2012 cuma günü akşam buluşması
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Mukavemeth
5.Taşkın
6.hüseyin-selma
7. ???
8. ???
9. ???
10. ??
@erhan önce bi tanışalım dostum, bakarız, konuşuruz, ona göre bir daha konuşuruz
@erhan ve @halil gv250 4.44 de bi tane var 2009 veya 2010 tam bilmiyorum, sahibi motoru aldı ama kullanmadı daha 700 kmde motor. fiyat işini bi konuşabilirsiniz ben birşey diyemem ama orada tolga abi, bora abi, veya yiğit olur. Benim söylediğimi söyleyip bi konuşabilirsiniz.
---------- Post added at 12:18 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
4.44 de ikinci el satışı var, ama benim bildiğim bi gv250 vardı yukarıda yazdığım, son gelişmeleri bilemiyorum 3 haftadır falan o motoru gördüğümü hatırlamıyorum. Bu akşam uğrayabilirim ya da yarın, bi sorarım bende
olm kenan cuma demişssin yine neyse artık gelicez
la kenan başlamışın yine reklama cıks cıks
ANGARAJ
erhan sıra senin o konuda bi sıkıntımız yok ben sadece 2.el satıı olup olmadıını merak ettim ben su almam 1,5 ay sonra ehliyetimi almadım henüz ehliyetsizde motoru almak istemiyorum alırsam dayanamam ben binerim bi sakatlığa meil vermeyelim hem kendimizi hmde başkasını tehlikeye atmanın alemi yok ben aslında bu gün gidecektim 4.44 motora ama cok kar yağıyo arabayı cıkartamadım garajdan kısmetse havanın müsayit olduğu bi gün oda sadece motoru yakından görüp incelemek için. kenan yardımların için sanada teşekkür ederim ehliyetimi aldıımda gidersem senin slmmınla gideceğim
gv 250 benim için küçük bir motor olmaz deilmi yani 1.78 boy ve 78 kiloda birisi için ?
baharda motor piyasasının artacagını söylüyolar şimdi almak daha mantıklı geliyo bana ama ehliyetten dolayı bekliyorum bende
Şu karlar bi eriseydi millet motorsuzluktan kırılıyor yahu.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)