Valla bende özledim ya.:(
üşüyoruz gakko reyiz.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
yunus bey motosikletleri farkedin stickerlarından bana gonderirseniz sevinirim..tesekkurler...
buluşmak için niye havaların ısınmasını bekliyonuz anlamadım..şart mı motora atlayıp gelmek...bi toplansak iki kadeh tokuştursak ne olur..
üstadım adresini bana yolla topluca göndereyim isteyenlere veya bu yakınlarda buluşma yapacağız buyrun gelin tanış olalım hem sohbet muhabbet edelim hem stickerlarınızı vereyim?
tabiki şart değil aysonu malumun ortak bir payda da buluşursak güzel katılım olacağı kanaatindeyim ben...buluşmak için niye havaların ısınmasını bekliyonuz anlamadım..şart mı motora atlayıp gelmek...bi toplansak iki kadeh tokuştursak ne olur..
fatih abi hörmetler
ANGARAJ
bana %90 uyar ayarlanan her tarih...hafta içi mesai saatlerinin dışında olması koşulu ile...
yapalim bi toplaşma bize de uyar yunus sen bizim saatleri günleri biliyorsun
O zaman yunuscuğum gelecek hafta içi bi zaman ayarlayalım, perşembe ya da cuma bana uygun gibi görünüyor, O zaman bi oylama yapalım kimler perşembe kimler cuma ister, ben çoğunluğun yanındayım ona göre =) ( ama cuma tercihimdir, cumartesi yatarım en azından =P )
*Hatta bir kere daha düşündüm cuma günü buluşalım ya,
buluşmaya gelecekler;
1-Kenan&Serap
2-...
perşembe cuma bana uyar ama tercih yapılacaksa perşembe tercih ederim...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)