12den sonra her saat uygun bana hakan ama mahir ustayı alıp gidersen aklında soru işareti kalmaz neticede ben usta kapasitesinde değilim hani tamam sağına soluna köşesine bucağına bakarız sesini de dinleriz ama usta adı üstünde usta şimdi davut abi bi burhan demiş bi mahir demiş acaba ismi burhan mahir mi biz ondan şeettiydikk. Davut abi söz sende?
senin aküye bişi olmaz la o kadar reklam yaptın olm akü cortlarsa ayıp eder sana artık..
önceki sayfalarda bi f650gs ilanı vardı ona gidicez işte saat belli değil
ANGARAJ
Arkadaşlar adı Burhan, maharetli usta demek istediğim için öyle şeyettim. Aman mahir usta demeyesiniz. Garaj çıkışındaki yokuşumuzdaki buzlar erirde yol verirse ben de gelmeyi isterim siz saat kaç ve nerde olduğunu yazın buraya.
Bu arada Yunuz hocam bi ara görüş istersen şimdiden.
Bende geliyorum Hakan geçerken beni almayı unutmayın Kızılay'dan.
Oooooo karlar düşer, düşer düşer ağlarım, hep ismini hep ismini anarım... Bugünde binemedik motora... Siz ne yaptınız Hakan, Yunus, Taşkın gidiyor musunuz ?
arkadaşım önce davet ediyosunuz sonra hiç bi bilgi vermiyosunuz...
pardon yanlış yere mesaj atmışım düzeltiyorum...
Hakan ne yaptınız müdür ?
Slm beyler kusura bakmayın geç yazıyorum biraz ama hav şartlarından dolayı ilk motora otobüsle gitmek zorunda kaldık o yüzden kimseyehaber vermedik... yaa birader 2 günde 2 motora baktık birinin motordan ses kötü geliyo diğerininde grenajları kırık napcaz bilemedik yaaa:S
Somebody Else Is Lover
hakan ne yaptınız eryamandaki f650gs'i?
Birde sayın ankara ahalisi sayın Skull'dan istemiş olduğum ve bana gönderdiği çokca motosikletleri farkedin ve motosiklet.net stickerları elime ulaşmış bulunmakta isteyenler lütfen benimle irtbata geçsin sevgilerle
Ara beni boya beni GaCCaLL
ANGARAJ
ben istiyorum. motosiklet tutku yaratır ve motosikleti farkedin stickerlarından. nasıl alabiliriz.
La niye la hacı, bi enduro merakım olsa hani bu besteyi söylerdim mesela =)
Besteyi hatırlayamayanlar için biraz değiştirilmiş olarak:
http://www.youtube.com/watch?v=aHWct_dxW6A
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)