iki gün önce baktım 250 cc lik bir motor baktığım için bütün seçenekleri gözden geçirdim ki cbf 250 nin çok az ilanı olduğunu gördüm..artık piyasası mı yoktur, kimse satmak mı istemiyo bilmiyorum...forumda da kendisi ile ilgili fazla bişey yok sanırım...hele bir de ankara da olunca kimse bakmıyodur..
Aman hocam pegasoda 2005e falan yanaşma. Enjeksiyonlu pegasolar çok sıkıntı çıkarıyor, yanlış hatırlamıyorsam 2002- 2008 arası enjeksiyonluydu sonra enjeksiyonu bıraktılar. Karbüratör candır, canandır =)
Bakalım hakanım kulağımıza kırmızı bi f650gs gelirse direk haberin olur ama biraz zor dedin ya, f650gs buluruz da kırmızısı bilmiyorum valla =)=) Al sana f650gs;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68487972/detay
bujiler değişti aküye takviye yapıldı motoru sıcak mekanda bekletildi ve çalıştı sonunda inş hafta sonu diger sorunları yaptıracagım böylelıkle sorunsuz hale gelecek alıcının da gözüne hitab edecek bu sefer satacam
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Sayın MİRA;
Sanırım ihtiyarlıkdan kulaklarınız yanlış işitmiş. "tiwistır alacağıma taş alaydım" demedim: "twister taş gibi motormuş" dedim. Her bindiğimdede iyiki almışım diyorum bi yağını değiştirdim bide yunus göstergeyi bozdu 125 liraya onuda halletim başka sorun yok canavar gibi yazın ege turuna hazırlanıyorum [COLOR="Silver"]
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
Not: 250cc nin en kralına 5.750 para verilmez gibi geliyor bana. GS500 alırım o paralara
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
inş. kenan bende çok istiyorumda öle teklifler geliyo ki ;
1. 20 ay muaynesi olmayan şahin (eski kasa)
2. şu sahnedeki ses düzenleyen şey (ismini bilmiyorum) 8 giriş 8 çıkış
3. kredi kartına taksit varmı abi
beklediğm gelmesi ihtimal teklifler;
1. bitane hasarlı delik taka
2. p3 işlemcili masaüstü bilgisayar
Bak hakancim ben arabayi 6000 liraya almistim sadece tatile gitmek icin. Satarken de 4750 ye verdim. Arada yaptigim masraflar haric.cunku onlari ben kullanirken bozuldugu icin yada daha buyuk sorunlar olmasin diye yaptirdim.sonuc itibariyle zarar diye gorunen rakam 1250 liradir oda 6 ay kullandigimin yaninda hic bisey
Bu mantikla dusun 3 e 5 e bakma ver gitsin zarar ediyorum dedigin rakami da kullandigina say...
Arkadaşlar bugün itibari ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58842251/detay ilandaki GV 650 yi satın aldım. Hava soğuk olmasına rağmen 90-110 km arasında Çubuk'a geldim. Özellikle benim 9 yaşındaki oğlumun tepkisi ben çok mutlu etti.
"Sese bak baba yaaa, harika sanki 3 motor çalışıyorrr"
"Baba motor çok güzel sakın iskeletoru boyatmaaaa"
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Selamlar arkadaslar.Ben Tahir,Ankara Mt ye ilk yazım.Ankara Cebeci de oturuyorum.Bulusmalara,etkinliklere katılmak isterim kabul ederseniz.Herkese iyi günler iyi forumlar dilerim.
Teşekkürler Kenan;
Elif motora çok karşı değil o yüzden olumsuz tepki göstermedi, Tek şartı motorda çanta olmasıydı onuda gerçekleştirdim.
GV 650 den sonra hedef Harley V-rod ona göre o zaman VN800 ü sıkıştırırım )
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Mukavwmeth teşekkürler, hepimizin tekeri düz bassın. Özellikle Motor değiştirelenlerin
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)