60 ay, maaşımdan hiç para harcamadan biriktirip bi tane goldwing alacam, en büyük cc bende olacak, vurucam kırbacı, vuracam kırbacı....!!!
Hayal kurmak bedava değil mi ?! Biz de böle avunalım... Alınık Scooter...
60 ay, maaşımdan hiç para harcamadan biriktirip bi tane goldwing alacam, en büyük cc bende olacak, vurucam kırbacı, vuracam kırbacı....!!!
Hayal kurmak bedava değil mi ?! Biz de böle avunalım... Alınık Scooter...
mehmet bende scooter bakmaya başladım artık kafama vurdu araçsız kalmak.ulan arabayı beğenmiyordum,ama aslında ne kadar çok işimi görüyormuş.dün bi çıkalım hava alalım dedik rezillik valla yürü babam yürü.ayak bacak kalmadı valla
bu arada millet aklınızda olsun bende de satılık acer i5-460M laptop , gem WK-1 org ve samsung 32''full HD lcd tv var hepsi de sıfır ayarında ve kutulu faturalı garantileri devam eden ürünlerdir.lazım olan varsa yada arayan varsa fiyatları uygundur ...
Kenan seninle telefon ile konuşmuştuk, Vodafone Ankara Bölgede (OMC de) eşim çalışıyor onun yanında iken görüşmüştük o zaman söylemiştim.
Kawasaki Er-5 ile çok uğraştım ama sonunda adam ettik. Şimdi kış olduğundan sadece halısaha maçlarına motor ile gidiyorum.
Aprilla Pegasso, Hysoung GV 650, Kawa Z750 gibi modelleri takip ediyorum.
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Valla abi o zaman sadece aradığın makina hakkında şeyler hatırlıyorum, er5 hakkında hatırlamadım birşey ondan öyle söyledim =)=) Ama bence önce tarzını belirle abi, er5 gibi bi naked mı alacaksın yoksa pegaso, f650gs, xt660 ya da transalp gibi bi enduro mu alacaksın ? bence önce ona karar ver ama gv650 çook deli makina yaa hiç cruiser gibi değil abi, super sport gibi adam ya =)
CC nize güvenmeyin oğlum. Kapışacak varsa beklerim
Kenan tam olarak tarz belirleyemedim açıkçası.
Tip olarak bana en hitap eden motor HYO GV 650, Aprilla Pegaso 650 de motocenterda görüyorum beni al diyor adeta. Aradığım motor Cruiser gibi Cüsseli ve Rahat, Naked kadar asi, Enduro kadar her yere gidebilecek bir motor )
Çok mu şey istiyorum...
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
vayyy be özlemişim buraları motor sohbetlerını,,,
ama dönüşüm muhteşem olucak inş..sattık demır atı koptuk buralardan az kaldı bakalım azzzzz
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Valla abi cruiser kadar rahat ve cüsseli tek şey cruiser olur (goldwingi saymazsak), ama bir cruiser naked kadar asi olabilir eğer aradan dağ-taş (enduro) olayını çıkarırsak sana tavsiyem;
http://www.youtube.com/watch?v=rla9KU0m808 (kısa video)
http://www.youtube.com/watch?v=N2ZLI...eature=related (daha ayrıntılı anlatım)
Ama biraz tuzlu bir makina abi =)
ya bırak abi çocukla çocuk olma =P
Bakın ne buldum 1150GS ile karda da motor keyfi yapılıyormuş
http://www.youtube.com/watch?v=0m-PmbIRRDw
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
eski o video baya ama o kadarına gerek yok ya illa süreceğim diyorsan yine forumda var olan bi tanem KTM ye takılan palet var ondan almak bu işi işte zevke dönüştürür
ANGARAJ
Beyler Motorun akü marş basmaya yetmiyo aküyü sökecğim, akü deponun altında depoyu sökmek lazım nette okudum depoyu sökerken biyerlere dikkat etmek lazımmış yoksa rolanti bozuluyomuş. Ne yaw bu motor marş almıyo aküyü sökemiyorum aşşağı sakal yukarı bıyık muhabbeti
Somebody Else Is Lover
Aküyü tamamen sökmenize gerek yok uçtaki vidaları çıkarın deponun ucunu kaldırın yeter, akü kutup başlarına dışarıya sarkan kablo bağlarsanız birdaha depoyu sökmenizede gerek kalmaz. Yada hiçbirine gerek kalmadan şarj soketi ile şarj edebilirsiniz.
Rölantinin bozulacağı yer TPS dir, oraya müdahale etmeyeceğiniz için endişe etmenize gerek yok.
marş motoru neresindedir bilmiyorum ama marş motoruna bır tane (+) kablo baglıdır....
şarj etmek için sadece ona + uç baglamanız yeterlidir...
zaten şaseyi (- kutbu) her yerinden alır....
@mukavemeth motoruna touratech den şarj aleti almanı tavsiye ederim sol tarafta aşağıda marş motorunun yanında bir adet çakmaklık girişi var oraya takıyorsun prize fişi takıyorsun olay bitiyor ne akü sökmesi var ne de başka bişi. bu arada dikkat et akü kaçıncı yılında eğer bakımlı kullanılmadıysa muhtemelen ölmüştür yeni akü alacaksan da yuasa falan alma hiç bi süre sonra abs beynini bozuyor aklında bulunsun eğer akü konusunda sıkıntı varsa msj at exide orjinal aküyü sana ayarlarım haberin olsun ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)