olur yapalım valla
benimde hesabımda arabayı satınca motor almak vardı .ama kredi kartları baya yüklenmiş.bende biraz kredi çekip borcunu kapatıp iptal ettirdim kartları teke düşürdüm.arabanın parasıyla da kalan kartı ödedim.sonuç elde var yine sıfır
umutlar yine yaza kaldı.umut fakirin ekmeği...
hakan 1150gs i getirmiş ankaraya, darısı motor değiştirecek/alacakların başına diyelim =)
ooohooo Kenana bak iyiki süpriz dedik herkese yaymış bu arada bi aksilik çıktı motoru yüklediğim kamyon gelemedi ptesi ye alcam bi aksilik olmassa kargo firmasından ama şuan bir BMW R 1150 GS Sahibiyim Darısı başııza :D bu arada tenhada kıstırcaklar cc sine güveniyosa gelsin kamyon gibi motor ezer geçer adamı :D
Somebody Else Is Lover
havalar ısınsın yaparız bi ara
Somebody Else Is Lover
Hakan, en iyisini yapmışsın, çinlinin kahrını çeken iyi bilir.... Güzel günlerde güle güle kullan, hayırlı olsun...
Yok ya en sonunda beni borca sokup Hayabusa aldırtacaksınız o olacak... Ondan sonra '' Edriyıııınnn! '' diye bağırıcam....
mehmet gaza gelip hayabusa alınır mı yav ??? madem gaza geliyorsun al bi BMW s1000rr canavar gibi olur
işte kenan öle bi azını dilini tutamayan bi adam çapırcı değilmi perhh birde tenhada kıstıracaklar ccsine güveniyorsa falan demişin cıks cıks duymamış olalım bu cümleyi hatta bak ilk cümlen benden gelsin.Hem 1150 GS alıyorsun hem kalkıp kamyona yükletip getirtiyorsun sonrada ccsine güvenen gelsin diyorsun yoksa ben mi yanlış okuyorum ney? bilemedim şimdik...
ANGARAJ
Yunus o Aslında öle deil kem küm ıh mıh cak cuk motoru tanımadan karda sürmek istemedim 600 km
Somebody Else Is Lover
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)