ewt arkadaslar ben parca arıyorum farı bulabılırsem degıstırecegım dıger parcaları ucuza buldum sorun yok bende de bırsey yok (sunu satsamda bır en500 alsam yaw )
tekrardan herkezle gorusmek uzere .................
ewt arkadaslar ben parca arıyorum farı bulabılırsem degıstırecegım dıger parcaları ucuza buldum sorun yok bende de bırsey yok (sunu satsamda bır en500 alsam yaw )
tekrardan herkezle gorusmek uzere .................
sağolasın fatih umarım iki tarafa da hayırlı olur
o da olur be kenancım bakalım hayırlısıyla şu dava bi bitseydi gümbür gümbür geleceğim
biz onu motoruyla sevdik ferhat.araba falan olmaz ona vuracak kırbacı kükretecek motoru
sırf mangalı götürsün bizi de alsın diye demiştir.yoksa demez öyle şeyler
sende bişey olmasın da boşver farı sinyali.şimdilerde piyasa gerçekten durgun umutsuzluğa kapılma satamadım diye...
abicim motoru satarken kar etmek gibi bir amacın olmasın...öyle olursa zaten alan olmaz.... piyasasının kafi miktar altına verirsen her iki taraf içinde hayırlı olur....aradaki farkıda bindiğine sayarsın.... bu şekilde elinde durmaya devam ettikce masrafıda cıkar...benzini vergisi ıvırı zıvırı....
ben racerımı 1500 e aldım.... 2 tane lastık aldım....250 lira.... komple fren balataları debrıyaj seti tekerleklerdeki tüm rulmanlar....
ama 21000 km de bindim.... kıbrıs işim cıkmasaydı bayramdan önce 1200 e satmıstım...
yahu fatih abiden ne istiyon ferhatkars??yok mangalı taşırmış yok kazalı arabası varmış o olmasa nabacaktın çok merak ettim şimdii
ANGARAJ
17 - 18 Aralık 2011 tarihlerinde Ankara Mühye köyünde motocross yarışları düzenlenecek saat 11:45 de başlayacak. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Ayrıca Facebook'ta MCA 06 adında bir grup açtım katılırsanız sevinirim.
Herkese kazasız belasız günler dileği ile...
Mühye Köyünde yarış organizasyonu var ama 4x4 arazi araçları ile alakalı bir organizasyon sanırım, ama motor yarışı da olsa süper olurdu tabi
peki diyelim ki mühye köyünü bilmiyoruz.. nerden nasıl gidilir? bide mtotorun tamirini yetiştiremezsem minibüs otobüs de var mı?
Köy Çankaya tarafında, Doğukent Cad üzerindeki Ulusan Motor'a gelmeden sapıyorsunuz, tabelasıda var ama otobüs olarak bilemiyorum, paintball var hatta orda, kiralık ATV ler var, güzel bir ortam
Mühiyeyi biliyoz da, yine de bir google maps olsaymış tam yeri için daha iyi olabilirmiş. 11.45 te başlıyor demişsiniz, nekadar sürer? Bugün gelmeyi istiyorum ama işim ~2gibi bitiyor...
Bir de şu faceteki gruba katıldık ama içerik, maksat vs..vs.. nedir acaba?
#sürenadam
canın sağolsun abi vücudumdaki tüm kemikler feda olsun kırmakta tereddüt etmeyin sakın :santane kadar özlendiğinizin farkındaysanız sorun yok benim için ben alışkınım bu konuda bir kendi kemiklerimi ikincisiyse motorumu kırmayı çok iyi başarıyorum alışkanlık yaptı motor olmayınca kemiklerimi kırıcak biri lağzımdı banada
yok bahadırcım senin semiklerle bi alıp veremediğimiz yok. bende çok güzel beceririm kemiklerimi kırmayı.nasıl kırdıysam bak halen iyileşmedi
Bugünki motocorss yarışlarına giden oldu mu??
#sürenadam
Ben gittim ama motocross görmedim malesef 1-2 tane arazi motoru vardı ama onlarda yarışmaya mı gelmişlerdi gezmeye mi çözemedim
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)