son durum şöyle olacak
1-nezih77 +1
2-gaccal
3-burak
4-ferhat kars
5-buğra
6-hakan
konuyu sonradan görüp katılmak isteyen arkadaşları bekleriz
mühye köyünde kamp ateşi mangal sonrasında da odun ateşinde çay keyfi...
son durum şöyle olacak
1-nezih77 +1
2-gaccal
3-burak
4-ferhat kars
5-buğra
6-hakan
konuyu sonradan görüp katılmak isteyen arkadaşları bekleriz
mühye köyünde kamp ateşi mangal sonrasında da odun ateşinde çay keyfi...
hay ya! kaçırmışım. akşam nete girseydim bende beynam ormanlarına gittimdi. tek başıma sap sap gezdim.. aklımı...
ben geldim looooo..... toplam da 71,5 km yapmışım....
ilk evine gelen benim herhalde
1 saat sonra çıksaydık yollarda kötü sürprizlerle karşılaşabilirdik....
işte bu başlığı sürekli takip etmemenin sıkıntısı böyle oluyor anlık kararlarla yola çıkıp bi etkinlik düzenleyebiliyoruz canın sağolsun bi dahaki sefere inşallah
bizde baya bi önce geldik fakat sitede bi sıkıntı var sanırım sürekli database error veriyor :(
neyseki bi toplaşmayı daha böylelikle geride bıraktık. çok güzel bi gündü...mangal yapıldı karınlar doyuruldu,sonrasında odun ateşinde demlenen çaylar içildi kamp ateşi etrafında güzel sohbetler edildi.herşey çok güzeldi katılan tüm dostlarıma teşşekkür ederim .katılım listesi şu şekilde oldu...
1-hüseyin +1
2-yunus
3-burak
4-ferhat
5-buğra
6-hakan
7-fatih
çekilen fotoğraflar yunusun makina da müsait olduğu zaman yükleyecek
azzzz sonraaaaa önce bi kask takma operasyonu var
ANGARAJ
bu nee yaa abi 1 ay kimseden ses çıkmıo sonra aniden gezi :( kötü oldu kaçırmam yaa
Somebody Else Is Lover
Bi sahur organizasyonu bir de bu organizasyon bence unutulmayacak Rahat 120 km yol yapmışımdır boğazım ağrıyo soğukdanmı yoksa rakıyı sek içmekdenmi bilemedim
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
ne yapıyonuz yaauww....
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum, soğuğa inat motor kullananlardanım yaptığınız organizasyonlara katılıp tanışmayı isterim, görüşmek üzere...
herzaman bekleriz hoşgeldin bu arada kendini bi tanıtsaydın ilk evvela gezileri buluşmaları burdan takip edebilirsin hoş güzide başkentimizin hava muhalefeti nedeniyle tatlısu motorcusu yeterince fazla o yüzden aktiflik biraz daha yaza kalıyor haliyle...
yalnız düşündüm düşündüm de bi allahın kuluda len sende geçte bi kerede sen görün şu fotoraflarda dememiş niye bu kadar kendinize müslümansınız anlamadım yaniii birde artık bana bi DSLR'ın şart olduğu kararına vardım kötüde olsa bi tane şart istediğim şekilde kareler yakalayamadım birazda havanın karanlık kapalı olmasından kaynaklanıyordu velhasıl çokda güzel fotolar çekemesemde gittik yedik içtik oturduk kalktık sohbet ettik ateş yaktık mangal yaptık, yaptık, yaptık... Gelenlere tekrardan teşekkür ediyorum özellikle Hüseyin abime ve sevgili eşi Selma ablama
ANGARAJ
Adım Koray, motor kullanmaya yeni başladım, çook uzun bir zamandır hayal ettiğim bir şeydi, ancak kısmet oldu, o yüzden birde havaların ısınmasını beklemeyeyim dedim sizinde mangal falan yaptığınızı görünce özendim açıkçası, Maşallah diyim...herzaman bekleriz hoşgeldin bu arada kendini bi tanıtsaydın ilk evvela gezileri buluşmaları burdan takip edebilirsin hoş güzide başkentimizin hava muhalefeti nedeniyle tatlısu motorcusu yeterince fazla o yüzden aktiflik biraz daha yaza kalıyor haliyle...
Bu arada hakan ne yaptı acaba??
ANGARAJ
Hepinizin affına sığınıyorum arkadaşlar. Uzun bir süredir aranıza katılamadım, görüşemedik. Motor aşkı için kızmayın bana. Bundan sonra daha aktif olucam.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)