Adamı sonunda evlendireceksiniz sonra bi ömür kulağınız çınlayacak
Adamı sonunda evlendireceksiniz sonra bi ömür kulağınız çınlayacak
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
hayırdır kenan seni de mi kaybettik kardeş senin konvoyu ne zaman yapıyoruz , içimde kaldı geçen ki konvoya yetişemedim zaten , bari senin konvoyu yapalım da içimde kalmasın )
Arkadaşlar yarın (27.10.2011) saat 11:30 ile 14:30 arasında Hastanemizin yanındaki "kare çarşıda" (eski öğrenci sosyal tesisi)
Tıp Fakültesi Öğrencileri olarak,
GÜTF Türk Tarih Klübü ve GÜTF Öğrenci Konseyi bünyesinde kermes düzenleyeceğiz.
Katılmak isterseniz bekleriz.
Temiz kıyafet, battaniye vb. kullanılabilir eşyaları da kabul ediyoruz.
İyi akşamlar.
evlenen herkese yüksek sesle " la yassık ya laaa " diyorum, ben evlenene kadar da bu böyle devam edecek =) Ama pek uzak olmayan bi zamanda muhtemelen son olarak kendime " la yassık ya laa " diyeceğim =) Dediğim gibi pek zaman kalmadı ama çok da yakında değil, pamuğu tıkacak ( sağdıç ) adama kolay gelsin diyorum şimdiden =)
Sanırım çalışmayan arkadaşlar yardımcı olabileceklerdir ama tanıdığım herkes çalıştığı için biraz sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum, hafta sonu olsa daha iyi olabilirdi =(
Selam millet nabersiniz :p
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
vayyy tarık hocam nerelerdesin sen??
motor seçimi yapabildin mi?
ANGARAJ
oyy oyy oyy
Somebody Else Is Lover
Herkeslerde burdaymış. İyi geceler arkadaşlar. Yarın ne yapıyoruz, nerede toplanıyoruz, gelmeyeni dövüyormuyuz
gelen gelir gelmeyenin canı sağolsun
selamlar dostlar ya, bugün akşama şöyle bi sinema yapalım diyorum uydurabilirsek. ( Not: Sevgilim var Emir.) Behzat Ç. hazır vizyona girmişken yerde var iken akşam buluşmadan önce bi sinema yapıp sonra gideceğimiz yere gidebiliriz mesela ? Ne dersiniz ona göre hareket ederiz ?
valla bu hafta 2 film izledik bi tane de dvd aldık battım resmen. üste para verseler bile behzat ç ye gitmem ama erken buluşalım takılalım derseniz ben varım ...
mmmm yok abi o zaman madem filme gitmeyi düşünmüyoruz erken buluşmak çalışan (varsa) arkadaşlar için sıkıntı olabilir.
St Kanuni gt 250 r ile aranıza yeni katılıyorum. Ankara'da ikamet eden tüm motosiklet severlere selamlar..
herkese selam...yaz sonunda ehliyeti aldım ama hem maddiyattan hem de sezon sonu gelmesi dolayısı ile bahara erteledim motor işini..mont kask tamam...baharda bi cruiserla aranızdayım inşallah...o zamana kadar poloyla idare edicez artık...
buluşmalarınıza denk gelirsem katılmaya çalışcam..herkese iyi sürüşler...
ikiniz de hoş geldiniz arkadaşlar
Napıyosunuz millet ... mesailerden başımı kaldıramıyorum siz neler yapıorsunuz
Somebody Else Is Lover
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)