Sanırım bir arkadaşda buluşma kararlaştırılmadıysa yarın akşam buluşma yerimiz yine Pyro. Saat 20.00-20.30 gibi Pyro' da görüşürüz o zaman, herkesi bekliyoruz, öperim gözlerden =)
Oğlum akşamları serin oluyor mağlum, Pyroda açıkta oturduğumuzdan üşüyoruz. Voodoo ya gitsek diyorum en azından hem açıkta oturabiliyoruz hem üşümüyoruz.
---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:41 ----------
Arkadaşlar bu Pazar hava güzel hazır Kızılcahamam'a hamam sefasına gidelim diyoruz.
Sabah'tan gideriz hamamdan sonra yemek yeriz biraz oturur sohbetimizi yaparız.
Çok geç olmadan güneşi batırmadan en geç saat 16:00 gibi geri döneriz ki üşütmeyelim.
Liste yapıyorum gelmek istenler adlarını eklesin.
1-Nezih77-Hüseyin Abi
2-Motoriderrr-Taşkın
3-
4-
5-
6-
o zamansa ben kabulüm bana voodoo da olur,
1-Nezih77-Hüseyin Abi
2-Motoriderrr-Taşkın
3- Kenan - Serap
4-
5-
6-
arkadaslar ben kızılcı hamam gelemem malum mesai var :S
Off be ne zevkli olur
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
lanet olsun kı iş tesliminde hep bole oluyo yıne mesai yine mesayi :( bu arada sag aynam duştu ya bu gun yıba ya gıdıp alacam inş.
abi bu ne soğuk böyle yaa hala titriyorum ben yarın motorla gelemicem sanırım bu havada motorla uzun yol ayazı yersem kesin hasta olurum. bu hafta kızılcahahamaı iptal mi etsek acaba :(
Somebody Else Is Lover
tatlı su matorcuları çıktı meydaneeeee heppiside birbirinden merdaneeee!!!!
ANGARAJ
gittik geldik yunus biz ıspatladık ne motorcusu olduğumuzu sen nerelerdesin
Somebody Else Is Lover
dün gece hüseyin abiyle görüştük biz egzozumda problem vardı benim bugün saat 5 civarında halledebildim en sonunda 1 haftadır uğraştığım şeyi
ANGARAJ
Bosver bı sonrakine gelirsin
Somebody Else Is Lover
Değerli arkadaşlar, Düğünümde konvoya katılan, gelemeyip de selamını yollayan herkese çok teşekkür ederim... Kusuruma bakmayın telaştan çoğunuzla pek fazla ilgilenemedim... Evimize de bekliyorum ki bu sefer sizi güzelce bi ağırlayalım... Özellikle benimle pistte döktüren arkadaşlara da ayrıca selam ederim... Saygılar...
aslında bi aksam baskın yapmak lazım diye düşünüyorum ben ama bu sefer kalabalık oluruz gibime geliyo konvoydan bi kaç kare koysaydın da gözümüz şenlenseydi
ANGARAJ
Yunus Kardeşim, önceden haberleşmek kaydıyla ne zaman isterseniz baskın yapabilirsiniz, her zaman beklerim... Konvoy fotoğraflarını filan ben de henüz göremedim zaten... Tatilden yeni döndüm, hemen işe başladım... Fotoları toparlayınca paylaşım yapacağım merak etmeyin... Saygılar...
Kenan sen evlen biz ertesi sabah sana geliriz ziyarete. Her daim hazır ol
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)