Beni taşkın alırsa motorla olmadı en kötü arabayla geliyorum.
mehmet ~~NEO~~ kardeşimizin kına ve düğün korteji organizasyonu
1-nezih77 hüseyin
2-yunem
3-GaCCaLL yunus (muhtemelen tek kişi cuma-cumartesi-pazar oralarda bulunmaya çalışacağım)
4-RamuthRa kenan
5-Mukavemeth- Hakan
6-???
7-???
8-???
Somebody Else Is Lover
ben de gelebilirim belki cumartesi bu arada yol arkadaşımı bırakacak yerim ve ilgilenecek imkanım olmadığı için satılığa çıkartıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9998660/detay/
ilana çok kişi bakmış msjlar atılmış ama adres istanbul olarak kalmış istanbuldan geldikten sonra güncellicek fırsatı bulamadım oradan kıllanılmasın
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Arkadaşlar, düğün olayı ile ilgili Hüseyin Abi ile görüştük, sağolsun organizasyon işine el atacak, ben koşturmaktan pek ilgilenemiyorum kusuruma bakmayın... Hüseyin Abi detayları biliyor, ondan bilgi alabilirsiniz...
Bu arada düğün arefesinde hem maddi ihtiyaçtan dolayı hem de zaten motorun sürekli beni üzmesinden dolayı Maciti satmış bulunmaktayım, yarın sabah da satışını vericem kısmetse... Artık bi süre motorsuzum...
Hepinize saygılar sunuyorum, düğünüme de bekliyorum...
Tamam Hakan ben seni alırım dostum.
mehmet ~~NEO~~ kardeşimizin kına ve düğün korteji organizasyonu
1-nezih77 hüseyin
2-yunem
3-GaCCaLL yunus (muhtemelen tek kişi cuma-cumartesi-pazar oralarda bulunmaya çalışacağım)
4-RamuthRa kenan
5-Mukavemeth- Hakan
6-Motoriderrr Taşkın
7-???
8-???
---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
Hüseyin Abi ben kendi evimin yolunu bulamıyom Mehmet'in evi nasıl bulucam ?
Değerli arkadaşlar, Taşkın'ın da sorduğu gibi benim evi bilmiyorsunuz doğal olarak... Bende google earth den aldığım haritayla kendi çapımda bi güzergah çizdim... Harita aşağıda, açıklamayı da yapayım...
Haritadaki kırmızı ile işaretlemeye başladığım nokta Ankara merkezden, İstanbul'a doğru gidiş yönünde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yada nam-ı değer İstanbul yolunda Batıkent girişi Carrefoursa kavşağı...Oradan direk devam ediyorsunuz... Buradan direk kırmızı çizgiyi takip ederseniz, Şaşmaz Oto Sanayi kavşağına inersiniz... Orayı da geçtiğinizde kısa bi mesafeden sonra solunuzda Askeri Hava müzesi kalıyor, orada eski uçakları görebilirsiniz... Akılda kalıcı olur diye söylüyorum yoksa benim havacı olmamla bi alakası yok...
Hemen hava müzesinin karşısında yani sağ tarafınızda Giyim Dünyası ( Eski Endi Market ) denilen büyük mağazayı görürsünüz, haritada işarteledim zaten... Hemen bu mağazanın otoparkının bittiği noktadan Batıkent'e bi giriş daha vardır... Oradan girip direk gittiğinizde ilk gelen trafik ışıklarında hemen sağ tarafta 50-80 metre mesafede shell benzinliğin yanında Royal düğün salonu var, orası düğün salonu...
Işıklardan devam ederseniz, bi tane ışıksız 4 yol geçip az ilerde ışıklı kavşağa geliyorsunuz... Oradan da direk devam ederseniz, ortalama 150 metre mesafe de, sağ tarafınızda iki tane kule gibi bina görürsünüz... Onların solundaki site de bizim site... Harita da 'EV' diye işaretledim, İsmi Emek Evler 92 sitesi, Blok 13c Daire : 1 numara... Herhangi bi sıkıntı olursa davetiyede yazan telefon babamın, onu arayabiliriniz... Benim numaram da 0541-459-25-21
Merak ettiğiniz bişey olursa cevaplayabilirim...
hadi şimdiden hayırlı olsun ben de inşallah kortejde olacağımdır. ya da ben dikmende karşılasam mı aceba grubu benim ev dikmende de :D
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
eee mehmet az kaldı ha heyecan doruktadır şimdi
Orjinali 1982 yapımı olan ve en iyi bilim kurgu korku filimlerinden biri olan başrolünde Kurt Russel'ın oynadığı "The Thing" filminin yenisi çekilmiş ve vizyona girmiş sinemalarda.
Bilim kurgu ve/veya korku filmlerinden hoşlananlar varsa beraber bir sinemamı yapsak.
Tam ben diyecektim olur gidelim falan diye ama okuyunca birden dedim ki emir haklı, taşkına bi hatun yapmak şart olmuş =)
Bu arada Batıkente gelecekler var ise sabah ben arkadaşları istanbul yolu karfurun orada karşılar eve kadar götürebilirim ?
evet ama çok ters zamana denk geldi. biz gidemiyeceğiz umarım diğer arkadaşlara faydası bulunur zira ankarada pek eğitimvari olaylar olmuyor.
ANGARAJ
bu akşam kınaya gelmek isteyen varsa en geç saat 20:00 da biz orada olacağız...
cumartesi sabahı da 08:15 de yunus'la ulustaki tika nın önünde buluşup batıkente yol alacağız. beraber gidelim diyen olursa haber versin...
abi süperötesi 10 numara bi etkinlik ama biliyosun bizim çekim işleri dur durak bilmiyor allahtan yarın çekim çüküm yok da düğün yapıcaz bugünde olmasaydı çok güzel olacaktı ama kısmet işte.
evet hüseyin abiyle biz TİKAnın önünde buluşup batıkente yardırıcaz KENAN!!! duy sesimizi olm nerdesin karşılicanmı karşılamicanmı ona göre bak
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)