sahur olayından beri xt600 görmedim ben
sahur olayından beri xt600 görmedim ben
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Fazer gördüm sanki nei eve taşındığım için birsüredir yoktum ortalarda inernetim bağlandı sonunda ama geçen hafta motorun aküsü biti bu haftada doğum günüm oması ve arkadaşlarımın süpriz:D parti yapcak olmalarından dolayı araızda olmıyacağım ama evime beklerim ev arkadaşımda motor manyağı bi insan yaza oda alıyo bi motor ;) hata kış buluşmaları için adayım
Somebody Else Is Lover
ewet sahurda da buluşma oluyordu
iide xt yi arazide kullanmak mı lazım bende de f650 var ve bende çıkmıyorum araziye ayrıcanada arazide biraz ağır kalıyor bu meretler.kendisi şehir içinde hoplayıp zıplamayı seven bir insan olduğu için bunu kullanıyo ben gibi gönlünde her ne kadar çeşitli süpermotorlar yatsada
hani yaw nerdeymiş senin ew zaten ew buluşmaları düzenlenmesi gibi bir çalışma içerisindeyiz sankim böle gün gibin çeyrek altınlı olur ne bilim zincir spreylisi olur değişik kombinasyonları konuşuyoruz
ayrıca bu akşam ben buluşmaya gelemiyeceğim arkadaşlar malum benim misafir sirkülasyonum çok olduğu için ıspartadan arkadaşlar mevcut şuan ama Memet beyin düğünü hakkında her türlü desteğe açığım siz ne karar verdiyseniz ona tabiyim bilginize hüseyin abiyide ararım zaten
ANGARAJ
doğum günün kutlu olsun hakancım.valla ev organizasyonları yapmayı düşünüyoruz zaten o hafta evi müsait olan kim varsa orada toplaşılacak.gelenler yiyecek içecek vs. getirecek ve bol sohbetli bi akşam olacak.hele az daha havalar soğusun da bakalım.
bu akşam kalabalık olmayacağız anlaşılan
yunus,buğra,kenan katılamayacak .gelenlerle takılırız artık
hatta alkol alıp orda da yatabiliriz.... ama toplaşmak yok ona göre....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
şehirde olsa buluşmaya gelir... anlamında dedim....
şehir içindeki buluşmaya gelmediğine göre arazide mi yatıp kalkıyor ne....
oyy daha yeni eve geldim ha, akşam Pyro daha sonra kısa bir Eskişehir' e doğru yolculuk ardından tekrar şehir merkezine dönüş, gecenin Ruhi Bey' de devamı ve tabii ki Aspava' da sonlanması güzeldi ya, artık odun kırma muhabbeti haftaya kaldı bu hafta olmadı ama hafta sonu da Mehmet' i everiyoruz artık ayarlayacağız bir şeyler =) Ya artık organizasyonlarda kimse fotoğraf çekmiyor şuraya atalım gece ki güzel muhabbeti. Hadi ben çekmiyorum taşkın sen neden çekmiyorsun ? Bide fotoğrafçılığa meraklı adamsın lan! =)
adam makinesini sattı depresyonda yüklenme hacı :D
Somebody Else Is Lover
bak artık bende makina taşımıyorum.alayım artık yanıma bari.sayfamız fotoğrafsız kalmasın
oğlum makinayı sattım ama sürekli bakıyom internetten yeni makinelere. alayım bi coşturacam oğlum forumu. bu arada foto yok ama video var nerdesin Özgür
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
[/COLOR]he ya hakan evlat acısı gibi koydu. dün gece gelemedim yanına çok yoğun bir geceydi ama bazı arkadaşlar umduğunu bulamadı
canın sağolsun , noldu ki
Somebody Else Is Lover
ulem bi kere gelemedik onda da alemlerden alamlere akmışssınız valla kınadım şimdik sizi özgürüm başarılarının devamını bekliyorum hadi bakalım
ANGARAJ
havalar iyice soğumadan şöyle bir gezi , kortej falan yapsaydık iyi olurdu yaa )
bu arada resimler de güzel çıkmış , eline sağlık buğra ...
Cep telefonuyla bu kadar olur bi makine olsa elimde ah ne kareler yakalarım. Az sonra bikaç foto daha atacam forumu canlı tutalım. Bu arada beni ziyaret etmek için eskişehire yakın bir mesafe olmasına rağmen gelen herkese çok teşekkür ederim. Bu dünyada dostdan başkasının yalan olduğunu bir kere daha gördüm.
eline sağlık buğracım güzel kareler... gelemeyenler üzülsün
Sevgili arkadaşlar düğünüme üç gün kala düğün konvoyu hakkında bi türlü toparlanıp plan yapamadık... İsterseniz önce bi liste yapalım, gelmek isteyen arkadaşlarla da ona uygun bi plan yapalım...
Haberi olmayan arkadaşlar için de davetiyemi tekrar paylaşıyorum, hepinizi bekliyorum...
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)